kendini bu ay hamile sananlar buraya

Arkadaslar 2 cizgi cikti ama 2.si cok silik de degil cok net de degil. İlk defa boyle birsey gordum. Agliyorum su an bu dogru mudur?

çok sevindim senin adına, mutluluğuna senin gibi bizlerde dahil oluruz inş. benim de yarın adet olmam (aslında olmamam) lazım, bakalım:)) tebriklerrrr

Sanki ruhum goklerde gibi. Benim her ay adet donemimde migrenvari bir agrim olurdu bu ay olmadi bak aklima geldi simdi.

Ya ben hamile miyim acaba gercekten?

canım sende görmüşsün çift çizgiyi tebrikler. ama budan sonrası daha beter. sabahtan beri kafam karışık doğrumudur değilmidir diye

inşallah hamilesindir..kan testiyle netleşir daha çok. hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım 12 sinde adet olucam da yarın mı gidiyim kan testine yoksa 12 si geçsin belki adet olurum mu? çok teşekkürler bu arada.en kısa zamanda sen de yaşa inşallah

Son düzenleme:
Sanki ruhum goklerde gibi. Benim her ay adet donemimde migrenvari bir agrim olurdu bu ay olmadi bak aklima geldi simdi.

Ya ben hamile miyim acaba gercekten?

hamilelikte var olan kalıcı hastalıklar uykuya yatarmış canım.
inşallah onun belirtisidir...Allah büyük...

canım 12 sinde adet olucam da yarın mı gidiyim kan testine yoksa 12 si geçsin belki adet olurum mu? çok teşekkürler bu arada.en kısa zamanda sen de yaşa inşallah

cnm hayırlı olsun buyuk ıhtımal sen hamıssınnn.senın yazını okuyunca benmde ılk hıssettıklerım yasadıklarım geldı aklıma.bende adetıme 4 gun vrken ıdrarda aynen cıft cızgıyı gormustum ertesı gun kanda 580 cıkmıstı degerım.sonrdanda ıkızlerıme saglıklı bır gebelık gecırdıgımı ogrendım ve suan hala bebıslerıme kavusacagım gunu beklıyorum...

demek sen de erken öğrendin yani olabilir değil mi...adetin geçmiş olması gerekmez o zaman. canıııım yaa sana sarılasım geldi..çok sağol.içim rahatladı birebir ve yaşamış birini görmmek çok mutlu etti beni. inşallah sağlıkla kucağına al tatlı ikizlerini.bende yarın gidiyim ozaman

tabıkı canım ılla gunun gecınce ogrenılır o dogrudur dıye bır sey yok.bende 4 gun once ıdrar testınde gordum.sonra dururmuyum vın ertesı sabah kan vvermeye bı baktım hamısım...ınsan ınanamıyor acaba mı dıye bence hıc durma yarın bı kan testı yaptır hemen ogren sonucunu hakkında hayrlısı olsun..

amin canım Allah razı olsun. hakikaten inanmıyorum hala bi taraftan sanki adet oluvercekmişim gibi.bende senin gibi yapıcam.keşke ikiz kızlarım olsa benim de ama ne eşimin tarafında ne de benimkinde ikiz yoksen şanslısın

slm kızlar bende 3 senedir her ay olduğu gibi bu ay yine hamile hissediyorum kendimi:)adetime tahmini 11 gün falan var:)ama ben 3 aydır 6 kez adet olduğum için kestiremiyorum tabii.2 gün önce çok sancılarım ve akıntım oldu tammaamm dedim yine 15.gün ben adet oluyorum.ama olmadım bugün 17 gün olmdım daha:)yani aslında benim günüm geçti.tabi 15 güne bir olan adetten sayılıyorsa.cuma doktora gidecem bakalım hayırlısı.

kızlar merhaba bısı sorcam korkarak
gecen hafta regl oldum ve ctesı bıttı sonra ptesı kahve leke gelmeye basladı kı bı yemek kasıgı kadar geldgı oldu pet koydum bugunde kan olarak gelıo az az damla olarak sızce bunun hamılelıkle ılgısı varmıdr esım ıhtımal vermıyor ama

doktoruma uğradımki artık o benim doktorum olmayacak ...allahın ukala dümbeleği...hemen bana adet söktürücü verdi..dedimki ya hamile olursam arkadaşımda böyle olmuş beklesemmi...dedi kullan hamile olsanda birşey olmaz...tam zeka özürlü..adet söktürücü kullanıcam hamileysemde birşey olmayacakmış...hem diyor bu değerle imkansız..hemde hamile olsan birşey olmaz...

canım içme sakın neolur neolmaz okiş

angel cim içime doğuyor geç yumurtladıysan olabilir ya ben 0 çıkmadı değer oluşucak die düşünüorum allalhım inşallah sende hamişim yazarsın arkadaşım

ben ben ben :)) bu ay kendimi hamiş gibi hissediyorum kızlar dua edelim birbirimize
mide bulantım ve baş dönmem halsziliğim var inşallah bu ay hamileyimdir...
son adet başlangıç günüm geçen ayın 19 uydu...normalde her ayın 23 ünde olurdum ama geçen ay erken oldum...
annem rahim çocuk istiyor ondandır ddi bir ay geç olursun bir ay erken olursun hamile kalırsın dedi :)
dalgamı geçti anlayamadım böle bişey duyanınız varmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…