- Konu Sahibi zeynepilke
-
öpüldün duble şekerKizlar ben cikiyorum. Aksama tekrar girebilirim.
Hepinizi cok opuyorum, iyi ki varsiniz.
Eki Görüntüle 411016
İşte benim silik çizgi bunun gibi birşey benim tel den çekmeye çalıştım ama çıkmadı bunu netten buldum
Arkadaslar 2 cizgi cikti ama 2.si cok silik de degil cok net de degil. İlk defa boyle birsey gordum. Agliyorum su an bu dogru mudur?
Sanki ruhum goklerde gibi. Benim her ay adet donemimde migrenvari bir agrim olurdu bu ay olmadi bak aklima geldi simdi.
Ya ben hamile miyim acaba gercekten?
canım sende görmüşsün çift çizgiyitebrikler. ama budan sonrası daha beter. sabahtan beri kafam karışık doğrumudur değilmidir diye
inşallah hamilesindir..kan testiyle netleşir daha çok. hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sanki ruhum goklerde gibi. Benim her ay adet donemimde migrenvari bir agrim olurdu bu ay olmadi bak aklima geldi simdi.
Ya ben hamile miyim acaba gercekten?
sıcak spermleri öldürüyor, sıcak duş bile önermiyor doktorlar , yapmayalım bence bunu :)
canım 12 sinde adet olucam da yarın mı gidiyim kan testine yoksa 12 si geçsin belki adet olurum mu? çok teşekkürler bu arada.en kısa zamanda sen de yaşa inşallah
cnm hayırlı olsun buyuk ıhtımal sen hamıssınnn.senın yazını okuyunca benmde ılk hıssettıklerım yasadıklarım geldı aklıma.bende adetıme 4 gun vrken ıdrarda aynen cıft cızgıyı gormustum ertesı gun kanda 580 cıkmıstı degerım.sonrdanda ıkızlerıme saglıklı bır gebelık gecırdıgımı ogrendım ve suan hala bebıslerıme kavusacagım gunu beklıyorum...
demek sen de erken öğrendin yani olabilir değil mi...adetin geçmiş olması gerekmez o zaman. canıııım yaa sana sarılasım geldi..çok sağol.içim rahatladı birebir ve yaşamış birini görmmek çok mutlu etti beni. inşallah sağlıkla kucağına al tatlı ikizlerini.bende yarın gidiyim ozaman
yapsana ya yada yaptınmı yaz bakalım merak ettim çok
tabıkı canım ılla gunun gecınce ogrenılır o dogrudur dıye bır sey yok.bende 4 gun once ıdrar testınde gordum.sonra dururmuyum vın ertesı sabah kan vvermeye bı baktım hamısım...ınsan ınanamıyor acaba mı dıye bence hıc durma yarın bı kan testı yaptır hemen ogren sonucunu hakkında hayrlısı olsun..
doktoruma uğradımki artık o benim doktorum olmayacak ...allahın ukala dümbeleği...hemen bana adet söktürücü verdi..dedimki ya hamile olursam arkadaşımda böyle olmuş beklesemmi...dedi kullan hamile olsanda birşey olmaz...tam zeka özürlü..adet söktürücü kullanıcam hamileysemde birşey olmayacakmış...hem diyor bu değerle imkansız..hemde hamile olsan birşey olmaz...
canım 12 sinde adet olucam da yarın mı gidiyim kan testine yoksa 12 si geçsin belki adet olurum mu? çok teşekkürler bu arada.en kısa zamanda sen de yaşa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?