- Konu Sahibi zeynepilke
-
canım içme sakın neolur neolmaz okiş
sabah ılk ıdrarla yaptım yıne yıne negatfbugun de acayıpp adet sancısı gıbı agrım oldu yok yok kesn adet olcam ben
çok sevindim senin adına, mutluluğuna senin gibi bizlerde dahil oluruz inş. benim de yarın adet olmam (aslında olmamam) lazım, bakalım:)) tebriklerrrr
içmicem canım...sanki adetimden 20 gün geçmiş..sıkıntıya girmişim de söktürücü veriyor..birde nasıl ukala almış test kağıdını bu değerlerle hamile kalmış olamazsın...( yapmacık bir gülüş) adetimizi olalım yumurta takibi yapalım...içerde çatlamamış yumurta olabilir ...bakmadı bile aptal ya...olabilire göre ben ilaç mı kullanıcam...özel hastaneyede müşteri çıkacak ...insan azıcık hastasına sempatik olur dimi..der biraz daha bekle baktın olmuyor kullan bunu...tamam illa hamile olacam diye birşey yok ama...böylede kestirip atılmazki...
ben ben ben :)) bu ay kendimi hamiş gibi hissediyorum kızlar dua edelim birbirimize
mide bulantım ve baş dönmem halsziliğim var inşallah bu ay hamileyimdir...
son adet başlangıç günüm geçen ayın 19 uydu...normalde her ayın 23 ünde olurdum ama geçen ay erken oldum...
annem rahim çocuk istiyor ondandır ddi bir ay geç olursun bir ay erken olursun hamile kalırsın dedi :)
dalgamı geçti anlayamadım böle bişey duyanınız varmı...
doğru canım olabiliyo öle şeyler annen dalga geçmemiş inşallah sende bu ay hamile olursun sat varmış daha
kızlar doktora yumurtlama takibine giden varmı...ben netten hesaplıyorum diye gitmedim 2 ay önce gidicektim iptal ettim....doktor takibinde farklı sonuçmu çıkıyor yumurtlama günü için gitsemmi sizde bu ay hamiş değilsem...
ya canımcım ne gerek var hergün gir ilişkiye ayrıca onu kendinde anlıyosun artı adetlerin düzenliyse netteki doğru çıkıo
adetlerim düzenli canım ama 2 aydır her yumurtlama gününde bişey çıkıyo yageçen ay görümcemin düğünü vardı telaş koşuşturmaca...bu ay tam günü çatlama oluyo anlıyorum nasıl ağrıyo yumurtalıklarım o günde kızkardeşlerim geldi buarada eşim gece çalışıyo o yüzden denk getiremiyoruz yaww ( yada bi tartışıyoruz bu işe gidiyo bi bakıyorum yumurtlama günümmüş eee tüh diyorum kavga çıkmaz çıkmaz bu güne denk gelmiş
tatlım senin gecikirmiydi adetlerin bu gerizakalı doktor devlettemi
özelde ...ee ne kadar muayene o kadar para...ne kadar tahlil o kadar sermaye...hayır olay o deil...kadın bana hiç güvenilir gelmedi...böyle bir tepeden konuşmalar böyle bir sahte gülüş falan...yani inanamadım o kadına...dese gel bakalım 2 dakikada içerde yumurta kalmışmı...ha bak böyle...deki kullan tamam...kalmış olabilir...yok ya... sende mal olablirsin ozaman doktor hanım...
boşver tatlım değiştir sen o gerizekalıyı zaten kadın doktorlar manyak oluyo ben hiç tercih etmedim ilk doğumumda bu arada francesca nerde yahu
ya canım inşallah içime doğan doğrudur sen bekle kan testini tekrarla allahın izniyle hamişsindir inşallah sen nekadardır istiosun bebiş
ya canım inşallah içime doğan doğrudur sen bekle kan testini tekrarla allahın izniyle hamişsindir inşallah sen nekadardır istiosun bebiş
angel noldu ya ne bu sinir ?bu arada hiç bu kadar gecikmezdi...en fazla 2-3 gün gecikir...
kız gentil geldinmi hoşgeldin bu arada sen adet olmuştun dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?