- Konu Sahibi zeynepilke
-
kızlar merhaba bısı sorcam korkarak
gecen hafta regl oldum ve ctesı bıttı sonra ptesı kahve leke gelmeye basladı kı bı yemek kasıgı kadar geldgı oldu pet koydum bugunde kan olarak gelıo az az damla olarak sızce bunun hamılelıkle ılgısı varmıdr esım ıhtımal vermıyor ama
1 yıldır neredeyse ama şu son aylarda önemsemeye başladık...hala leke bile yok yani...çatlamamış yumurta nasıl birşeymişki ya hiç olmadı bana...öyle bir sorunum olsa önceki doktorum derdi ...ya harbi sinirliyim hani böyle dellendim o derece...ama sabredecem bekliyecem...adet oldum oldum...olmassa ozaman düşünürüm hala negatifse tekrar muayene olurum...farazi tahminlere göre kullanamam ...sonra diyecek hamileymişsin hadii kürtaj...hadiii hormon ilacı....ona dokunan yok tabi...ya ne meslekte olursa olsun azıcık insan olsunlar ya...kestirip atmasınlar...ay sövesim var...o derece kadına doldum...
bana cvp werebılıcek bırı varmı arkadaslar adetımde 2 3 gun gecıkmıstı bu ay hamıle degılımdır dımı
özelde ...ee ne kadar muayene o kadar para...ne kadar tahlil o kadar sermaye...hayır olay o deil...kadın bana hiç güvenilir gelmedi...böyle bir tepeden konuşmalar böyle bir sahte gülüş falan...yani inanamadım o kadına...dese gel bakalım 2 dakikada içerde yumurta kalmışmı...ha bak böyle...deki kullan tamam...kalmış olabilir...yok ya... sende mal olablirsin ozaman doktor hanım...
canım tabiki ama senin adetin nekadar sürdü bir ikincisi hep kahvemiydi ve son soru kaç gün geldi üstüne görmeden şüpheleniosan zaten teste çıkar canım bi test al yap
canım bence 12 den sonra git bide adet olursan gerçi sende çift çizgi vardı
normalde 26 27 gunde bır oluyordum bu ay 31 gun falan oldu
ve adetım yıne 6gun surdu her sey normaldı ama
adet sonrası 2 gun sonra kahhve leke sımdıde kırmızı hala dewm edyor 3. gun bugun
supe edıyorum cunku spor falanda yapıyorum sıgara ıcıyorum
gecmezse test alıyım bn en ıyısı kesın hhamıle degılımdır dıye bısı yok dımı bn pek anlamıormda hamılelık belırtılerınden
cok tesekkur edrım bu arada ılgın ıcın
allah seni güldürdün kız beni nasip ozmaan ne dielim nekadardır istiosun çocuk
valla canım hamiş gibi durmuyosun ama yumurtlama belirtisimi acaba sen yinede bi test yap
zeynepcim kafamı karıştırdın yaa. acaba öyle mi yapsam. yarın gidiyim diyordum ama düşününce de ya oluverirsem diyorum.neden çıkar ki bu silik çizgi. yani gebelik dışı neden çıkar
canım benim durumum çok karışık ahhh ahhh 1 yıllık ewliyim 3 yıl çocuk düşünmüyoduk hatta çocuk sorunlara sinir oluyodum..ewlendikten 2 ay sonra prolaktin hormonu yüksekliği ve buna bağlı troidle beynimde tümör oluştu...7 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra vajinal kuruluk şikayetiyle kadın doğumcuya gittim meğersem bu rahatsızlıktan dolayı oluyormuş...doktor adetlerin düzenli olsun diye doğum kontrol hapı kullan dedi bende kullanıyorum zaten kaldıki benim adetlerim çok düzenlidir dedim eee niye kullanıyosun diye sorunca çocuk düşünmüyoruz dedim...bana demesinmi zaten bu şartlarda çcuğun olmaz diye( o an bıraktım hapı o gün bu gündür uğraşıyoruz şimdi troid ilacı ve hormonlarım için dostinex kullanıyorum...iyi bi kadın doğumcu bulcum adam işinin ehli...
ilacı kullan hamile kaldığın an bırak dedi..bebeğe zararlıymış ama eğer ilacı kullanmadan hamiş kalırsam bu tümör büyüyebiliyor hatta patlıyormuş canım ne yapıcam bilmiyorum kader kısmet RABBİM isteyen herkese nasip etsin canım tez zamanda...
canım çok üzüldüm allahım tez zamanda doldursun kucağını
canım gebelik dışı çıkmaz çıktıysa sen yarın git kana ozmaan gebsindir
Merhaba arkadaslar SAT 20 Nisan, bu ay hamile kalmissam erken gebelik testleri ile öğrenebilir miyimacaba
benimde yarın hastalanmam gerekiyo bakalım neler olacakGerçi düzensizlik var her ay hamilemiyim moduna giriyorum ama :d
kızlar sizce kan testine nereye gitmeliyim? ayrıca açlık tokluk farkeder mi? saat kaç gibi gitmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?