kendini bu ay hamile sananlar buraya

bana cvp werebılıcek bırı varmı arkadaslar adetımde 2 3 gun gecıkmıstı bu ay hamıle degılımdır dımı

valla bişi diyimmi kadın doğumcuların çoğu böle inan bak hele bi hamile kal sürekli gidesin die neler diolar korkutuolar insanı aman bwen ne çektim kızımda

bana cvp werebılıcek bırı varmı arkadaslar adetımde 2 3 gun gecıkmıstı bu ay hamıle degılımdır dımı

canım tabiki ama senin adetin nekadar sürdü bir ikincisi hep kahvemiydi ve son soru kaç gün geldi üstüne görmeden şüpheleniosan zaten teste çıkar canım bi test al yap

canım hiç güvenme. hakikaten doktorlardan çeken çok kişi var. bazıları vicdansız oluyor,herkese para gözüyle bakıyor. bencede adet söktürücü mantıksız. ya üstüne filan görceksen,geç döllenme olayları varsa:18: ya bilmiyorum.insaflı doktora düşmek lazım

Son düzenleme:
canım tabiki ama senin adetin nekadar sürdü bir ikincisi hep kahvemiydi ve son soru kaç gün geldi üstüne görmeden şüpheleniosan zaten teste çıkar canım bi test al yap

normalde 26 27 gunde bır oluyordum bu ay 31 gun falan oldu
ve adetım yıne 6gun surdu her sey normaldı ama
adet sonrası 2 gun sonra kahhve leke sımdıde kırmızı hala dewm edyor 3. gun bugun

supe edıyorum cunku spor falanda yapıyorum sıgara ıcıyorum

gecmezse test alıyım bn en ıyısı kesın hhamıle degılımdır dıye bısı yok dımı bn pek anlamıormda hamılelık belırtılerınden

cok tesekkur edrım bu arada ılgın ıcın

Son düzenleyen: Moderatör:

valla canım hamiş gibi durmuyosun ama yumurtlama belirtisimi acaba sen yinede bi test yap

allah seni güldürdün kız beni nasip ozmaan ne dielim nekadardır istiosun çocuk

canım benim durumum çok karışık ahhh ahhh 1 yıllık ewliyim 3 yıl çocuk düşünmüyoduk hatta çocuk sorunlara sinir oluyodum..ewlendikten 2 ay sonra prolaktin hormonu yüksekliği ve buna bağlı troidle beynimde tümör oluştu...7 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra vajinal kuruluk şikayetiyle kadın doğumcuya gittim meğersem bu rahatsızlıktan dolayı oluyormuş...doktor adetlerin düzenli olsun diye doğum kontrol hapı kullan dedi bende kullanıyorum zaten kaldıki benim adetlerim çok düzenlidir dedim eee niye kullanıyosun diye sorunca çocuk düşünmüyoruz dedim...bana demesinmi zaten bu şartlarda çcuğun olmaz diye ( o an bıraktım hapı o gün bu gündür uğraşıyoruz şimdi troid ilacı ve hormonlarım için dostinex kullanıyorum...iyi bi kadın doğumcu bulcum adam işinin ehli...
ilacı kullan hamile kaldığın an bırak dedi..bebeğe zararlıymış ama eğer ilacı kullanmadan hamiş kalırsam bu tümör büyüyebiliyor hatta patlıyormuş canım ne yapıcam bilmiyorum kader kısmet RABBİM isteyen herkese nasip etsin canım tez zamanda...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar SAT 20 Nisan, bu ay hamile kalmissam erken gebelik testleri ile öğrenebilir miyimacaba

canım çok üzüldüm allahım tez zamanda doldursun kucağını

benimde yarın hastalanmam gerekiyo bakalım neler olacak gerçi düzensizlik var her ay hamilemiyim moduna giriyorum ama

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar SAT 20 Nisan, bu ay hamile kalmissam erken gebelik testleri ile öğrenebilir miyimacaba

bat a var daha canım erken gebelik testi die pahalıya satılanlar bizim 3 milyona aldıklarımızdan dahada adi göstemiyo yani ben burda çok okudum bence ona varcen parayı kan testine ver daha güvenilir ayrıca GEÇ DÖLLLNEMEYSE KANDA DA ÇIKMAYABİLİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…