kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım ben sana cvp yazmıştım.bence içme o ilacı başka doktorada git

bence bekliyim doktora moktora gitmiyim...valla kuzum gözüm döndü ondan farkedemedim...kadına neden birşey diyemedim...eşimin yanında birde..o olmasa varya...ahh bekliyorum...bir pozitif olsa o test..bütün her yere yazıcam yani o derece taktım kafayı...

zeynepilke ne yapsam bana bir akıl ver ya...stres oldum...beynim durdu resmen..

canım yarın git devlet hastanesine bi bhcg ye baktır derim ben sonra ona göre davranısın eğer artmadıysa değerin ozman başka bi doktor bulur onla devam edersin yolunaben küçük bi ilçedeyim ama burda devlette bi doktorum var dahiliye ben hasta olduğum için ona gidiorum mükemmel biri hamilede kalsam insülin kullancağım için kadın doğumcunun yanısıra onada gidicem burda özel bi hastane var ama okadar kötüki bu küçücük devlet hastanesi ondan daha iii doktor iii anlycan

Arkadaslarrr bendee sızee dansmak ıstıyorummmm.gecen ay 2 sinde adet oldumm bu ayda 8 gun gecıktı.3.gün kan testı yaptırdım negatıf cıktı.5.günde evde test yaptım gne cıkmadı ama sol kasıgımda bıcak batması oluyor çokta akıntım oluyorr belimden asağımm sankı halsızzz hıssedıyorumm ayaklarım agrıyor ckkk ama adet sancısı gıbı degıll sızceee gec dollenme olabılırmı daha dusmemıss olabılırmıııı İnsallahh eli ayağı duzgun hayırlııı evlatlarımızzz olurrr :)

adetlerin düzenliyse geç döllenme olabilir tatlım inşalalh öledir

adetlerin düzenliyse geç döllenme olabilir tatlım inşalalh öledir

ben 6 ay önce kist amelyatı oldumm vee tedavı gordum gecen aydaa doktorum cocuk ıcın yumurtlama gunlerımı verdıı vee folık asıt kullanıyorum hıccc gecıkmyorduuu amelyttan öncee sacede 1 gün gecıkmıstııı ayy ınsalahhh yaaaaa cokkk heyecanlıyım

inşallah hamişsinidr tatlım bhcg yi yaptır yarın sende canım

iyi geceler hatunlar
ne o hrkes iş basına mı gitti kimse kalmamış..
ben işimi bitirdim geldimm
bu hafta bebiş çalışmaları haftamız

belkide bu akşam hamiş kaldımmm

neyse size sey dicem
Ruşen ekmeği var
ok yararlı bir un .
1 ton bugdaydan sadece 1 kilo cıkıyor bu ruşen..
ekmeğin üstünde neye iyi geldii yazıyordu..
Resmen kısırlıga iyi geldiği dogal afrodizyak etkisi gibi pek cok özelliği yazıyor
folik asit bile var bileşenlerindee...

Tam benlikmiş dedim..
bundan sonra Ekmeğim Ruşen ekmeği olacak tadı ve kokusu da çok güzelll
bilmeyenler varsa Tavsiye ederimmm

çok sağol canım paylaştığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…