- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi zeynepilke
-
bilemessin canımmm bence adet olana kadar umut var
ama bugun baya karnmda agrılar adet agrısı cok sınırlydım bacaklarıma kadar vurdu agrı bukadar agrı varsa dedım gelıo heralde adet hamılelıkte olablrmıkı bole
ben ağrıyla uyandım oderece yani.... kesin adet oldum dedim aama olmamışım. aynı adet ağrısı gibi ya
ama bugun baya karnmda agrılar adet agrısı cok sınırlydım bacaklarıma kadar vurdu agrı bukadar agrı varsa dedım gelıo heralde adet hamılelıkte olablrmıkı bole
selam kızlar en son 8 mayısta adet oldum
adetlerim düzensiz ne zaman olucağımı bilmiyorum yani
bundan 2-3 gün önce idrar testlerinde silikte olsa pozitifi gördüm ama dünki kan sonucum 2.00(
şu anda hiç bir belirtim yok sadece sarı akıntı okadar
dün akşam biraz bel ağrısı yaşadım
bundan bilaç gün öncesine kadar resmen karnımın alttarafı sancıyordu adet belirtisi gibiydi ama şimdi hiçbişey yok
zaten sonuçta negatif bakalım adeti ne zaman görücem
günaydın kızlar :) hamile olduğunu sanma aşamasından , hamile olduğunu bilme aşamasına geçsek bi, daha 7 gün var, kan testi yaptırsam çıkar mı acaba , pfffh .....
canım 8 mayısta mı nisandamı mayıssa erken daha artı 2 çıkmış değer belkide yükseliyodur geç dölelnmedir nezaman kan verdin sen 0 çıkmamış yani bilemiyyorum ama sen yine kn ver bakalım
canım 8 nisan da adet gördüm mayıs yazmışım bundan önce hep 0 küsürlü çıkardı bu ay ilk defa 2.00 gördüm oyüzden bende şüpheliyim
bugün 33.günüm ama ben 30günde bir adet görmüyorum düzensiz yani
bende onu diorumya 2 miş ya bence bi döllenme olabilir ama adetlerinde düzensizmiş bilemiyorum canım iki gün gün önce verdiysen kan yine ver hamileysen yükselmiştir ttlım
dün verdim canım kanı bikaç gün daha bekliyim diyorum adet olmazsam yine yaqptırırım
kana gittinmi canım haberlerini bekliorum
peki kan tahlili yaptırcan ama dimi canım sonucunu merakla bekliorum francesca
Canim az once kan verdim. Fakat bana danismadaki kiz ertesi gun dedi yine, kan alan hemsire de p.tesi gelir ancak dedi. Oysa ben zaten p.tesi doktora gidicektim. Kiz bana yine de tel. No verdi siz yine de arayin yarin dedi.cok moralim bozuldu.
Belki de ortada bisey yoktur ama fizyolojik olarak farkli seyler de yok degil. Zaten tahminim eger varsa 3 haftalik olmasi lazim.
Bilmiyorum canim ya
canım gittim doktora...kan almadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?