kendini bu ay hamile sananlar buraya

ama bugun baya karnmda agrılar adet agrısı cok sınırlydım bacaklarıma kadar vurdu agrı bukadar agrı varsa dedım gelıo heralde adet hamılelıkte olablrmıkı bole

başka bi konu başlığında okumuştum yanlış hatırlamıyorsam ondada aynı adet belirtileri olmuş ama hamileymiş o yüzden bence adet olmadan karar verme ama eğer adet olursan üzülmede umut var her yeni gün yeni bi umut ( tabi dileğim inşallahh hamişsindir canımmm aminnn )

selam kızlar en son 8 mayısta adet oldum
adetlerim düzensiz ne zaman olucağımı bilmiyorum yani
bundan 2-3 gün önce idrar testlerinde silikte olsa pozitifi gördüm ama dünki kan sonucum 2.00 (
şu anda hiç bir belirtim yok sadece sarı akıntı okadar
dün akşam biraz bel ağrısı yaşadım
bundan bilaç gün öncesine kadar resmen karnımın alttarafı sancıyordu adet belirtisi gibiydi ama şimdi hiçbişey yok
zaten sonuçta negatif bakalım adeti ne zaman görücem

Canlarim gunaydin,

Dun aksam doktor olan bir kuzenimizi aradik. Doktora p.tesi gitmemi istedi daha iyi olur dedi.

Ben de az sonra saglik ocagina gidicem annemle. Bu arada annem yazliga gitmiyor iptal ettiler :)

O adet sancim gitti, yerine cok farkli bir sanci degil, agri degil ama bir rahatsizlik geldi. Bir hareket gibi, sanki asagida insaat var gibi yemin ederim. Valla p.tesiye kadar nasil dayanicam bilemiyorum. Kan testini de yarin veriyolarmis ogleden sonra.

O gece ruyamda 500 tane ugurbocegi gormustum, muhtesemdi. Sizler benim ugurboceklerimsiniz.

Ogleden sonra annemlerde olucam cunku amcamlar orda olacakmis, gitmezsem ayip olur. Tekrar girmeye calisicam.

Optum sizi sekerler :)

canım 8 mayısta mı nisandamı mayıssa erken daha artı 2 çıkmış değer belkide yükseliyodur geç dölelnmedir nezaman kan verdin sen 0 çıkmamış yani bilemiyyorum ama sen yine kn ver bakalım

günaydın kızlar :) hamile olduğunu sanma aşamasından , hamile olduğunu bilme aşamasına geçsek bi, daha 7 gün var, kan testi yaptırsam çıkar mı acaba , pfffh .....

canım 8 mayısta mı nisandamı mayıssa erken daha artı 2 çıkmış değer belkide yükseliyodur geç dölelnmedir nezaman kan verdin sen 0 çıkmamış yani bilemiyyorum ama sen yine kn ver bakalım

canım 8 nisan da adet gördüm mayıs yazmışım bundan önce hep 0 küsürlü çıkardı bu ay ilk defa 2.00 gördüm oyüzden bende şüpheliyim
bugün 33.günüm ama ben 30günde bir adet görmüyorum düzensiz yani

bende onu diorumya 2 miş ya bence bi döllenme olabilir ama adetlerinde düzensizmiş bilemiyorum canım iki gün gün önce verdiysen kan yine ver hamileysen yükselmiştir ttlım

bende onu diorumya 2 miş ya bence bi döllenme olabilir ama adetlerinde düzensizmiş bilemiyorum canım iki gün gün önce verdiysen kan yine ver hamileysen yükselmiştir ttlım

dün verdim canım kanı bikaç gün daha bekliyim diyorum adet olmazsam yine yaqptırırım

Kizlarrrrrrrrrr günaydin,

hahaha kafayi yemisim ben yahuuuu af edersiniz idrara ciktim az önce diyom hmmmm niye koyu rengi,biri dememismiydi nette koyu idrarda hamilelik belirtisi olabilir...

amaaaaaaaaaaaaaa ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yakinda Insallah bu nur topu gibi olan kist imi doguracagimmmmm

ayyyyy bi ciksa vücudumdan yaaaaaaaaa

peki kan tahlili yaptırcan ama dimi canım sonucunu merakla bekliorum francesca

Canim az once kan verdim. Fakat bana danismadaki kiz ertesi gun dedi yine, kan alan hemsire de p.tesi gelir ancak dedi. Oysa ben zaten p.tesi doktora gidicektim. Kiz bana yine de tel. No verdi siz yine de arayin yarin dedi.cok moralim bozuldu.

Belki de ortada bisey yoktur ama fizyolojik olarak farkli seyler de yok degil. Zaten tahminim eger varsa 3 haftalik olmasi lazim.

Bilmiyorum canim ya

offf canım ya keşke özelde yaptırsaydın ya doktor önemli değil zaten gitsende kese gözükmez benim değer kaçlardaydı yinede kese gözükmedi yani anlıycan kan testi öenemli ilk etapta zaten 2 günde bi iki kat artıyosa problem yoktur bende doktora geç gitmiştim ama kanla kesinleştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…