kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar ben sabah doktora gittim. hatta testide götürdüm.testin üzerinde silikte çıksa pozitif yazıyor dedim.sonra dr.da baktı. bu hayali çizgi dedi.şok oldum.ama burada bir arkadaş foto koymuştu ya işte öyleydi çizgi görülüyor yani. doktor dedi ki bu testlerde risk almamak için silik çizgiye pozitif yazıyorlar. o çok küçük ihtimaller için insanlar dava açmasın diye.sen en iyisi ayın 12 sini bekle geçsin adet olmazsan gel yapalım dedi.ben de kendimi hamile sanmıştım.adet sancıısı gibi hatta gece ağrı beni uyandırdı.hala adet olmadım.galiba olucam bilemiyorum kızlar.yani diyeceğim o ki gününüz geçmeden heveslenmemek lazımmış

Sorma zaten cok canim sikildi acaba esimi arayip hastaneye mi gitsem kan testi icin?

kız güldürdün beni alalh seni kistmi var sende

yaa neden yapmadı sanki keşke yapsaydı değil mi..... insan hevesleniyor işte.ama dr.da sonuç yanıltıcı olablir dedi.o çizgi çok kırmızı olmalıymış kızlar

Sorma zaten cok canim sikildi acaba esimi arayip hastaneye mi gitsem kan testi icin?

ama tatlıcım ben sana demiştim hastaneye git die yada özel hastaneye sağlık ocağında bide güvenilir olmuyo valla acele istiosan git bence nasılsın peki psikolojik olarak peki eşine nasıl söledin akşamda gelmedin merak ettim seni canım

kızlar ilk kez böyle birşey yaşadım sonuç ne olacak bilmiyorum ama bu şoku benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.dün yazışmalar bile büyük destekti benim için hepinizi seviyorum

arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum, benim son adet tarihim 20 nisan
ve bu ay korunmadık

ben oğluma hamile kaldığımda çok fena grip olmuştum

ve şimdi de çok fena gribim, ila almazsam iyileşmeyeceğim sanırım, acaba gidip kan testi yaptırsam hamile olup olmadığımı anlasam ondan sonra ilaç alsam diyorum, acaba kanda şimdi çıkar mı? adetim 18-19 mayıs gibi olacak

sağlık ocakları yapıyormu test?

yavrucum geçti dicektin sen adetim ben devlette bi doktora gittim bhcg için sonra başka doktora özele gittim

bende geçen ay 12 sinde oldum ama benim 27 günde bir gelir bazen 25 günde senede 1 kerede 30 günde yani benimde olmam gerekiodu ama tık yok benim testlerdede yok bilmiorum artık bi amrkada hafifi çıktı bi markada çıkmadı

yavrucum geçti dicektin sen adetim ben devlette bi doktora gittim bhcg için sonra başka doktora özele gittim

neden iki yere gittin ki? dr çok iyi biri uzun uzun anlattı yukarıdada yazdım zaten neden silik çıktığını açıkladı filan.ısrar etsem yapalım dicekti ama ben madem hayali dedim.negatif sonucunu duymak zoruma gitti. en iyisi beklemek.zaten dediğine göre bu test birşey ifade etmiyor

Tarcincim haklisin aslinda insan gününü beklemeli..

ama iste adettede gecikme olabiliyo ya iste sorunda burda,,,bende de olmustu martta gecikme ama ben ovulasyon testinde 22. günümde gülen yüzü gördügüm icin bilmistim adet gecikecek.

valla tatlım daha var ama bilemiyorum çıkarmı bende kızımda çok fena grip olmuştum belkide erken döllenmeyse çıkabilir cnım yapıorda nekadar güvenilir bilemem

haklısın canım ya.bende mi yapsam acaba ovulasyon testi ayyy iyice bi delirmiyim ordanda bi sonuç çıkar ona takarım

alakası yok silik bariz çıktıysa hamilesin onlr adet gecikmeden yapmak istemiolarda oyüzden garanti olsun die uydurmuş yani senin doktor adetim geçti desydin hemen yapardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…