- Konu Sahibi zeynepilke
-
offf canım ya keşke özelde yaptırsaydın ya doktor önemli değil zaten gitsende kese gözükmez benim değer kaçlardaydı yinede kese gözükmedi yani anlıycan kan testi öenemli ilk etapta zaten 2 günde bi iki kat artıyosa problem yoktur bende doktora geç gitmiştim ama kanla kesinleştirdim
Kizlarrrrrrrrrr günaydin,
hahaha kafayi yemisim ben yahuuuu af edersiniz idrara ciktim az önce diyom hmmmm niye koyu rengi,biri dememismiydi nette koyu idrarda hamilelik belirtisi olabilir...
amaaaaaaaaaaaaaa ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yakinda Insallah bu nur topu gibi olan kist imi doguracagimmmmm
ayyyyy bi ciksa vücudumdan yaaaaaaaaa
neden almadılarki canım adetin geçmemişmiydi senin sölediysende unutuyorum canım bisürü kişiye yazıomya
canımcım ben 9-10-11-12 bu günlerde adetimi bekliyordum. 9.unda yani dün yapmıştım testi. ama hayali çizgi dedi doktor malesef
Sorma zaten cok canim sikildi acaba esimi arayip hastaneye mi gitsem kan testi icin?
canımcım ben 9-10-11-12 bu günlerde adetimi bekliyordum. 9.unda yani dün yapmıştım testi. ama hayali çizgi dedi doktor malesef
be o hayali çizgileri tam 3 testede gördüm sonuç((
kız güldürdün beni alalh seni kistmi var sende
yavrucum geçti dicektin sen adetim ben devlette bi doktora gittim bhcg için sonra başka doktora özele gittim
yavrucum geçti dicektin sen adetim ben devlette bi doktora gittim bhcg için sonra başka doktora özele gittim
kızlar ilk kez böyle birşey yaşadım sonuç ne olacak bilmiyorum ama bu şoku benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.dün yazışmalar bile büyük destekti benim için hepinizi seviyorum
arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum, benim son adet tarihim 20 nisan
ve bu ay korunmadık
ben oğluma hamile kaldığımda çok fena grip olmuştum
ve şimdi de çok fena gribim, ila almazsam iyileşmeyeceğim sanırım, acaba gidip kan testi yaptırsam hamile olup olmadığımı anlasam ondan sonra ilaç alsam diyorum, acaba kanda şimdi çıkar mı? adetim 18-19 mayıs gibi olacak
sağlık ocakları yapıyormu test?
Tarcincim haklisin aslinda insan gününü beklemeli..
ama iste adettede gecikme olabiliyo ya iste sorunda burda,,,bende de olmustu martta gecikme ama ben ovulasyon testinde 22. günümde gülen yüzü gördügüm icin bilmistim adet gecikecek.
heee anam nur topu teyzesi ayyy yerim ben onuuuuuagucuk agucuk
ya evet suan tahliler sürüyor doktor o zaman diyecek ne tür bir kist oldugunu
neden iki yere gittin ki? dr çok iyi biri uzun uzun anlattı yukarıdada yazdım zaten neden silik çıktığını açıkladı filan.ısrar etsem yapalım dicekti ama ben madem hayali dedim.negatif sonucunu duymak zoruma gitti. en iyisi beklemek.zaten dediğine göre bu test birşey ifade etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?