- Konu Sahibi zeynepilke
-
Canim kan testi sonucum pozitif.
Hamileyim ya :)
canım benim kaç çıktı sonucun alalhım çok sevindim allah sağlıcakla almayı nasip etsin nerde yaptırdın
Bu konuyla alakali herseyde sen onayak oldun canim. Bana dedin ya kan testi icin hastaneye gitseydin diye. Esime dahi haber vermeden eskiden tanidigim bir doktorun bulundugu hastaneye gittim. Dediler sonuclar 7 de cikacak. Cildirdim 5 saat ben ne yaparim diye. Hemen doktorun yanina gittim. Ben seni arayip haber vericem beklemene gerek yok dedi sagolsun.
Sonra esim geldi aldi beni hastaneden hatta bebek, ortakoy falan gezdirdi oturduk biseyler yedik ama zaman gecmiyor deliricem. Saat 7 oldu nihayet hastaneyi aradim, sonucu bana vermiyolar gelip kendiniz alacaksiniz diye. Ben de doktorumu arayip soyledim sonucu bana vermediler diye. Trafikteydi, sagolsun aradi hemen beni. Varmis varmiiis dedi. Sustum ben. Bebek var bebeeek pozitif sonucun dedi. Ben o an haykirarak agladigim icin sadece tesekkur edip kapadim canim. Yani degerim ne peki diye bir mantik sorusu vallahi aklima gelmedi. Durum boyle :)
canım benim inanki şuan bende ağlıyorum çok şükür allah nasip etti sana çokmu çok sevindim kaç aydır istiodun canım bebiş nekadarlık evlisin eşinde mutludur ben ilk gebeliğimde biliorum delirmiştik sevinçten artık kendine dikkat et arkadaşım stres sıkıntı yok yorulma yok allahım kucağına almayı sağlıkla nasip etsin inanki çok sevindim benim reelde bi arkadaşım var 13 enelik evli ve bebişi olmuyo nasıl dua ediorum bi bilsen onu karnında taşımak kadar güzel bişi yok budünyada annelik kadar ben doğurmuşken deli gibi ikinciyi istiorum şeker olunca hastalığa değilde ya bida bebişim olmazsa die üzüldüm alllah tüm istiyenlerin kucağını boş bırakmasın
tebriklerrrrrr, canım çok sevindim ya.çok güzel bir hamilelik geçirirsin inş ve sağlıkla kucağına laırsın bebişini. tekrar tekrar tebriklerrrrr......
bikaç gün sonra bende böyle diyebilirmiyim acaba?
Bak hic tanismiyoruz seninle ama farkinda misin ben hep senin soyledigin seyleri yaptim. Yani cok enteresansin sen ya allah senden razi olsun :)
Canim ben ne kadarlik oldugunu falan sormadim acikcasi o an aklima dahi gelmedi. Benim icin onemli olan var olmasiydi. Benim tahminim 3 haftalik olmasi lazim.
Simdi sayin danismanim, doktora ne zaman gideyim?
ooov francescanapıonsun güzellik...ben sigaramı yaktım hemide naneli varsa çocuk tanısın diye ahuaha
canım nekadardır evlisin kaç aydır istiosun die sormuştum sen heycandan anlamadın ondan sordumya değerini çok yüksek değilse hemen gitme doktora çünkü kese hemen gözükmez 6 haftalık gözüktü benim kalp atışlarınıda 7 ci haftada duymuştum oyüzden bence acele etme derim ama merakta ediosan git tabi allah sendende razı olsun arkadaşım
Canim ben 1 senelik evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz. Dun de yazmistim aslinda ama cok kisiye cevap yaziyosun ya unutmussundur :)
Ya diyorum ki aslinda onumuzdeki degil, ondan sonraki p.tesi mi gitsem? Yoksa haftaya mi? Benim yasim da biliyosun 39 belki beklemem kotu olur. Belki hap falan verir doktor belki ne dersin? Ne zaman gideyim?
unutuyorum canım burdaki herkese laf yetiştircem die valla dediğin gibi riske atma git pazartesiye sen folik asit falan verir ozmaan canım benim topik uğurlu geldi dielim arkadaşım sana ve burdaki herkesede gelsin canım inşallah
bebıslerı olan anne adaylarını tebrık edıyorum hayırlı olsun ınsallah Allah sorun cıkarmadan hayırlısıyla kucagınıza almanızı nasıp etsın,dıkkat edın agır kaldırmayın hoplayıp zıplamayın,ellerını cok yukarı kaldırmayın ,yatakdan bırden kalkmayın yavas yavas kalkın,,toplu tasıma araclarınada bınerken ınerken yada yolculuk esnasın da dıkkat edın,ınsallah olmaz ama yınede bılın azcıkda ıc camasırınızda normal akıntı dısında bır renk akıntınız olursa hemen doktorunuza gıdın dusuk tehlıkesı olabılır,ve en onemlısını sonra sakladım o da şu ki bol bol Allah a dua edın sıze hayırlı,saglıklı sıhatlı,akıl saglıgı beden saglıgı yerınde olan bır evlat versın ,kendınızı kotu gozlerden korumak ıcınde her sabah fatıha,felak,nas ve ıhlas surelerı okumayı alıskanlık edın :)))
bebıslerı olan anne adaylarını tebrık edıyorum hayırlı olsun ınsallah Allah sorun cıkarmadan hayırlısıyla kucagınıza almanızı nasıp etsın,dıkkat edın agır kaldırmayın hoplayıp zıplamayın,ellerını cok yukarı kaldırmayın ,yatakdan bırden kalkmayın yavas yavas kalkın,,toplu tasıma araclarınada bınerken ınerken yada yolculuk esnasın da dıkkat edın,ınsallah olmaz ama yınede bılın azcıkda ıc camasırınızda normal akıntı dısında bır renk akıntınız olursa hemen doktorunuza gıdın dusuk tehlıkesı olabılır,ve en onemlısını sonra sakladım o da şu ki bol bol Allah a dua edın sıze hayırlı,saglıklı sıhatlı,akıl saglıgı beden saglıgı yerınde olan bır evlat versın ,kendınızı kotu gozlerden korumak ıcınde her sabah fatıha,felak,nas ve ıhlas surelerı okumayı alıskanlık edın :)))
Folik asit 4 aydir falan kullaniyodum ama dedigim gibi benimki yas olarak riskli gebelik grubuna giriyor. Onun icin ekstra bir tedavi verebilir. Tamam gidicem :)
Canim cok korkuyorum. Kiziyosun ama ya bir sorun olursa, ne bileyim bir suru kotu sey aklima geliyor bir yandan da.
Dedim, senin topigini severim beeen :) gercekten cok ugurlu geldi burasi.
İsteyen herkese allahim kismet etsin, benimkini de allah tamamina erdirsin insallah :)
lütfen canım iyi düşün herşey iyi olsun hiç bişi olmaz bizim burda bi komşu kazayla kaldı 42 yaşında doğurdu çocuğu hışır gibi vala 8 yaşında oldu.lütfen kötü hiç bişi getirme aklına hayırlısıyla git doktoruna bizde hayırlı haberlerini alalım bu arada anlaldığım kadarıyla istanbuldasın bende görümceme gelicem 20 sinde istanbula
:)) ayrıca benım bat a 5 gun vardı ama ben adet oldumanlamadım kı nıe bu kadar erken oldum
tüm hamişleri tebrik ediyorum. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. darısı bizlerin başına. benimde bat 19 mayıs. 9 günüm var. kendimi hamiş gibi hissediyorum. pek belirtim yok. sadece karnımın altında kasıklarımda arada bir adet olucakmışım gibi ağrı oluyor. geçen hafta cuma saati tv izlerken uyumuşum ve rüyamda kızım olduğunu görmüştüm.hatta doğurduğumu daha doğum masasında kundaklayıp kucağıma verdiklerini gördüm. ıslak ıslaktı. bende kızım nurum benim diye sevip öpüyordum. uyandığımda cuma selası okuyordu. çok etkilenmiştim. İnşallah rüyam gerçek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?