- Konu Sahibi zeynepilke
-
lütfen canım iyi düşün herşey iyi olsun hiç bişi olmaz bizim burda bi komşu kazayla kaldı 42 yaşında doğurdu çocuğu hışır gibi vala 8 yaşında oldu.lütfen kötü hiç bişi getirme aklına hayırlısıyla git doktoruna bizde hayırlı haberlerini alalım bu arada anlaldığım kadarıyla istanbuldasın bende görümceme gelicem 20 sinde istanbula
Ben seni de istanbulda saniyordum valla :) Goruselim istersen geldiginde.
Bu arada doktora onumuzdeki hafta carsamba falan gidicem. Bir de sen bana degeri soruyordun ya? Biliyosun sabah da saglik ocagina yaptirmistim. P.tesi orada yaptirdigimi alicam o degeri yazarim.
Pozitif olmaya soz veriyorum insallah allaaam bana yardim et ya.
üstüne görme olmasın tatlım
üstüne görme olmasın tatlım
Ben seni de istanbulda saniyordum valla :) Goruselim istersen geldiginde.
Bu arada doktora onumuzdeki hafta carsamba falan gidicem. Bir de sen bana degeri soruyordun ya? Biliyosun sabah da saglik ocagina yaptirmistim. P.tesi orada yaptirdigimi alicam o degeri yazarim.
Pozitif olmaya soz veriyorum insallah allaaam bana yardim et ya.
zannetmıom olabılırmı kı ? ama olmaz ya cunku ılk ayımızdı bu korunmadıgımız,
msj gitmedi die bidaha gönderdim oda gitmiş alalahtan ikiinci msj biraz değişik hahaha evet canım havranıda bilirsin içinden geçionuz leblebi falan almışsındır benim kanım ondan kaynadı sana tatlım ya
ozaman rahim kendini hazırlıodur tatlım belkide bakıcaz görücez bekliyecez bakalım olmadı senle bidahaki aya kalırız belki arkadaşım benim adetten tık yok testlerde negatif
annemde oyle dedı rahım bebek ıstedıgınde adetler sapıtırmıs ,,bakalım ınsallah onumuzdekı ay olurum ,,kan testı yaptırım mı yınede sızce
canım adetin normal şekilde gelirse bence yaptırma ama lekelenme olarak gelirse yaptır derim ben bayılıyom korunmayıp hemen bebk isteyenlere
ya sımdılık pembe geldı sankı lekenme seklınde kırmızı daha gormedık 3 saatır,,,ya hem onlar hemde yıyıp yıyıp kılo almayanlara gıpta edıom,ben su ıcsem masallah serbet gıbı yarar
banada öle tatlım su içsem yarar valla eee genelde ölemi gelirdi adetin ilk başta pembemi
tabı canım hep oyle olurum ertesı gun gorurum kırmızılarımı :))) yanı yaptırmamın anlamı yok testın dıme anlamsız olur
msj gitmedi die bidaha gönderdim oda gitmiş alalahtan ikiinci msj biraz değişik hahaha evet canım havranıda bilirsin içinden geçionuz leblebi falan almışsındır benim kanım ondan kaynadı sana tatlım ya
Havrani bilmez miyim? Canim memleketim.
Sen cok guzelsindir o zaman, buna cok eminim :)
bugun adet gunumdu olmadım agrılarım var ara ara ama 2 saattr gogus uclarım acayıp sancılanıo umudumu kesmıstm ama gogusler bole olunca bı daha aklıma dustu zeynepcıgım bana da bı el atsann :):)buarada francesca acayıp sevndm cok cok tebrık ederımm allah hayrlısıyla dunyaya getrmeyı nasp etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?