kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım test yapmadınmı sen daha yapsana anacım bi test hadi bekliorum adetin geckmiyosa bence hamişsin

3 gun once yaptım ama negatftı az adetım gecsn bugun tam adet gunum drek kan testıne gıdım dyrum haftasonu bı hastalık bahanesyle acıle gtsem yaptrsam dıe dusunyrum cıkar heralde dımı?

meraba arkadaşlar burda yeniyim yanlışım olursa affola.bende bu ay hamile zannediyordum kendimi test yaptım ve hamileyim.ve ben bu ay rahim filmi çektirdim ondan sonra adet olmadım hamile kaldım.şuan hala şaşkınlık içindeyim 4 gün oldu ama inanamıyorum allah isteyen herkese nasip etsin diyorum arkadaşlar.

hayırlısı olsun canım adetin geçtimi canım senin

yok canım geçmedi daha ama ne bileyim öyle geliiyor içimden bi de açıkcası bu ay olmasa bi daha ki ay gitmeden benim adet geciktirici kullanmam gerek ama korunmadığım için ya hamile kalırsam zararı olur mu diye de korkuyorum aman yine boş hayaller kuruyorum galiba ben

canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah tüm isteyenlerede versin

kullanma kullancaksanda korun zaten umrede çalışma olmaz ama inşalalh gitmeden hamiş olduğunu öğrenirsin

tebrik ederim. Allah sorunsuz hamilelik ve kolay doğum versin. sağlıcakla bebeğini kucağına al. bende 19unu bekliyorum darısı başımıza.

yaparlar küçük bi yerde yaşamıyosan ama sen yine bi yapsaydın anacım idrar testi

3 gun once erken oldgunu bılmeme ragmen negatfı yapınca snr olduydum ıdrar testlerıne yapmıcam demstm ama du gaza geldm yarn alım barı sureklı baska eczaneye gıdıom test almaya gtmeye farklı eczanede kalmadı:):):)

allah seni güldürdün beni evde yokmu kız anam meraktan çatlıcam ben şimdi benim de saatler sonra baktım silik çıkmış ama kontrol bölgesinden daha ince aman valla şu testlare verdiğimiz parayla bereket bizim burda bi aczane var kampanya varmış 3 test 5 tl işime yaradı bu ara

yok ya maleseffaa nobetcı ecczane arattıracan sımdı bana gece gece sekerımm neyse du sabah yapım haber verrm bende merak ettm sımdı ole ya ya cıkarsa :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…