kendini bu ay hamile sananlar buraya

slm kızlar bayadır girmiyorum bu siteye...ben bu ay klomen kullandım dün adet günümdü olmadım allaha şükür dün iki tane test yaptım hemde akşam 2 side silik çıktı 5 dk içinde.bugünde değişik marka bir test aldım yaptım oda silik çıktııı..ikinci çizgiii...ben şimdi hamilemiyim...şaşırdıııımmm napcamı yaaaa.... :)))))

ya ben ilk gebeliğimde 30 günde kesin netleştirmiştim hamileliğimi ama 30 gün oldu hala tık yok geç yumurtladım desem ben hiç geç yumurtlamam ay gelsin artık şu adetim de bende ikilemden çıkyım

Selam hosgeldin canim, alti ay henüz o kadar fazla bir süre degil.stres yapmamaya calis[/QUOTE]

yaş 30 a yaklasınca,herkeste kesın bu saatten sonra yapamazsın gözuyle bakınca için içini yiyor:18:

hoş dogurmus olsam normal yaslarda falan..su zamanlarda yıne ıkıncı cocuk ıcın ugrasıyor olurdum herhalde..
yanı sankı herkes 30 a kadar yapacagını yapacak yoksa tren kalkıyor gıbı bı tavırda puffff

Canim benim yahuuuuu ebn o zaman gerrrrryyylerin alasiyim ben diyorum belli mi olur her an hamile oldugum ortaya cikabilir ne bileyim ya yeni olmusumdur yada gecen aydan kalma hamile kalmisimdir....hahahaha

artık bu ay yumurta takibi yaptırcam...ya hala gıcık oluyorum bu evlenmeden önce kaza ile hamile olanlara..eee herkesin imtihanı farklı şekilde kardeşim....

hehhe keşkee ahh ahhh
heee tmm be bende hamılesın zannettım sevındırık olacakdım

ben ilk hamileliğimde yarım saat sonra filan çıkmıştı silik çizgi ve hamileydimm tatlım ama testte yazan bi kaç saat sonrasını değerlendirmeye almayın diyorlar senin günün geçtimiki
ben herkese yorum yapıorum ama bana yapan yokya kızlar gelmedi benim adet tetstlerdede kaç saaat sora silik çıkıyo oda inceceik bi çizgi napçam ben

tebrikler canım hamişsin kana git doğru kana tekrar tebrikler

ya ben ilk gebeliğimde 30 günde kesin netleştirmiştim hamileliğimi ama 30 gün oldu hala tık yok geç yumurtladım desem ben hiç geç yumurtlamam ay gelsin artık şu adetim de bende ikilemden çıkyım

kan tahlilini yaptır kuşum...bak benimde hiç gecikmezdi bu kadar...adet oldum...acaba acaba diye diye 1 paket sigara içtim 3 günde...

hamilesiiinn dırıtı dırıtııı hamilesiiiiinn dırıtı dırı dırıııı sen hamilesin arkaaadaaaşş....hobaaa :)))))

hadi bakalım hayırlı olsun hamileliğin anneler güününün en güzel hediyesi siz hamilelere

büyük olasılık bana hamilesin gibi geliyo ama yarın hemen kan testini yap kesin anlaşılır bence

Selam hosgeldin canim, alti ay henüz o kadar fazla bir süre degil.stres yapmamaya calis

yaş 30 a yaklasınca,herkeste kesın bu saatten sonra yapamazsın gözuyle bakınca için içini yiyor:18:

hoş dogurmus olsam normal yaslarda falan..su zamanlarda yıne ıkıncı cocuk ıcın ugrasıyor olurdum herhalde..
yanı sankı herkes 30 a kadar yapacagını yapacak yoksa tren kalkıyor gıbı bı tavırda puffff[/QUOTE]

Canim ya sen bosver onu bunu önemli olan senin hayatin degil mi????????????ve esinle mutlu olman????????

benim yengem 35 yasinda ilk anne olduhatta 34 yasinda falanda evlemistiler veeeee cok sükür

dünyalar tatlisi ve cok zeki bir kizlari varrrr

yaniiiiiiii hayirlisi olsun bitanem düsün hayirsiz olduktan sonra 20 yasindada dogursaydin neye yarardi ki???????

derler ya gec olsunda güc olmasin, gec gelsinde aman saglikla gelsin hayirli evlat olsun canim benim.....

lütfen takma sen onlari tamam mi??

bende yakinda 28 e girecegim

HAYIRLISINI ISTEYELIMMMMMMM

artık bu ay yumurta takibi yaptırcam...ya hala gıcık oluyorum bu evlenmeden önce kaza ile hamile olanlara..eee herkesin imtihanı farklı şekilde kardeşim....

Ehhh iste angelim ne edersin...sonucta Allahin hikmetine isyan edemeyiz..dün bende esime dedim sen bakma ben böyle cocugu olupta bir baska cocugu istemedikleri halde hamile kalanlara cok imreniyorum,,,ve üzülüyorum,,,dedim sonucta o insan odur bende benim....benimde gelir elbet melegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…