- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.041
beyazlımmm canımm benimmm Allah razı olsunnnn bitanemm :) ALES sınavı tatlım benimmm inşallahhh yaparımm
Canim benim yahuuuuu ebn o zaman gerrrrryyylerin alasiyim ben diyorum belli mi olur her an hamile oldugum ortaya cikabilir ne bileyim ya yeni olmusumdur yada gecen aydan kalma hamile kalmisimdir....hahahaha
heee tmm be bende hamılesın zannettım sevındırık olacakdım
ben herkese yorum yapıorum ama bana yapan yokya kızlar gelmedi benim adet tetstlerdede kaç saaat sora silik çıkıyo oda inceceik bi çizgi napçam ben
ben herkese yorum yapıorum ama bana yapan yokya kızlar gelmedi benim adet tetstlerdede kaç saaat sora silik çıkıyo oda inceceik bi çizgi napçam ben
slm kızlar bayadır girmiyorum bu siteye...ben bu ay klomen kullandım dün adet günümdü olmadım allaha şükür dün iki tane test yaptım hemde akşam 2 side silik çıktı 5 dk içinde.bugünde değişik marka bir test aldım yaptım oda silik çıktııı..ikinci çizgiii...ben şimdi hamilemiyim...şaşırdıııımmm napcamı yaaaa.... :)))))
ya ben ilk gebeliğimde 30 günde kesin netleştirmiştim hamileliğimi ama 30 gün oldu hala tık yok geç yumurtladım desem ben hiç geç yumurtlamam ay gelsin artık şu adetim de bende ikilemden çıkyım
slm kızlar bayadır girmiyorum bu siteye...ben bu ay klomen kullandım dün adet günümdü olmadım allaha şükür dün iki tane test yaptım hemde akşam 2 side silik çıktı 5 dk içinde.bugünde değişik marka bir test aldım yaptım oda silik çıktııı..ikinci çizgiii...ben şimdi hamilemiyim...şaşırdıııımmm napcamı yaaaa.... :)))))
Yoncaaaam sendende Allah razi olsun bitanem
anam ben almanyadayim yani ALES ne demek bilmiyorum ama o L ye bir tane L daha eklersen almanca : hepsi : demek
kan tahlilini yaptır kuşum...bak benimde hiç gecikmezdi bu kadar...adet oldum...acaba acaba diye diye 1 paket sigara içtim 3 günde...
tatalım benimmm niye içiyosun boşver sigarayıı bitanemm
kan tahlilini yaptır kuşum...bak benimde hiç gecikmezdi bu kadar...adet oldum...acaba acaba diye diye 1 paket sigara içtim 3 günde...
Selam hosgeldin canim, alti ay henüz o kadar fazla bir süre degil.stres yapmamaya calis
artık bu ay yumurta takibi yaptırcam...ya hala gıcık oluyorum bu evlenmeden önce kaza ile hamile olanlara..eee herkesin imtihanı farklı şekilde kardeşim....
oldunmu tatlım nasipler bidahaki aya kaldı bende olurum olmazsam giderim pazartesiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?