kendini bu ay hamile sananlar buraya

Güzel Anne adaylarimiz ve annelerimiz ben kaciyorum ise gidecegim...

umarim aksama girebilirim..

kendinize cok iyi bakin ve gülümseyin hayata kizlarrrr hayat cok kisa,herseyin hayirlisi olsun.

hepinizi öpüyorummm

oldum ve ne biçim bir ağrıyla oldum anlatamam....200 mg majezik vede kas gevşetici içtim...anca yeni yeni kendime geldim...valla tüm halılarda yuvarlandım ...evi bir tavaf ettim başa döndüm

kız alalh seni hiç güleceğim yoktu güldüm valla evi tavavf ettim lafına allah senide güldürsün olsun canım ama ağrılı olman ne bilim kimyasalmıydı yoksa kız

Son 10 günnnnn

Bugün bi arkadasımın daha hamile haberini aldım
o da baya 1 sene filan bekledi sanırımm
Allah ım bize de bu Mutlulugu yaşat Noluuurrrr

Güzel Anne adaylarimiz ve annelerimiz ben kaciyorum ise gidecegim...

umarim aksama girebilirim..

kendinize cok iyi bakin ve gülümseyin hayata kizlarrrr hayat cok kisa,herseyin hayirlisi olsun.

hepinizi öpüyorummm

iyi çalışmalar canım benimmmmm Allah kolaylıklar versinn bende öptümmm en kocamanından :-*

Canim ya sen bosver onu bunu önemli olan senin hayatin degil mi????????????ve esinle mutlu olman????????

benim yengem 35 yasinda ilk anne olduhatta 34 yasinda falanda evlemistiler veeeee cok sükür

dünyalar tatlisi ve cok zeki bir kizlari varrrr

yaniiiiiiii hayirlisi olsun bitanem düsün hayirsiz olduktan sonra 20 yasindada dogursaydin neye yarardi ki???????

derler ya gec olsunda güc olmasin, gec gelsinde aman saglikla gelsin hayirli evlat olsun canim benim.....

lütfen takma sen onlari tamam mi??

bende yakinda 28 e girecegim

HAYIRLISINI ISTEYELIMMMMMMM

Ehhh iste angelim ne edersin...sonucta Allahin hikmetine isyan edemeyiz..dün bende esime dedim sen bakma ben böyle cocugu olupta bir baska cocugu istemedikleri halde hamile kalanlara cok imreniyorum,,,ve üzülüyorum,,,dedim sonucta o insan odur bende benim....benimde gelir elbet melegim[/QUOTE]

herkesin imtihanı farklı şekilde...ben dua ediyorumki o malo doktorun adet söktürücüsünü içmedim...yok yere hormon alacaktım vucuduma... rabbimden izinsiz yaprak kıpırdamazken aslında çokta üzerine düşmemek lazım...geçen 3 aylık bebek açık kalp amelyatı olmuş...rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah...olsun olsun diye ısrar edersek rabbim ya böyle verirse mahvoluruz...o yüzden en hayırlısını nasip etsin rabbim..en hayırlı zamanda...

içme içme bak madem adet olmuşsun bugünlerde güzelce beslen incirini cevizini fındığını ye bide daya kendini havuç suyuna inşallah öbür aya gör bakk öyle sigarayla olmaz bebiş tamam mı
valla stresten..normalde hiç içmezdim...baktım içince başım dönüyo kafa bulduruyo diye içiyordum...ama akıbetim ne olur bilemem...

içme içme bak madem adet olmuşsun bugünlerde güzelce beslen incirini cevizini fındığını ye bide daya kendini havuç suyuna inşallah öbür aya gör bakk öyle sigarayla olmaz bebiş tamam mı

adamada mesir macunu ...keçiboynuzu..at kılı ne varsa yedireyim.. 3üz olsun ...ehehehhe....şaka bir yana iyi fikir...saol kuşum...

valla yerse içerse 10 numara ama havuç suyunu muhakkak deneyin bu ay ömrümün en güzel yumurtasını çatlattım inşallah tutturmuşuzdur da daha süper olur havuç suyu sağ olsun erkeğinde spermlerine faydalıymış çok biiz karı koca yedik içtik ohhh
adamada mesir macunu ...keçiboynuzu..at kılı ne varsa yedireyim.. 3üz olsun ...ehehehhe....şaka bir yana iyi fikir...saol kuşum...

süpermiş :) inşallah canım ya tuttur valla o kadar havuç içmişsin zeytinyağı damlatmak gerekirmiş havuç suyuna...

evet öyleymiş gerçekten de ama bende sonra öğrendim bu ay adet olursam o şekilde yapıcam
süpermiş :) inşallah canım ya tuttur valla o kadar havuç içmişsin zeytinyağı damlatmak gerekirmiş havuç suyuna...

oooooo daha yaşın ne başın ne yaa akrabaların sana hiç bi yararı olmaz bunun gibi zararı da olmasın kimseyi düşünme insanların ne dediğine bakarsak yandık kendi bildiğini oku sen
24 ...ev hanımıyım...ivit :) akrabalardan dolayı stresim var valla çalışsam bu kadar stresli olmam herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…