- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.061
valla stresten..normalde hiç içmezdim...baktım içince başım dönüyokafa bulduruyo diye içiyordum...ama akıbetim ne olur bilemem...
oldum ve ne biçim bir ağrıyla oldum anlatamam....200 mg majezik vede kas gevşetici içtim...anca yeni yeni kendime geldim...valla tüm halılarda yuvarlandım ...evi bir tavaf ettim başa döndüm
angelcim valla ben günde nerdeyse 30 tane içiom aman ne pis bi illet şu
Güzel Anne adaylarimiz ve annelerimiz ben kaciyorum ise gidecegim...
umarim aksama girebilirim..
kendinize cok iyi bakin ve gülümseyin hayata kizlarrrr hayat cok kisa,herseyin hayirlisi olsun.
hepinizi öpüyorummm
Güzel Anne adaylarimiz ve annelerimiz ben kaciyorum ise gidecegim...
umarim aksama girebilirim..
kendinize cok iyi bakin ve gülümseyin hayata kizlarrrr hayat cok kisa,herseyin hayirlisi olsun.
hepinizi öpüyorummm
yaş 30 a yaklasınca,herkeste kesın bu saatten sonra yapamazsın gözuyle bakınca için içini yiyor:18:
hoş dogurmus olsam normal yaslarda falan..su zamanlarda yıne ıkıncı cocuk ıcın ugrasıyor olurdum herhalde..
yanı sankı herkes 30 a kadar yapacagını yapacak yoksa tren kalkıyor gıbı bı tavırda puffff
Son 10 günnnnn
Bugün bi arkadasımın daha hamile haberini aldım
o da baya 1 sene filan bekledi sanırımm
Allah ım bize de bu Mutlulugu yaşat Noluuurrrr
kız alalh seni hiç güleceğim yoktu güldüm valla evi tavavf ettim lafına allah senide güldürsün olsun canım ama ağrılı olman ne bilim kimyasalmıydı yoksa kız
yavrumm yaaaboşver sen sigarayıı başka sağlıklı stres atma yolalrı bulalım biz
valla stresten..normalde hiç içmezdim...baktım içince başım dönüyokafa bulduruyo diye içiyordum...ama akıbetim ne olur bilemem...
içme içme bak madem adet olmuşsun bugünlerde güzelce beslen incirini cevizini fındığını ye bide daya kendini havuç suyuna inşallah öbür aya gör bakk öyle sigarayla olmaz bebiş tamam mı
adamada mesir macunu ...keçiboynuzu..at kılı ne varsa yedireyim..3üz olsun ...ehehehhe....şaka bir yana iyi fikir...saol kuşum...
adamada mesir macunu ...keçiboynuzu..at kılı ne varsa yedireyim..3üz olsun ...ehehehhe....şaka bir yana iyi fikir...saol kuşum...
valla yerse içerse 10 numara ama havuç suyunu muhakkak deneyin bu ay ömrümün en güzel yumurtasını çatlattım inşallah tutturmuşuzdur da daha süper olurhavuç suyu sağ olsun erkeğinde spermlerine faydalıymış çok biiz karı koca yedik içtik ohhh
kaç yaşındaısn fıstık ne iş yaparsın stresli bir işin mi var istanbuldanmısın
süpermiş :) inşallah canım ya tuttur valla o kadar havuç içmişsin zeytinyağı damlatmak gerekirmiş havuç suyuna...
24 ...ev hanımıyım...ivit :) akrabalardan dolayı stresim var valla çalışsam bu kadar stresli olmam herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?