kendini bu ay hamile sananlar buraya

engerek onların kısa adı hahahah....dönecek kendilerini sokacaklar...kendi bildiğimi okuyorumda ara cızırtılar olmasa daha hoş olur...

aman ben yapmam oyle seyler bana ters tepıo,,sogan suyu kıstler ıcın dıe bıse dınledım,5 cm lık kıstım sogan suyu ıctım 2 ay sonra doktora gıttım 7 cm e cıkmıs :)))) havuc suyu ıcerım kesın ters tepeer bende

canım merhba bende aynı durumdayım banada öyle geliyor ve 3 günüm kaldı regl olmama kasık agrım ve bel ağrım var meme ucumda beyaz kabarcık oluştu akıntım az var çamaşırıma bulaşmış bu dönemde pek olmazdı yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olurmusunuz

ayyy ne tesaduffff hatta bende acayıp uyuklama halı bıle vardı kı hala var hatta adetıme 5 gun olmasına ragmen adet oldummm :))))))) o belırtılere ınanmayın adetınız 1 hafta gecerse umıtlenın benden demesı tecrubee konusuyoo şişşttt hahahahhah

ama ınsallah sız hamılesınızdır ,,,,walla ısterım emın olun ama cok umıtlenmeyın sonra ınsan kotu sonuc gorunce cok uzuluyo oyle ıste

valla bir hafta geçse bile ümitlenmeyin...ben herhalde çocuk 1 aylık olur ozaman emin olurum...

ıyı de bunla yumurta catlarmı bılmem ama bunları yedıkden sonra gece baya "hareketlı " gecer gıbı gelıyo yanı fazla olmaz mı ne bılım havuc zaten ıcerısınde sekerı hatırı sayılır bıcımde barındırır,ıncır desen havucdan assagı kalmaz,,mesır macununu tek gecerım bu kulvarda zaten

ıyı de bunla yumurta catlarmı bılmem ama bunları yedıkden sonra gece baya "hareketlı " gecer gıbı gelıyo yanı fazla olmaz mı ne bılım havuc zaten ıcerısınde sekerı hatırı sayılır bıcımde barındırır,ıncır desen havucdan assagı kalmaz,,mesır macununu tek gecerım bu kulvarda zaten

bilemicem artık...ulen zaten anneler gününü kaçırdık...asabım bozuldu kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…