- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.081
slm geldım ben ,,,,,,
eee konu ne bende yorum yapem hemencik
slm geldım ben ,,,,,,
eee konu ne bende yorum yapem hemencik
evet öyleymiş gerçekten de ama bende sonra öğrendim bu ay adet olursam o şekilde yapıcam
oooooo daha yaşın ne başın ne yaa akrabaların sana hiç bi yararı olmaz bunun gibi zararı da olmasın kimseyi düşünme insanların ne dediğine bakarsak yandık kendi bildiğini oku sen
oluur bana uyar...ama nanelide pek bir güzel geliyorahhaa
arkadaşlar bu ay hmileymişim gibi geliyo adet günüme 2-3 kaldı aslında yarın olmam gerekiyo ama bazen 30 günde bi oluyorum ama nedense kendimi hamile gibi hissediorum dün test yaptım saaatler sonra çok silik bi çizgi çıktı nedense hep hamileymişim gibi geliyo içinde böyle şüphe olanlar varmı
canım merhba bende aynı durumdayım banada öyle geliyor ve 3 günüm kaldı regl olmama kasık agrım ve bel ağrım var meme ucumda beyaz kabarcık oluştu akıntım az var çamaşırıma bulaşmış bu dönemde pek olmazdı yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olurmusunuz
ayyy ne tesaduffff hatta bende acayıp uyuklama halı bıle vardı kı hala var hatta adetıme 5 gun olmasına ragmen adet oldummm :))))))) o belırtılere ınanmayın adetınız 1 hafta gecerse umıtlenın benden demesı tecrubee konusuyoo şişşttthahahahhah
ama ınsallah sız hamılesınızdır ,,,,walla ısterım emın olun ama cok umıtlenmeyın sonra ınsan kotu sonuc gorunce cok uzuluyo oyle ıste
valla bir hafta geçse bile ümitlenmeyin...ben herhalde çocuk 1 aylık olur ozaman emin olurum...
yanı dereyı gormeden paçayı sıvamam
valla ben bu sabaha kadar vakit geçtikçe emin olmaya başlıyordum....aldık coşkuyu sonra..
sende ben gıbı desene ,,oyle saatlerın ver coskuyu ver coskuyu oldun :)))))) bugun en sevdıgım sarkı "kırmızı bana cok yakısıyor"
adet bitimi benim için dönüm noktası olacak ...diyete tekrar başlıcam...sporuma...vucudum fit olsun iyice...incir havuç yiycez...sonra gelsin bebiko[/QUb
ya ıncır havuc olayı ne anlat bakem
adet bitimi benim için dönüm noktası olacak ...diyete tekrar başlıcam...sporuma...vucudum fit olsun iyice...incir havuç yiycez...sonra gelsin bebiko[/QUb
ya ıncır havuc olayı ne anlat bakem
önceki mesajlara yine bir bak istersende yanlışım olmasın..her akşam havuç suyu içiyoruz bir damla zeytinyağı yumurtamızı çatlatıo...incir de iyi geliyormuş...kısacası ...eşinle havuç suyu içiosun...incir yiyeceksin...dut yiyeceksin...mesir macunu yiyeceksin...bal yiyeceksinahaha yeme ayı...tabi sporda yap kilo alma...
ıyı de bunla yumurta catlarmı bılmem ama bunları yedıkden sonra gece baya "hareketlı " gecer gıbı gelıyo yanı fazla olmaz mı ne bılım havuc zaten ıcerısınde sekerı hatırı sayılır bıcımde barındırır,ıncır desen havucdan assagı kalmaz,,mesır macununu tek gecerım bu kulvarda zaten
bilemicem artık...ulen zaten anneler gününü kaçırdık...asabım bozuldu kendime...
eyy sende haaaa takıldıgın duruma bak anneler gununu kacırmıs yuh gulerım buna ben
ben kutlarım senın anneler gununu en azından gelecegın anne adayı olarakdan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?