kendini bu ay hamile sananlar buraya


Oğlunun içine doğmuş. Çok sevindim canım. Darısı tüm isteyenlerin başına. Bende adet olmadım hatta 4 gün geçti. Bende ovulasyon tarihlerinde ilişki yaşadım. İnşallah benmde bebişim vardır.
 
yaaa son üç gün kaldı bat a hiçbir brlirti yokkkk... normalde bel ağrım olurdu bir hafta öncesi o da yok bu ay... hiç birşey hissemiyorummm yaaa
 
kaç yıldır facebook kullanıyorum daha bir kere mark zuckerberg den mesaj gelmedi beni tanıyomusun diye??
hiç mesajlarımda silinmedi?
her sitenin kuralları farklı,tabi sizde haklısınz..............
ama hoşunuza gitmeyen kötü sözde içermeyen yorumları silmeniz hiç adil olmamış...
 
Selam kizlar,

tabi bir cok arkadasin üyeligi iptal edildigi icin burada olan arkadaslarimin yarisina suan selam diyebiliyorum,ki umarim üyeligi iptal edilen arkadaslarimda okuyordu topigi yinede..

Anlayamadim neden arkadaslarim atildi bu forumdan

burada güzel sohpetlerimiz oluyordu,derdimizi paylasip beraber gülüp aglayabiliyorduk,hele birde birbirimizi kutsal bir duyguyu tatma giden yolda anliyorken,birbirimize destek olabiliyorken,disarida baskalariyla paylasamiyacagimizi burada paylasabiliyorken,kimlerin gözüne battik ki biz acaba.

yok bilmem geyik yapiyormusuzda belirtileri paylasmak yerine.

bas üstüne burada sizlerin emrinize amadeyiz,gülüp eylenmeyecegiz yeri geldiginde (ki stresin cocuk olmamasindaki etken cok büyük bunu biyiyorken,helede bebek askinin yarattigi stres)

oturup aglasak mi yoksa ne yapsak anlamadim ki?

hem hala anlamadim ki arkadaslarim ne yapti ki bu kadar feci,üyelikleri iptal edilecek kadar?
 
aynen bu topikde sadece geyik varr. insanlarla dalga geçiliyo üslüpları yanlışş. gebelikle uzakdan yakından alakaları yok.
 
kızlar merhaba. valla hiç hamilelik köşesine yazacağım aklıma gelmezdi ama ben kendimi hamile hissediyorum adet görmeme 3 gün var ama 10 gündür sürekli bir üşüme titreme göğüslerimde şişlik nasıl bir acı anlatamam. normalde üşüme göğüs şişliği bende adete 2 gün kala olur. bu arada dün ve bugün belli belirsiz bir mide bulantısı mide kazınma hali. akıntı dfeseniz bayağı var. ya sizce hamile olabilir miyim. bir haftadan falza sürekli rüyamda bir kız çocuğu görüyorum o kadar güzel ki ve hep yeşil mavi yüzükler isminin söylendiğini falan duyuyprum.

işin kötü yanı bu ay hamile olduysam mahvoldum demektir çok ücra bir yerde yaşıyoruz ve seneye tayinciyiz kimseninde yardım edeceğini sanmıyorum taşınırken annem ameliyat geçirdi çok ama çok ağır yola çıkamaz 6 ay ve bir kilo bile ağırlık kaldırmaması lazım bir yıl boyunca. eşimin anneside ben nişanlıyken bile kız istemeye gidip eşimin ve benim telefon numaramızı karşı cinslere verip bize sapıklık yaptıran bir kadın evliyken bile. o yüzden evime almıyorum daha milyon sorun var ama neyse artık. aynı zamanda benim şu anda feci derecede ağız diş sağlığı problemim var bütün dişlerimle başım belada sürekli diş eti kistim oluyoır ve antibiyotiklerle ağrı şişlik geçiyort tedavi ettirmeden olmasın dişyordum hep zarar gelir diyorlar çünkü bebeğe.

bir yandan da hiç aklımda yokken ya geldiyse diye deli gibi sevinçten ölesim geliyor. bir yardım banaaaaa
 
aynen bu topikde sadece geyik varr. insanlarla dalga geçiliyo üslüpları yanlışş. gebelikle uzakdan yakından alakaları yok.

neden olmasın ki biz gebe olduğumuzu bu topikte arkadaşlarla birlikte öğrendik yeri geldi idrar testinin sonucunu birlikte bekledik ne sordun da cevabını alamadın bizden her gelen arkadaşı kabul ettik grup kurupta kabul etmemezlik olmadı.
 
Cok ilgincitir ki biz burada kendimiz hamile kalamiyorken kime destek olup kafasi bozuksa biraz moralini yereine getirmekten baska nasil tür bir yardimda bulunalim

haaa birde faydali bilgilerimizi baylasmaktan baska..

evet cok cok ama cok ilgincitir ki ben bir topige giriyorsam ve bana uygun gözükmüyorsa sohpetleri,düzgünce cikiyorum,ama insanlara karsi saygisiz olmuyorum cünkü onlar orada bir ortam kurmuslar ve ben istersem ilk adimi atip aralarina katilmaya calisirim,

burada biz hic kimseylede dalga falan gecmiyoruz,aksine kayat iyi stres atma yeridir burtasi,streste bogulanlara vs tavsiye ederizzzzzzzz
 


Merhaba canim,

Insallah hamilesindir,ama bence kesin sonuc icin adetini bekle:26:
 

belirtilerin hamilelik belirtisi canım.ama sen antibiyotik kullanıyorum diyorsun diş için o zararlı olur bebeğe en yakın sürede kan testi yaptır ki varsa kullanmazsın.
 

Canim bosver yaaaa asil demek ki kendinin hamilelikten yakindan uzaktan alakasi yok.

aman ya meyve veren agac taslanirmis
 
Canim bosver yaaaa asil demek ki kendinin hamilelikten yakindan uzaktan alakasi yok.

aman ya meyve veren agac taslanirmis

üzüldüm gerçekten.burdaki herkes hamile kalabilmek için yanıyo yasin bile okuyoruz meleklerimizi nasip etsin rabbim diye.allahım sen büyüksün isteyene nasip et rabbim.
 
yeni hamişlerimiz var mı acaba :) haber alabilsek keşke bazen dalıyorum telefon açayım diyorum sanki numara var :)

evet malesef suan bilmiyoruz acaba var mi yeni hamilelerimiz,

hayret burada yüzlerce topik var ve herkes sohpetini ediyor ve isteyende normal bir sekilde girip bir topikte sohpet edebilir,ama gelipte siz burada ne yapiyorsunuz deyipte sorgulamak acaba ne kadar dogru?

cok istiyorsaniz gidin size uygun bir topik acin,hani bizi begenmeyen arkadaslar acmak hakinizdir
 
aynen bu topikde sadece geyik varr. insanlarla dalga geçiliyo üslüpları yanlışş. gebelikle uzakdan yakından alakaları yok.

evet geyik var.o yüzden geyik muhabbeti bölümüne taşınsın bu topic..
peki sizin +18 gece imam nikahlı sevgilinizle,eşinizle,nişanlınızla,artık ne olduğuna karar veremediğiniz kişiyle yaşadıklarınızı nereye taşıyacağız.????ailem okursa beni öldürür yazmıştınız..evet benimde çocuğum olsa bu tarz şeyler yaşamasındansa millan gibi,oske gibi,angel gibi arkadaşlarına karıı diye hitab etsin yeğlerim...
ben arkadaşıma okuttum yazıları..onun yorumu şu oldu"demekki gece hayatı hikayelerinizi güzel bir uslpla yazabilirsinz burada"
cidden laan yada karı demeden açık saçık şeyler yazabiliyomuyuz burada...
 

Canim yaaa niye ya niye kizlar atilmis

dagdan gelipte bagdakini kovuyorlar ya,sanki bu topik onca sayfa onlarla ilerledi,uymuyorsa girmezsin arkadasim,bize gidip her topige satassak hosumuza gitmiyor diye,ohoooooooo
 
Canim yaaa niye ya niye kizlar atilmis

dagdan gelipte bagdakini kovuyorlar ya,sanki bu topik onca sayfa onlarla ilerledi,uymuyorsa girmezsin arkadasim,bize gidip her topige satassak hosumuza gitmiyor diye,ohoooooooo
canım hani bir bayan vardı bir erkekle diycem neyi olduğunu anlamadım imamnikahlı eşimiydi neydi,,o yaşadıklarını anlatmıştı ve bizde dalga geçmiştik ondan zannediyorum ki hoşuna gitmemiş..ama belki diyorum çünkü buranın sahibi kazen in yaptığı uyarıya göre birbirize yaptığımız hitab şeklinden rahatsız olanlar olmuş.millan oske ye karıı diye seslenip şakalaşıyordu zaten şaka olmasa bu kişiler bana böyle hitab etme hoşuma gitmiyor diyecek yetiye sahip...
ama şurası garip o anlatan bayanın gece hayatını alalen anlatıp uyrı almaması bende şu fikri uyandırıyor...istanbul şivesiyle gece yaşadıklarımızı buraya dökebiliriz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…