- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.601
Canım doğruyu söylemek gerekirse hiçbir belirti yoktu ve adet günüm geçmemişti. Tam olmam gereken adet günümdeydim ve karnım adet olacakmış gibi çok ağrıyordu. Ben gebelik testini almıştım ama yapmayacaktım, çünkü adet oldum olacak gibiydim ama sonra merakıma yenildim ve gebelik testini yaptım 2 çizgi çıktı sonra doğru kan tahlili için hastaneye gittim. Orda 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim...
Neden gebelik testi alıp günüm geçmeden yaptım bilmiyorum. Benim bir tane oğlum var 4 yaşında o 1 aydan beri etrafa "annemin karnında bebek var" diyordu. Ben yumurtlama dönemimde cinsel ilişki yaşamıştım yani her iki olayda birleşince içimden gelen sesi dinledim...
Dün oğlumu karşımıza alıp "kardeşin olacak" dedik. O hiç umursamadı bile " zaten ben biliyordum" dedi. Kendi kendime güldüm, oğlum "sanki ben 1 aydan beri biliyordum siz yeni mi öğrendiniz der" gibiydi :)
Adetini 8 gün mü geçti ? ozaman çıkar tabi.. ama sadece göğüs şişkinliğinede güvenmeyin tabi..
aynen bu topikde sadece geyik varr. insanlarla dalga geçiliyo üslüpları yanlışş. gebelikle uzakdan yakından alakaları yok.
kızlar merhaba. valla hiç hamilelik köşesine yazacağım aklıma gelmezdi ama ben kendimi hamile hissediyorum adet görmeme 3 gün var ama 10 gündür sürekli bir üşüme titreme göğüslerimde şişlik nasıl bir acı anlatamam. normalde üşüme göğüs şişliği bende adete 2 gün kala olur. bu arada dün ve bugün belli belirsiz bir mide bulantısı mide kazınma hali. akıntı dfeseniz bayağı var. ya sizce hamile olabilir miyim. bir haftadan falza sürekli rüyamda bir kız çocuğu görüyorum o kadar güzel ki ve hep yeşil mavi yüzükler isminin söylendiğini falan duyuyprum.
işin kötü yanı bu ay hamile olduysam mahvoldum demektir çok ücra bir yerde yaşıyoruz ve seneye tayinciyiz kimseninde yardım edeceğini sanmıyorum taşınırken annem ameliyat geçirdi çok ama çok ağır yola çıkamaz 6 ay ve bir kilo bile ağırlık kaldırmaması lazım bir yıl boyunca. eşimin anneside ben nişanlıyken bile kız istemeye gidip eşimin ve benim telefon numaramızı karşı cinslere verip bize sapıklık yaptıran bir kadın evliyken bile. o yüzden evime almıyorum daha milyon sorun var ama neyse artık. aynı zamanda benim şu anda feci derecede ağız diş sağlığı problemim var bütün dişlerimle başım belada sürekli diş eti kistim oluyoır ve antibiyotiklerle ağrı şişlik geçiyort tedavi ettirmeden olmasın dişyordum hep zarar gelir diyorlar çünkü bebeğe.
bir yandan da hiç aklımda yokken ya geldiyse diye deli gibi sevinçten ölesim geliyor. bir yardım banaaaaa
kızlar merhaba. valla hiç hamilelik köşesine yazacağım aklıma gelmezdi ama ben kendimi hamile hissediyorum adet görmeme 3 gün var ama 10 gündür sürekli bir üşüme titreme göğüslerimde şişlik nasıl bir acı anlatamam. normalde üşüme göğüs şişliği bende adete 2 gün kala olur. bu arada dün ve bugün belli belirsiz bir mide bulantısı mide kazınma hali. akıntı dfeseniz bayağı var. ya sizce hamile olabilir miyim. bir haftadan falza sürekli rüyamda bir kız çocuğu görüyorum o kadar güzel ki ve hep yeşil mavi yüzükler isminin söylendiğini falan duyuyprum.
işin kötü yanı bu ay hamile olduysam mahvoldum demektir çok ücra bir yerde yaşıyoruz ve seneye tayinciyiz kimseninde yardım edeceğini sanmıyorum taşınırken annem ameliyat geçirdi çok ama çok ağır yola çıkamaz 6 ay ve bir kilo bile ağırlık kaldırmaması lazım bir yıl boyunca. eşimin anneside ben nişanlıyken bile kız istemeye gidip eşimin ve benim telefon numaramızı karşı cinslere verip bize sapıklık yaptıran bir kadın evliyken bile. o yüzden evime almıyorum daha milyon sorun var ama neyse artık. aynı zamanda benim şu anda feci derecede ağız diş sağlığı problemim var bütün dişlerimle başım belada sürekli diş eti kistim oluyoır ve antibiyotiklerle ağrı şişlik geçiyort tedavi ettirmeden olmasın dişyordum hep zarar gelir diyorlar çünkü bebeğe.
bir yandan da hiç aklımda yokken ya geldiyse diye deli gibi sevinçten ölesim geliyor. bir yardım banaaaaa
neden olmasın ki biz gebe olduğumuzu bu topikte arkadaşlarla birlikte öğrendik yeri geldi idrar testinin sonucunu birlikte bekledik ne sordun da cevabını alamadın bizden her gelen arkadaşı kabul ettik grup kurupta kabul etmemezlik olmadı.
Canim bosver yaaaa asil demek ki kendinin hamilelikten yakindan uzaktan alakasi yok.
aman ya meyve veren agac taslanirmis
üzüldüm gerçekten.burdaki herkes hamile kalabilmek için yanıyo yasin bile okuyoruz meleklerimizi nasip etsin rabbim diye.allahım sen büyüksün isteyene nasip et rabbim.
Tabi ya kizlar gelip burada birazcik kafa dagitiyorlardi ve cok güzel arkadasliklar kurduk
offffffff ya
yeni hamişlerimiz var mı acaba :) haber alabilsek keşke bazen dalıyorum telefon açayım diyorum sanki numara var :)
aynen bu topikde sadece geyik varr. insanlarla dalga geçiliyo üslüpları yanlışş. gebelikle uzakdan yakından alakaları yok.
evet geyik var.o yüzden geyik muhabbeti bölümüne taşınsın bu topic..
peki sizin +18 gece imam nikahlı sevgilinizle,eşinizle,nişanlınızla,artık ne olduğuna karar veremediğiniz kişiyle yaşadıklarınızı nereye taşıyacağız.????ailem okursa beni öldürür yazmıştınız..evet benimde çocuğum olsa bu tarz şeyler yaşamasındansa millan gibi,oske gibi,angel gibi arkadaşlarına karıı diye hitab etsin yeğlerim...
ben arkadaşıma okuttum yazıları..onun yorumu şu oldu"demekki gece hayatı hikayelerinizi güzel bir uslpla yazabilirsinz burada"
cidden laan yada karı demeden açık saçık şeyler yazabiliyomuyuz burada...
canım hani bir bayan vardı bir erkekle diycem neyi olduğunu anlamadım imamnikahlı eşimiydi neydi,,o yaşadıklarını anlatmıştı ve bizde dalga geçmiştik ondan zannediyorum ki hoşuna gitmemiş..ama belki diyorum çünkü buranın sahibi kazen in yaptığı uyarıya göre birbirize yaptığımız hitab şeklinden rahatsız olanlar olmuş.millan oske ye karıı diye seslenip şakalaşıyordu zaten şaka olmasa bu kişiler bana böyle hitab etme hoşuma gitmiyor diyecek yetiye sahip...Canim yaaa niye ya niye kizlar atilmis
dagdan gelipte bagdakini kovuyorlar ya,sanki bu topik onca sayfa onlarla ilerledi,uymuyorsa girmezsin arkadasim,bize gidip her topige satassak hosumuza gitmiyor diye,ohoooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?