- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.621
canım hani bir bayan vardı bir erkekle diycem neyi olduğunu anlamadım imamnikahlı eşimiydi neydi,,o yaşadıklarını anlatmıştı ve bizde dalga geçmiştik ondan zannediyorum ki hoşuna gitmemiş..ama belki diyorum çünkü buranın sahibi kazen in yaptığı uyarıya göre birbirize yaptığımız hitab şeklinden rahatsız olanlar olmuş.millan oske ye karıı diye seslenip şakalaşıyordu zaten şaka olmasa bu kişiler bana böyle hitab etme hoşuma gitmiyor diyecek yetiye sahip...
ama şurası garip o anlatan bayanın gece hayatını alalen anlatıp uyrı almaması bende şu fikri uyandırıyor...istanbul şivesiyle gece yaşadıklarımızı buraya dökebiliriz.
diger kızlar yoksada ben varım seni iyi tanıyorum sen bize burda malzeme vermeseydin bizde ugraşmazdık arkadaşım sen daha kendinin ne oldugunu bilmiyosun evli mi nişanlımı çıkıpta bizi begen miyosun senin anlatma şeklin çok mu doğru ki sen hiç hamile oldun mu hadi şimdi git işine bakaynen bu topikde sadece geyik varr. insanlarla dalga geçiliyo üslüpları yanlışş. gebelikle uzakdan yakından alakaları yok.
diger kızlar yoksada ben varım seni iyi tanıyorum sen bize burda malzeme vermeseydin bizde ugraşmazdık arkadaşım sen daha kendinin ne oldugunu bilmiyosun evli mi nişanlımı çıkıpta bizi begen miyosun senin anlatma şeklin çok mu doğru ki sen hiç hamile oldun mu hadi şimdi git işine bak
ben zaten bakarsan belki dedim..tabiiki yaşadıkların seni ilgilendirir..benimle bir bağın yok.duyunca üzülecek kişiler senin ailen...beni ırgalamaz yani..ama yazıyosan herkes hak verecek değil,senin yaşam tarzın bizlere de uycak değil..burada ki çoğu kişiye de uymamışki sana böyle bir tavır almışlar..seninde buna hak vermen lazım....hakkın yerini bulması konusunda ise bizim yatıklarımızı da Allah görüyor senin yaptıklarını da görüyor...benim içim rahat,bencede hak yolunu bulur..:)yemin ederim benmle hiç alakası yok kimseye sizi şikayet etmedim... ama uslubunuz gerçekden yanlış kimseyi ilgilendirmez yaşadıklarım . soruma cvp verirsiniz veya vermessiniz o size kalmış . ee hak yolunu buldu.. nediyeyim
pardonda bu seni hiç ilgilendirmezz. valla hala akıllanmamışsınız çok iyii :):) ne yazarsan yaz artık tek bi cvp yok sana. by
üzüldüm gerçekten.burdaki herkes hamile kalabilmek için yanıyo yasin bile okuyoruz meleklerimizi nasip etsin rabbim diye.allahım sen büyüksün isteyene nasip et rabbim.
canım 3 testin negatif olması negatif olması ihtimalini güçleendiriyor bence ..ama bir sitede okumuştum idrar testlerinde negatif sonuç doğru olmayabilir diye..sen kan tahlilini yaptır çin rahat etsin..gün gecikmen ise vücudun hamileliğe hazırlanıyor diye biliyorum..çünkü annemler öyle der..burada da başka arkadaşlarda bunu onaylamıştı..bu ay olmasa da yakında olabilir..ya bana da yardımcı olun,bir hafta geçti sat 3test yaptım 3 de negatif ama benim hiç gecikmem olmazdı.sol tarafımda batmalar ve kasıklarımda acayip gaz var.mide yanmalarım ellerimin içinde kaşıntı parmaklarımın şişmesi,göğüs ucumun koyulaşması hepsi var..yani hislerime göre kesin hamileyim ama test neden negatif anlamadım.sol tarafım şiş resmen dokunduğumda sağ tarafla fark var.birde sigara kullanıyorum belli olsa da tedbirimi alsam ama emin olamadım.sizde de negatif çıkıp olan var mıydı?lütfen yardım edin .kan testine sanırım hafta içi gideceğim ama böyle olabiliyor mu hamileyken tek çizgi olması....
slmlar bende bi süredir topici takip ediyorumm gerçekten arkadaşlar için üzüldümm zaman zaman eğlendimde katılmasam bile,bu üslub sadece samimiyetten kaynaklanıyor,giden arkadaşları tekrar burda görmek isteriz,dayanışmanız insana güç veriyorr,eminim yöneticilerde bunları gözardı etmeyeceklerdir diye düşünüyorumm
aşağıdaki liste ye bir bak derim...mayıs başında açılan topiğimzdeki hamileler..:)aynen bu topikde sadece geyik varr. insanlarla dalga geçiliyo üslüpları yanlışş. gebelikle uzakdan yakından alakaları yok.
YASİN LİSTESİ KAPANMIŞTIR ARKADAŞLAR ! YENİ TALEPLERİ RAMAZANDA ALACAĞIZ İNŞALLAH.
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK
[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH
[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)
[/TD]
[TD]DURUMU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca
[/TD]
[TD]31 Mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi
[/TD]
[TD]1 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies
[/TD]
[TD]2 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut
[/TD]
[TD]4 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87
[/TD]
[TD]5 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan
[/TD]
[TD]6 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
[/TD]
[TD]7 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali
[/TD]
[TD]8 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera
[/TD]
[TD]9 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum
[/TD]
[TD]10 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
[/TD]
[TD]11 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34
[/TD]
[TD]12 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt
[/TD]
[TD]13 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885
[/TD]
[TD]14 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel
[/TD]
[TD]15 Haziran
[/TD]
[TD]Meltem
[/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım
[/TD]
[TD]16 Haziran
[/TD]
[TD]Nurçin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk
[/TD]
[TD]17 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55
[/TD]
[TD]1 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1
[/TD]
[TD]19 Haziran
[/TD]
[TD]Ayşegül
[/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807
[/TD]
[TD]20 Haziran
[/TD]
[TD]Eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut
[/TD]
[TD]21 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım
[/TD]
[TD]22 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaugur
[/TD]
[TD]23 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"][/TD]
[TR]
[TD]NİCK
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel
[/TD]
[TD]
hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü
[/TD]
[TD]12 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
goçmenkuslar
kemre
owner
hnd_smt
gülgüzeli
[/TD]
[TD]hamile
14 Haziran
14 Haziran
hamile
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan
[/TD]
[TD]17 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
esilacım
ecem5885
[/TD]
[TD]17 Haziran
hamile
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807
[/TD]
[TD]19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
oske55
angel_87
[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk
[/TD]
[TD]12-15 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TR]
[/TABLE]
inşallah tekrar üyelikleri açılır veya yeni hesap edinip tekrar gelirler..
çünkü ben onları çok yakın hissetmiştim kendime..
benim düşüğüm oldu ve kendi teyzem geçmiş olsun demedi,ama buradaki arkadaşlar bana dua ettiler..işte olan yorgun haliyle eve gidince okudu..regl olan ihmal etmedi dedesine ,eşine okuttu..
ben ilk hamileliğimde üye oldum buraya...ama sonrasında baya bir süre girmedim..onlar sayesinde bağlandm buraya..inşallah tekrar dönerler....okuyolarsa da haklarını helal etsinler..
canım günün geçtimi?umarım öyleyimdir cok sevinirim bekliyordum
inşallahh dönerlerr sonuçta kimseye anlatamadıklarımızı burada rahatlıkla paylaşıyoruz ve rahatlıyoruzz,böyle bir site için küçük detaylar diye düşünüyorum ve varolan yanlış anlaşılmaların düzeltilebileceğini inanıyorumm
bu konuda bilgim yokarkadaşlar bir sorum olacakk ben ilaç tedavisine başladım yarın çatlatma iğnesi vurulacak ama iğneyi kendine göbekten yapanlarda varmışş benim doktorum kendisi yapacakmışş bu konuda bilgisi olan varmı
inci ne kadar kafana takarsan o kadar uzaklaşıyosun bebekten..çalışıyosan ona sarıl,ya da hobi edin..illaki gelir zamanı..biz daha önce de konuştuk belirtiler yanıltıyor..en güvenlisi gününün geçmesi o da olmuş..bizim kızlar olsaydı sana derlerdi ""bedeninde olabilir ama ruhun kesinlikle hamileee""günüm geçeli 5 gün oldu kızlar. gögüslerimdeki acı hissi her geçen gün azalıyor. ben yinede 20 sine kadar beklicem.Zaten beklemek zorundayım eve gideyim anca ozaman. ve belki 1 hafta geç adet olurum diye ümitlenmek istemiyorum.Ama içimdeki sen bebişim olacak diyor.
Hem eşim rüyasında bir erkek bebek görmüş. Hemde bana bir arkadaşım rüyada ,sarılarak 'iyi bir anne ol 'dedi. Bende 'tamam' dedim.
anlayacagınız kızlar aklım fikrim hamilelikte.
eveeeeet gelsinler...bizde buradayız..eylül de ceza almış yarın burada olacaktır inşallah..
ya bendaha angel e rüyamı anlatacaktımmm
birde garip olanı bazen rastlıyodum bu topicte yazıyolardı sizi ziyaretçi olarak takip ediyordum,dayanamadım üye oldum diyenler vardı.. şikayetçi olanlarda varmış ama hiç burada yazmadılar...???
günüm geçeli 5 gün oldu kızlar. gögüslerimdeki acı hissi her geçen gün azalıyor. ben yinede 20 sine kadar beklicem.Zaten beklemek zorundayım eve gideyim anca ozaman. ve belki 1 hafta geç adet olurum diye ümitlenmek istemiyorum.Ama içimdeki sen bebişim olacak diyor.
Hem eşim rüyasında bir erkek bebek görmüş. Hemde bana bir arkadaşım rüyada ,sarılarak 'iyi bir anne ol 'dedi. Bende 'tamam' dedim.
anlayacagınız kızlar aklım fikrim hamilelikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?