kendini bu ay hamile sananlar buraya

onların gelmesi için 1 2 gün daha beklerim..ondan sonra fazla uğrayacağımı zannetmiyorum...sadece hamile olduğumda buradan haber veririm o kadar yasin okudular.çevremdeki çoğu kişiden daha çok hakları var buna..keşke başka iletişim bilgileri olsaydı bende

bu konuda bilgim yok ama okuduğum aşina olduğum doktorum çatlatma iğnesi yaptı şeklindeydi ama hiç kendim yaptm şeklinde duymadım

hmm değişebiliyo demekki bi arkadaşımm hergün göbekten iğne yaptırmışş nasır tuttu artık demiştii tabii bende korktumm bilmediğim içinn:))salladımıkii

hmm değişebiliyo demekki bi arkadaşımm hergün göbekten iğne yaptırmışş nasır tuttu artık demiştii tabii bende korktumm bilmediğim içinn:))salladımıkii
canım o pıhtılaşma sorunu ile ilgili olan iğne değil dimi?
pıhtılaşma iğnesi 9 ay yani hamilelik boyunca yapılıyor.ve göbekte hal kalmıyor dediğin gibi..
çatlatmayı bilemedim

sanırım topicin demirbaşlarını tek tek kaybetcezz umarımm yeniden canlanır bu topicc,yinede güzel haberlerini bekleyeceğiz ve inşallahh sevineceğizz ama ben hala umutluyumm arkadaşlarında bütün güzel haberlere ortak olacaklarına

inşallah canım.....okuyorlardır muhakkak diyorum.ve geri gelsinleeeerrrrrr

arkadaşlar bir sorum olacakk ben ilaç tedavisine başladım yarın çatlatma iğnesi vurulacak ama iğneyi kendine göbekten yapanlarda varmışş benim doktorum kendisi yapacakmışş bu konuda bilgisi olan varmı

pıhtılaşma iğnesi 9 ay yani hamilelik boyunca yapılıyor.ve göbekte hal kalmıyor dediğin gibi..
çatlatmayı bilemedim

merhaba kızlar canım sıkıldı dolaşırken yazılarınızı gördüm 3 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşan biri olarak çatlatma iğnesi göbekten kendinde yapa bilirsin başkasıda. sanırım klomen tarzı hap kullandın bu klomenler işe yaramayınca yumurtaları büyütmek için adetin 3. gününden yumoşlar büyüyünceye kadar göbekten kullanılan iğnelerde var. sonra tekrar çatlatma iğnesi. birde arkadaşın dediği gibi pıhtılaşma iğneleri var benim gibi 2 düşük yapınca araştırıyorsun kanında pıhtılaşma çıkıyor gebe kalınca başlıyorsun iğneye doğum yapana kadar. bütün iğneleri kullanmış biri olarak inş. hiçbiri size gerek kalmadan bebişinize kavuşursunuz. benim 10. haftam bitiyor rabbim bu defa inş. kucağıma almayı nasip eder.

çatlatmayı bilemedim

aa olabilirr ben daha konuya hakim değilim galiba:))herkesin sorunu farklı olabiliyoorr sadece pko lu olduğunu biliyorumm çok açıklama yapmadıı bir süre sonra insan çevresindekilerle bu konuları konuşmak istemiyorr onunkide öyle bir psikoloji olabilirr hani herkes sormaya başlıyor,sinir oluyorsunn,gerci ben 1 yılın sonunda sorulardan kurtulmak için olmuyor diye kestirip atmıştımm ama kurtulamadımm sonra sorun varmı varsa kimde ,doktora gidiyormusunuzz,aman ha gec kalmayınn sanki çarşıdan gidip alıyorum yaaa,bide yaşadığım yer küçük, bi test yaptırsam herkess duyuyoo sonra eşime soruyolar varmı bişeyy diye:))ben eşim ümitlenmesin diye söylemiyorum test yaptırdığımı sonra başkasından duyuyooo,yavv ne kadar dolmuşumm bu aradaa:)))

benimde 1 düşüğüm oldu 8+4 te..bu ay korynmayı bıraktık.aslında ben 1 düşük bile olsa genetik ve pıht.testleri yaptrmak istiyorum ama eşimin işleri bir bitmiyorkii...bunun dışında sgk ile ilgili bir problemi halletmemz lazm...şimdi tekrar hamile kalsam hep korkcam..Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin ...

aslında serephone diye bi ilaç verdii klomenle aynı sanırımm inşallahh sağlıcakla kucağına alırsınn

canım başkalarına takılma onlar sen doğurunca halin nedir diye sormazlar..1.çocuktan sonra 2.ne zaman derler..olabildiğince uzak dur derim..burada bir arkadaşmz yazmıştı.hamile olduğunu öğrenip bir tanıdığına müjdelemiş.kızın da pek belirtisi yokmuş.söylediği lafa bak "belirti yoksa kalbi atmıyordur" denecek şeymi bu..bu kadar paylasıyolar sevincinide..o yüzden hamile kalınca 3 4 ay söylemycem kimse annem ve eşim dışında..

benimde ilki 8+4 tü düştüğünde öncesinde lekelenmelerim vardı sonra kalbi durdu. sgk ile işinizi hallederseniz yaptır testlerini allah korusun önlemini almak lazım bazı doktorlar düşük yaptığında ikincisinde coraspine başlatıyormuş önlem olarak benimki başlatmamıştı off çok uğraştım bu yolda ben.
aslında serephone diye bi ilaç verdii klomenle aynı sanırımm inşallahh sağlıcakla kucağına alırsınn

evet muadiller bende serophene kullandım 3 ay ilkinde hamile kaldım ama düştü. inş. sen daha fazla uğraşmazsın.

haklısın canım..benim düşerken hiç belirtim olmadı..leke falan hatta 2 hafta içimde kalmış 10 haftaydı alındığında ama gelişimine göre 8+4 tü..2 hafta sonra azcık leke oldu.ya ben birde ilşkiden şüpheleniyorum.çünkü aynı güne rastlayan ilşkimde ağrı yaşadım..ama doktorum hiç uyarmamıştı..rabbim kimseye vermesin

amin cnm kimseye vermesin. normal hamilelikte ilişkiyi kısıtlamıyorlar bilemezdin ki benim şimdiki doktorum ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyorum dedi sadece aklında olsun bidahakine.

ufff ya kızlar geri gelsin çok sıkıcı oldu burasııı...reglime 2 gün kaldı..ağrılarm azcık var..kimle paylaşcam ben

Merhaba
Kimseye burada konu dışı konuşuldu diye ceza verilmedi. İlk ceza verilen arkadaşlarınıza da zaten mail atıp neden ceza verildiğini ifade etmeme rağmen buraya konuyu farklı yazmış. Kimseye 7/24 burada gebelik üzerine yazın çizin demedik yapılan eleştiri seviyesizce yapılan esprilerdir. Kocam şurama attırdı, sevişme sonrası kalan spermleri yüzüne sür cilde iyi gelir gibi iğrenç sözde esprileri bu sitede yapamasınız. Derdim var bölümünde açılan konuların seviyesi ise konuyu açanı bağlayıcıdır burada eleştirenleri asla ilgilendirmez. Gelip kibarca bakın üslup konusunda başlık son iki haftada şikayetler almaya başladı lütfen biraz nezaket dedim dediğime pişman ettiniz. Bu başlığı kapatırım 1000 tane üyeliğe son veririm ama bu kadar seviyesizliğe asla izin vermem. Birbirinize karı demişsiniz avrat demişsiniz bu bizi ilgilendirme ama ilişki sonrası spermleri şurama sürdüm, krem olarak kullanıyorum gibi iğrenç bir yaklaşımı gidin güncel hayatta yapın. Güncel hayatınızda kimseye hitap edemediğiniz tarzınızı burada sanal olarak yaratmayın çifte karaktere yol açar sonu hüsrandır.

Üslubum kabadır kusura bakmayın ama kibarca rica ettim olmadı

Buna ek olarak üyelikleri son bulan arkadaşlarınızın %99 gibi bir oranı "yazarım ulan hadi beni de at tavrından dolayı ceza almıştır. Buna ek olarak kimseyide sen mi şikayet ettin diye boşuna suçlamayın üslup ortada ...

üzerinden espri yapılan konu buydu...yani o sürmeler,silmeler sadece bu kişiye ait..bu kişi evli olsa bu kadar dikkat çekmezdi ama bir imam nikahlıyım bir nişanlıyım ya da evliyim demesi dikkat çekici oldu..bu kadar espri yapılması doğrmu derseniz,bu kadar çarpık ilişki yaşamaya bu olur diye düşündük sanırım.ha eğer size ne hayat onun ki derseniz,o zaman bizden fikir almasın..eğer sadece yazdığı konuya cevap verseydiniz diyosanız keşke o da özel ilişkisini bu kadar ortalığa dökmeseymiş.çünkü sonraki mesajında yazıyor o eline bulaşanları sürmeleri falan...ama şu konuda haklısınız keşke hiç espri yapmasaydık,,onu bu kadar kaale almasaydık
bunun dışında siz ilk mesajı attığınızda mimoza arkadaşımız sizi tanımadı.olabilir denk gelmedi belki okumadı..ve yazdıklarını ti'ye alarak çok güldüm yazan kişiye ..neresi komik bunun yazdım ve ceza aldım..arkadaşımız haklı bende twitter,ya da facebook kullanıyorum ama sahiplerini tanımak zorunluluğu hissetmedim.bunun için ceza aldık ama biz..
ayrıca sabah eylül ve muzmut arkadaşımızın mesajları vardı hakaret yoktu arkadaşlarımız nerde falan tarzı,yada böyle adaletmi olur tarzında onlarda silinmiş...
üyelikler silinebilir..kurallara uymayanlar uyarılabilir ama bazı mesajlar durup bazılarının silinmesi mantıklı gelmedi bana..iptal edilen kişinin tüm mesajları silinsin ya da küfür içermiyosa hepsi dursun..bir kısmı durup bir kısmı olmayınca fotoşop gibi üzerinde oynanmış gibi oluyor..umarım mesajım kalır.

ecem. eylül ben canım malesef bende engellendim siteye giremiyorum başardılar malesef dağıtıldı grubumuz

bende aynı fikirdeyim ama burada saklayabilirmiyim bilmiyorumm:))tabii nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…