kendini bu ay hamile sananlar buraya

inşallahh hiçbirimiz uğraşmayız uzun süre,zaman gectikce insan daha fazla ümidini ve sabrını kaybediyorr

evet canım ama benim şuan cezam deva ediyor galba yarın kalkar sanırım :) millan angel falan ne zaman gelcekler yaaaaaaaaaaaaa

ecem. eylül ben canım malesef bende engellendim siteye giremiyorum başardılar malesef dağıtıldı grubumuz
canım yeni hesapmı açtınkız senin hesabın tekrar aktif olacaktı cezan 1 günlükse...tam bilmiyorum benim hücre hayatım 1 gün sürdüde bende fanila falan alıp eylülü ziyarete gideyim diyordum canım sağlık olsun yinede listeden dualara devam edelim kimsenin hakkı kalmasın

benim diger hesabı açtığımda süre kısmında hiç yazıo :) onedemek kine ?

kızlar bu arada 19 haziranda olcaktım ama kırmızılar sabah geldi
canım benimkide yarın ama ben19 haz.diyorum..şimdilik bişey yok..ama yüzüme ateş basıyor..arada ağrım oluyor..dün akşam test yaptm dayanamadm negaif çıktı..ama akşam yaptım aç karnına falan değil..ve reglime 3 gün vardı..umarım ondan dolayıdır.
canım seninde günün değişmişya gün değişmesine de iyi diyolardı bizim kızlar,umarım öyledir seninki de

evet canım inşallah öledir. haylazlar 2 gün önce geldi :)) hayırlısı artık yahuuuu :) ay buralar çok sesiz yaaaaaaaaaaaaaaaa

ay amin canım hamile kalmaya korkuyor insan..ama bunu düşünmemek lazım..sen sağlığına yediğine içtiğne dikkat et inşallah bişey olmaz

aminn valla bu ay geçmek bilmiyorr,sağlığıma dikkat edemiyorum yeme kısmında hiiççççç sorunum yokk:)amaaa sigara kullanıyorumm ve kötü hissediyorum kendimi,her akşam bırakıp her sabah başlıyorummm

gün değişmesi derken ileri tarihte olursamı iyi oluyorr?nasıl yanii...

bırakmaya çalış çünkü plesenta sigara dumanını süzmeden direkt bebişe veriomuş

genelde mesela 28 günde adet oluyosan ve bu değişiyosa iyi derler ..ama ileri atmasımı,geriye atmasımı bilemedim..bence o da olur çünkü düzenin bozuluyor

anladım benim durumumla alakası yok yanii bende hep 4 gün önce oluyorumm bazen değişiyoo tabii bide bi keresinde dktrum yumurtlama takibi yaparken yumurtayı göremedi çatlamış olabilir dedi,çatlayan yumurta ultrasonda görünmezmii araştırdım ama bu konuyla alakalı bişey bulamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…