- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.661
benimde ilki 8+4 tü düştüğünde öncesinde lekelenmelerim vardı sonra kalbi durdu. sgk ile işinizi hallederseniz yaptır testlerini allah korusun önlemini almak lazım bazı doktorlar düşük yaptığında ikincisinde coraspine başlatıyormuş önlem olarak benimki başlatmamıştı off çok uğraştım bu yolda ben.
evet muadiller bende serophene kullandım 3 ay ilkinde hamile kaldım ama düştü. inş. sen daha fazla uğraşmazsın.
ufff ya kızlar geri gelsin çok sıkıcı oldu burasııı...reglime 2 gün kaldı..ağrılarm azcık var..kimle paylaşcam ben
canım yeni hesapmı açtınkız senin hesabın tekrar aktif olacaktı cezan 1 günlükse...tam bilmiyorum benim hücre hayatım 1 gün sürdüde bende fanila falan alıp eylülü ziyarete gideyim diyordum canım sağlık olsun yinede listeden dualara devam edelim kimsenin hakkı kalmasın
canım yeni hesapmı açtınecem. eylül ben canım malesef bende engellendim siteye giremiyorumbaşardılar malesef dağıtıldı grubumuz
canım yeni hesapmı açtınkız senin hesabın tekrar aktif olacaktı cezan 1 günlükse...tam bilmiyorum benim hücre hayatım 1 gün sürdüde bende fanila falan alıp eylülü ziyarete gideyim diyordum canım sağlık olsun yinede listeden dualara devam edelim kimsenin hakkı kalmasın
ay amin canım hamile kalmaya korkuyor insan..ama bunu düşünmemek lazım..sen sağlığına yediğine içtiğne dikkat et inşallah bişey olmazinşallahh hiçbirimiz uğraşmayız uzun süre,zaman gectikce insan daha fazla ümidini ve sabrını kaybediyorr
canım hiç tarih falan yazmıyomu tarih,,saatkız sadece hiç yazıyosa seninki müebbet olabilir..Allah kurtarsın
canım hiç tarih falan yazmıyomu tarih,,saatbenim diger hesabı açtığımda süre kısmında hiç yazıo :) onedemek kine ?
canım hiç tarih falan yazmıyomu tarih,,saatkız sadece hiç yazıyosa seninki müebbet olabilir..Allah kurtarsın
canım benimkide yarın ama ben19 haz.diyorum..şimdilik bişey yok..ama yüzüme ateş basıyor..arada ağrım oluyor..dün akşam test yaptm dayanamadm negaif çıktı..ama akşam yaptım aç karnına falan değil..ve reglime 3 gün vardı..umarım ondan dolayıdır.kızlar bu arada 19 haziranda olcaktım ama kırmızılar sabah geldi
canım benimkide yarın ama ben19 haz.diyorum..şimdilik bişey yok..ama yüzüme ateş basıyor..arada ağrım oluyor..dün akşam test yaptm dayanamadm negaif çıktı..ama akşam yaptım aç karnına falan değil..ve reglime 3 gün vardı..umarım ondan dolayıdır.
canım seninde günün değişmişya gün değişmesine de iyi diyolardı bizim kızlar,umarım öyledir seninki de
ceza aldığım tarihin 1 gün sonrası ve açılacağı saat yazıyordu
ceza aldığım tarihin 1 gün sonrası ve açılacağı saat yazıyorduseninkinde ne yazıodu kiiiiiiii
ay amin canım hamile kalmaya korkuyor insan..ama bunu düşünmemek lazım..sen sağlığına yediğine içtiğne dikkat et inşallah bişey olmaz
canım benimkide yarın ama ben19 haz.diyorum..şimdilik bişey yok..ama yüzüme ateş basıyor..arada ağrım oluyor..dün akşam test yaptm dayanamadm negaif çıktı..ama akşam yaptım aç karnına falan değil..ve reglime 3 gün vardı..umarım ondan dolayıdır.
canım seninde günün değişmişya gün değişmesine de iyi diyolardı bizim kızlar,umarım öyledir seninki de
ya ben dimeh ide merak ediyorum kaç gün oldu ses çıkmadı,ağrısı da vardı ya..inşallah iyidiranlaşıldı mühebet aldım :)
bırakmaya çalış çünkü plesenta sigara dumanını süzmeden direkt bebişe veriomuşaminn valla bu ay geçmek bilmiyorr,sağlığıma dikkat edemiyorum yeme kısmında hiiççççç sorunum yokk:)amaaa sigara kullanıyorumm ve kötü hissediyorum kendimi,her akşam bırakıp her sabah başlıyorummm
genelde mesela 28 günde adet oluyosan ve bu değişiyosa iyi derler ..ama ileri atmasımı,geriye atmasımı bilemedim..bence o da olur çünkü düzenin bozuluyorgün değişmesi derken ileri tarihte olursamı iyi oluyorr?nasıl yanii...
genelde mesela 28 günde adet oluyosan ve bu değişiyosa iyi derler ..ama ileri atmasımı,geriye atmasımı bilemedim..bence o da olur çünkü düzenin bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?