- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.681
bırakmaya çalış çünkü plesenta sigara dumanını süzmeden direkt bebişe veriomuş
ya ben dimeh ide merak ediyorum kaç gün oldu ses çıkmadı,ağrısı da vardı ya..inşallah iyidir
anladım benim durumumla alakası yok yanii bende hep 4 gün önce oluyorumm bazen değişiyoo tabii bide bi keresinde dktrum yumurtlama takibi yaparken yumurtayı göremedi çatlamış olabilir dedi,çatlayan yumurta ultrasonda görünmezmii araştırdım ama bu konuyla alakalı bişey bulamadımm
canım benimkide yarın ama ben19 haz.diyorum..şimdilik bişey yok..ama yüzüme ateş basıyor..arada ağrım oluyor..dün akşam test yaptm dayanamadm negaif çıktı..ama akşam yaptım aç karnına falan değil..ve reglime 3 gün vardı..umarım ondan dolayıdır.
canım seninde günün değişmişya gün değişmesine de iyi diyolardı bizim kızlar,umarım öyledir seninki de
günaydın kızlar..arkadaşlarımız burda olmasalarda hepsinin yasinini okuyacağım söz veriyorum.
günaydın kızlar hayırlı haftalar
ne olmuş burda yaaaNeler konuşulmuş,neler tartışılmış arkadaşlarımız nereye gitmiş, ben normal çevremde kuramadığım arkadaşlıkları burda kurdum birinin sancısı ağrısı olunca ben endişelendim biri düşük yaptı sabahlara kadar onun için üzüldüm. E şimdi ne olacak? Bu topiğin şu noktaya gelmesine sebep olanlar olmayınca ne anlamı kalacak?
Ben burdan kimle paylaşacağım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı diye
Sayın yönetici ve editorler. Lütfen arkadaşlarımızın geri dönmelerine izin verin.
günaydın canım nolmuş burda.. :26: nerde millet hiç kimse yok
günaydın kızlar..
evet muzmut,
oske55
millan
angel87
gülgüzeli34
bu arkadaşlarımızın üyelikleri kapatıldı.kendileri kapatın bizi demişler.geçmişte böyle mesajlarını göremedim ama forum sahibi öyle dediklerini söyledi...................
evet yasin konusunda bu tabloyu bitirelim,kimsenin hakkı kalmasın.
bunun dışında testin de silik çizgimi çıktı dünürüm
günaydıngünaydın kızlar hayırlı haftalar
kan testi vermedin mi daha sagoleraBu arada günaydın canlarım. Benim bugün bat geçeli 4 gün oldu :) hala ne gelen var ne birşey. :) :) :)
ay canım inşallah..günün geçsinde kan testi yaptır.silik çizgi olunca hamile diye biliyoruz ama sen gününü bekle yine de az kaldı nasıl olsa yarınhe yaa yaptım.cumartesi dayanamadım yaptım. iki gün önce çıkıyomuş ya bazılarının ki, silik çizgi çıktı hamile miyim ecem ben :)
evet canım gittiler..biraz gerideki sayfaları oku gerçi muzmut ve gül güzelinin mesajları yok,silinmiş ama az çok anlarsın...arkadaşlarım yoksa benide silin üzerine slilndi diye biliyorumgünaydın kızlar,
ciddi gitmişlermi arkadaşlar ya üzüldüm vallahi ne olaki böle toplu halde gitmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?