kendini bu ay hamile sananlar buraya

yaptırırım canım senle yarin test yapalım olmazsa. eylül adet olmuş galiba. ama senden ümidim var benim
eeylülde önümüzdeki ay hamile kalır inşallah. hem ben sizden isim alacaktım umrede dua ederim diye yaa ben niye bu kadar etkilendim bu gitmelerden

Bu arada mery canım inş. Hamişsindir :) çok mutlu oldum iki çizgi çıkmasına :)
sağol canımcım sende test yaptırma kız boşver takılalım böyle :)

İNŞALLAH CANIM. bEN HASTANEDE ÇALIŞIYORUM ARKADAŞLAR MUAYENE OL DİYİP DURUYOR BAKALIM OLURSAM YAZARIM :)

canım bende ilkinde 5 gün sonra idrar testi yapmıştm ama bende düzensizlik vardı hiç umrumda olmadı o yüzden yani...ama sen artık baktır canım...olmasa da gecikmeside iyidir.

teşekkür ederim canım inşallah.
ay canım ya evet umre de bizide unutma..kabe yi ilk gördüğünde edilen dualar kabul oluyomuş...sen kendi adına dualarını yaptıktan sonra bizlerede edersen çok sevinirim..sen internetteki arkadaşlarım diye dua edersen rabbim tabii bilir..ben mümkünse düşüğüm olmasın diye de dua istiyorum..yani hepimize sağlıklı hamilelikler...

ederim cnaım inşallah. defterime yazayım ki unutmayayım.:26: bu ara aklım yerinde değil hiç. Rabbim düşüksüz sıkıntısız rahatçaaa bi hamilelik geçirmeni nasip etsin bebişin de bu ay gelsin

walla canım bende dert etmiyorum :) takılalım seninle böyle ii :)

kızlar bnm adetim erken gelmişti ve 1 gün sürmüştü... Ertesi günlerde de damla damla kahverengi :44:geldi. Dün idrar testi yaptım bekledim biraz bişi çıkmadı. Denize falan gittik ewe bi geldim 2.ci çizgi belli belirsiz çıkmış. 23 hazirana randevum var kan tahlili yaptırıcam. Sizce hamile olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…