- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.701
dağıtılmışız malesef canım(
he yaa yaptım.cumartesi dayanamadım yaptım. iki gün önce çıkıyomuş ya bazılarının ki, silik çizgi çıktı hamile miyim ecem ben :)
günaydın
Bu arada günaydın canlarım. Benim bugün bat geçeli 4 gün oldu :) hala ne gelen var ne birşey. :) :) :)
hayırlı haberler
İNŞALLAH CANIM. bEN HASTANEDE ÇALIŞIYORUM ARKADAŞLAR MUAYENE OL DİYİP DURUYOR BAKALIM OLURSAM YAZARIM :)
ay canım inşallah..günün geçsinde kan testi yaptır.silik çizgi olunca hamile diye biliyoruz ama sen gününü bekle yine de az kaldı nasıl olsa yarıncanım bende yaptm cumartesi günü ama akşam yaptm aç değildim falan yani..çıkmadı çizgi
sağol canımcım sende test yaptırma kız boşver takılalım böyle :)Bu arada mery canım inş. Hamişsindir :) çok mutlu oldum iki çizgi çıkmasına :)
teşekkür ederim canım inşallah.inşallah canımbe hamilesindir
İNŞALLAH CANIM. bEN HASTANEDE ÇALIŞIYORUM ARKADAŞLAR MUAYENE OL DİYİP DURUYOR BAKALIM OLURSAM YAZARIM :)
Bu arada günaydın canlarım. Benim bugün bat geçeli 4 gün oldu :) hala ne gelen var ne birşey. :) :) :)
ay canım ya evet umre de bizide unutma..kabe yi ilk gördüğünde edilen dualar kabul oluyomuş...sen kendi adına dualarını yaptıktan sonra bizlerede edersen çok sevinirim..sen internetteki arkadaşlarım diye dua edersen rabbim tabii bilir..ben mümkünse düşüğüm olmasın diye de dua istiyorum..yani hepimize sağlıklı hamilelikler...teşekkür ederim canım inşallah.
teşekkür ederim canım inşallah.
ne güzel bende hastanedeyim hangi hastane
ay canım ya evet umre de bizide unutma..kabe yi ilk gördüğünde edilen dualar kabul oluyomuş...sen kendi adına dualarını yaptıktan sonra bizlerede edersen çok sevinirim..sen internetteki arkadaşlarım diye dua edersen rabbim tabii bilir..ben mümkünse düşüğüm olmasın diye de dua istiyorum..yani hepimize sağlıklı hamilelikler...
medicine hospital asya canım
İnşallah hamilesindir canım. Hakkında hayırlısı olsun hepimiz için.
yaptırırım canım senle yarin test yapalım olmazsa. eylül adet olmuş galiba. ama senden ümidim var benim
eeylülde önümüzdeki ay hamile kalır inşallah. hem ben sizden isim alacaktım umrede dua ederim diyeyaa ben niye bu kadar etkilendim bu gitmelerden
sağol canımcım sende test yaptırma kız boşver takılalım böyle :)
hamile olabilirsin canımyarın sabah testi tekrarla yada kan tetsi yaptır canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?