kendini bu ay hamile sananlar buraya

hamile olabilirsin canım yarın sabah testi tekrarla yada kan tetsi yaptır canım..

lilyum_87 inşallah hamilesindir. 1 gün adet sürdüyse bir tuhaflık var. İnşallah bebiş vardır tatlım. Bence var :)

canım en fazla 10-15 dk içinde çıkan ikinci çizginin geçerliği var bildiğim kadarıyla. daha sonra test bozuluyormuş. ama sen testi yenile istersen tekrar yap bakalım,

inşallah cnm ya Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
inşallah inşallah

Bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaa neler olmuuuuşşşşşşşşş !!!!!!

Şaka gibi ya...Bütün arkadaşlar ceza mı yemiş ? Banlanmış mı yani geri dönceklermi süreli cezamı biri bana bişiy desin yaaaa ???

Zaten bu kadar samimiyete bi gün nazar değiceni anlamıştım..Burda bile çekemediler bizi yaa..Sanalda bile böyle insanlar varmış demekki..

Ne şikayetiymiş anlamadım yaa ? Bizim burdaki imtihanımız çok büyük zaten bebek bebek diye kafayı yemişiz ..Azcık işi geyiğe vurup cıvıtıyoz arada ewt ..

Tmm bazen ileri gittiğimiz zamanlarda oluyo ama bazen oluo bu da psikolojimize bakarsanız ki arada böyle olması çok normal..Sanki normal hayatta hiç mi arada çizgiden çıkmıoz..

Onun dışında gelen her yeni arkadaşlarmızla gayet ilgileniyoruz ki çoğu aynı fikirde buraya giren burdan çıkmak istemio..

Ya yapmayın gerçekten yaa burda depresyon hapları kullanıpta buraya geldikten sonra hayat bulan insanlar var..

Zaten herkesin gerçek hayatta bi çok sıkıntıları var ..Burayada gelip gerek bilgi paylaşımı gerek stres atmasını sağlayacak bi çok iyi arkdaşlarımız vardı..

Ama siz bunları engelleyerek bir '' ah '' alacağınızı unutmayın ..Çünkü ben eminimki burası artık eskisi gibi olmaz ..

Lütfen Kazen hanım bende sizi tanımıyodım böyle tanışmayı da istemezdim gerçi..

Ama arkadaşlarımızın üyeliklerini lütfen geri verin..Bilmiyorum sizin çocuğunuz var mı ama bizim çektiğimiz sıkıntıyı anlayabilirmisiniz ?

Buraya giriyoruz çünkü bi an olsun gerçek hayattan arada uzaklaşıp unutmak istiyoruz bazı şeyleri..ve bazen de gerçek hayatta kuramadığımız arkadaşlıkları biz burda kurduk..

canım en fazla 10-15 dk içinde çıkan ikinci çizginin geçerliği var bildiğim kadarıyla. daha sonra test bozuluyormuş. ama sen testi yenile istersen tekrar yap bakalım,

inşallah inşallah

Şaka gibi ya...Bütün arkadaşlar ceza mı yemiş ? Banlanmış mı yani geri dönceklermi süreli cezamı biri bana bişiy desin yaaaa ???

Zaten bu kadar samimiyete bi gün nazar değiceni anlamıştım..Burda bile çekemediler bizi yaa..Sanalda bile böyle insanlar varmış demekki..

Ne şikayetiymiş anlamadım yaa ? Bizim burdaki imtihanımız çok büyük zaten bebek bebek diye kafayı yemişiz ..Azcık işi geyiğe vurup cıvıtıyoz arada ewt ..

Tmm bazen ileri gittiğimiz zamanlarda oluyo ama bazen oluo bu da psikolojimize bakarsanız ki arada böyle olması çok normal..Sanki normal hayatta hiç mi arada çizgiden çıkmıoz..

Onun dışında gelen her yeni arkadaşlarmızla gayet ilgileniyoruz ki çoğu aynı fikirde buraya giren burdan çıkmak istemio..

Ya yapmayın gerçekten yaa burda depresyon hapları kullanıpta buraya geldikten sonra hayat bulan insanlar var..

Zaten herkesin gerçek hayatta bi çok sıkıntıları var ..Burayada gelip gerek bilgi paylaşımı gerek stres atmasını sağlayacak bi çok iyi arkdaşlarımız vardı..

Ama siz bunları engelleyerek bir '' ah '' alacağınızı unutmayın ..Çünkü ben eminimki burası artık eskisi gibi olmaz ..

Ama arkadaşlarımızın üyeliklerini lütfen geri verin..Bilmiyorum sizin çocuğunuz var mı ama bizim çektiğimiz sıkıntıyı anlayabilirmisiniz ?

Buraya giriyoruz çünkü bi an olsun gerçek hayattan arada uzaklaşıp unutmak istiyoruz bazı şeyleri..ve bazen de gerçek hayatta kuramadığımız arkadaşlıkları biz burda kurduk..

inşallah inşallah

lilyum_87 inşallah hamilesindir. 1 gün adet sürdüyse bir tuhaflık var. İnşallah bebiş vardır tatlım. Bence var :)

bnmde geldi kırmızılar ama ck garip hasta oldumm acayip az gelior kanım 3. gunum ilk günüm azcık azcık geldi öyle devm ediyor garip bir adet donmi geçiriyorum. ne göğislerim şiş nede şişkinliği var. nys artık ümidim önümüzdeki ay normlde 6 güm sürer ama 3 gündür reglim sanki son reglm günüm gibi geliyor..

ilk 10-15 dk çıkan ikinci çizgi gebelik anlamına geliyor, sonra çıkan çizgilerin bi geçerliliği yok diye biliyorum canım sen testi yenile istersen inşallah hamilesindir.

ecem sende mi gittin

kızların çoğu yok canım siteden atılmışlar. ecemle eylül süreli kısıtlanmış . off ne tadım kaldı ne tuzum sabah okuyunca. geri geleceklerini düşünüyorum canım. en azından yazdıklarımı okuyorlarsa geri gelsinler lütfen

kızlar şimdi muayene oldum doktor hanım kese göremiyorum dedi ama yumurtalarda folükül oluşmuş bu akşam ekşın yapın dedi :) peşpeşe :) eğer bir hafta içerisinde olmazsam döllenme geç olabilir o zaman yaparız tahlil dedi...

anaaaaaaaa millan gelmişşşşşşşşşş gündaşımmmmmmm

evet bana kısaca millanda dıyebılırsınız tabiiiiiii:)))))
bı kac tane msn adresı alsak ıyı olur bu arada
benı duyan varsa muzmut,angel,gulguzelı,oske gerı donun kızlarrr..
muzmut ve gulguzelı bız gıttık dıye gıttıler..oske burda daha fazla durmak ıstemedı bu sekılde..
angel ve bense dırek sutlandık

inşallah inşallah

ewt cnm belirtilerim olmasa bende hamile değilim diycem teste bakarak ilk 10 dk içinde çıkması lazımdı... Adetimin 1 gün sürmesi ve lekelenme şeklinde 1 gün devam etmesi, göğüslerimin şişmesi ve uçlarına kadar damarların çıkması bana hamileliği düşündüren :44: bakalım biraz geçsin 1 test daha yapıyım belki geç döllenme falansa çıkmamış olabilir, zaten randevumda var cumartesi günü belli olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…