- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.741
git durma şikayet et bizi slm almiolar die : )
millanımmmmmmmmmmmm ulan siz olmadan buranın tadı yok ki
hoşgeldin tatlımben geldiiim beennn..burası ne bıcım topicmış kımse selam vermıyorsmılelerım bıle yok,onlarıda mı aldılar elımden ne:S
hadi inşallah sagolera Rabbim yardımcın olsunkızlar şimdi muayene oldum doktor hanım kese göremiyorum dedi ama yumurtalarda folükül oluşmuş bu akşam ekşın yapın dedi :) peşpeşe :) eğer bir hafta içerisinde olmazsam döllenme geç olabilir o zaman yaparız tahlil dedi...
yok canım gitmedim evim darmadağınık..onla uğraşınca arada kopuyorum..bi kaç güne giresuna gidicem kardeşimin yanına..evi toparlamam lazım..benim kocam eslem hanımınki gibi hamarat değil malumilk 10-15 dk çıkan ikinci çizgi gebelik anlamına geliyor, sonra çıkan çizgilerin bi geçerliliği yok diye biliyorum canım sen testi yenile istersen inşallah hamilesindir.
ecem sende mi gittin
hoşşşşşşşşşşşşşşşgeeeeeelldiiiiiiiiiiiiiinnnnnn çook çooooooooooooookkk mutlu oldum ama ben
eylül ikinci üyelik aldı diye gönderilmiş canım. hadi bakalım bi hamiş daha mı geliyor nehafta sonu ecem burdaydı..onun cezası 1 gunlukmustu..suan cezalı degıl sanırım..yenıden bı ceza almadıysa tabııı..eylule nooldu onu bılmıyorum bıtek..
kocam evde olmasaydı haftasonu uye olcaktım ama sadece okumakla yetındım..bıde cok duygulandım onun yazdıklarına ve herkesın yazdıklarına..valla kucaklayasım geldı herkesı..bu arada ayrı bı heyecan yasıyorum hala adet olmadım..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hafta sonu ecem burdaydı..onun cezası 1 gunlukmustu..suan cezalı degıl sanırım..yenıden bı ceza almadıysa tabııı..eylule nooldu onu bılmıyorum bıtek..
kocam evde olmasaydı haftasonu uye olcaktım ama sadece okumakla yetındım..bıde cok duygulandım onun yazdıklarına ve herkesın yazdıklarına..valla kucaklayasım geldı herkesı..bu arada ayrı bı heyecan yasıyorum hala adet olmadım..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet bana kısaca millanda dıyebılırsınız tabiiiiiii:)))))
bı kac tane msn adresı alsak ıyı olur bu arada:d
benı duyan varsa muzmut,angel,gulguzelı,oske gerı donun kızlarrr..
Muzmut ve gulguzelı bız gıttık dıye gıttıler..oske burda daha fazla durmak ıstemedı bu sekılde..
Angel ve bense dırek sutlandık:d
bırakıp gitmeyin panik oluyorum benyok canım gitmedim evim darmadağınık..onla uğraşınca arada kopuyorum..bi kaç güne giresuna gidicem kardeşimin yanına..evi toparlamam lazım..benim kocam eslem hanımınki gibi hamarat değil malummaşallah maşalah
eylül ikinci üyelik aldı diye gönderilmiş canım. hadi bakalım bi hamiş daha mı geliyor ne17si değilmiydi senin bat
ya kıslar çok üzülerek çıkmak zorundayım ..evde deilim şu an ..net te çok ağır gidio az çekio..
sizi çok özledimmm.. millan nolur gitmeyin yaa
Sizin gidersenizde buraya gelmenin bi anlamı olmicak zaten..
hadi şimdilik hoşçakalın ..eve gittiğimde girerim ..
canım benimki 1 günlüktü..eylül de garibim ben arkadaşlarımı isterim diye tutturunca ceza aldı..aradaki mesajları olmadığından anlamadınız tabii..muzmut un ki direkt iptal oldu o da aynı şekilde arkadaşlarımı isterim dedi..kötü biişey yazmadı sanırım..çünkü son mesajını okumuştum..küfür falan yoktu ama adaletmi bu falan demişti..sonra silindi zaten....gül güzeli nasıl gitti onu anlamadım..hiç bir yazısını görmedim açıkcası........kırmızıların gelmemeişşşş...benimkide gelmedi..hesaplamaya göre reglim bugün ama ben 19 haz.demiştim..hayırlısı kuzumhafta sonu ecem burdaydı..onun cezası 1 gunlukmustu..suan cezalı degıl sanırım..yenıden bı ceza almadıysa tabııı..eylule nooldu onu bılmıyorum bıtek..
bırakıp gitmeyin panik oluyorum ben
bu arada sitenin sahibi Kazen beye uyelikleri sonlandırılanların geri dönmesinin bi yolu yok mu diye sordum.Sitenin iletişim bölümünden veya editor@kadinlarkulubu.com dan özür dilerlerse geri dönebilirler dedi. kızlar geri dönün yaaa
ya kıslar çok üzülerek çıkmak zorundayım ..evde deilim şu an ..net te çok ağır gidio az çekio..
sizi çok özledimmm.. millan nolur gitmeyin yaa
Sizin gidersenizde buraya gelmenin bi anlamı olmicak zaten..
hadi şimdilik hoşçakalın ..eve gittiğimde girerim ..
kızım bız gıtmedıkkı gönderıldık..oyuzden ben gıtmem zaten
bu arada merys kazen bey demıssın,erkek mı kazen?
ben özur dılenıp dönuldugunu bılmıyordum,dırek yenıden dogdum
canım benimki 1 günlüktü..eylül de garibim ben arkadaşlarımı isterim diye tutturunca ceza aldı..aradaki mesajları olmadığından anlamadınız tabii..muzmut un ki direkt iptal oldu o da aynı şekilde arkadaşlarımı isterim dedi..kötü biişey yazmadı sanırım..çünkü son mesajını okumuştum..küfür falan yoktu ama adaletmi bu falan demişti..sonra silindi zaten....gül güzeli nasıl gitti onu anlamadım..hiç bir yazısını görmedim açıkcası........kırmızıların gelmemeişşşş...benimkide gelmedi..hesaplamaya göre reglim bugün ama ben 19 haz.demiştim..hayırlısı kuzum
millanımmmm :) napion bacım mapus damlarından çıkamadık :) beni sürekli şutluyorlar. nerden özürlicez acaba yaaa ?? gidip diliyelim!
siz yoksunuz çok üzgünüz geride kalanlar. ben kazenle mesajlaştım özür dilemek gerekiyormuşkızlarrrr beni tekrar göndermezler inşallahh :) nabersiniz?? nasıl özürdilicekmişiz yaaa üyelik açıyorum banlıyorlar :)
evet canım kazen erkek. kazenle görüşünde geri dönün canım ya. burası siz olmadan çok eksikkızım bız gıtmedıkkı gönderıldık..oyuzden ben gıtmem zaten
bu arada merys kazen bey demıssın,erkek mı kazen?
ben özur dılenıp dönuldugunu bılmıyordum,dırek yenıden dogdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?