kendini bu ay hamile sananlar buraya

git durma şikayet et bizi slm almiolar die : )

millanımmmmmmmmmmmm ulan siz olmadan buranın tadı yok ki

hafta sonu ecem burdaydı..onun cezası 1 gunlukmustu..suan cezalı degıl sanırım..yenıden bı ceza almadıysa tabııı..eylule nooldu onu bılmıyorum bıtek..
kocam evde olmasaydı haftasonu uye olcaktım ama sadece okumakla yetındım..bıde cok duygulandım onun yazdıklarına ve herkesın yazdıklarına..valla kucaklayasım geldı herkesı..bu arada ayrı bı heyecan yasıyorum hala adet olmadım..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben geldiiim beennn..burası ne bıcım topicmış kımse selam vermıyor smılelerım bıle yok,onlarıda mı aldılar elımden ne:S
hoşgeldin tatlım

hadi inşallah sagolera Rabbim yardımcın olsun

ilk 10-15 dk çıkan ikinci çizgi gebelik anlamına geliyor, sonra çıkan çizgilerin bi geçerliliği yok diye biliyorum canım sen testi yenile istersen inşallah hamilesindir.

ecem sende mi gittin
yok canım gitmedim evim darmadağınık..onla uğraşınca arada kopuyorum..bi kaç güne giresuna gidicem kardeşimin yanına..evi toparlamam lazım..benim kocam eslem hanımınki gibi hamarat değil malummaşallah maşalah

eylül ikinci üyelik aldı diye gönderilmiş canım. hadi bakalım bi hamiş daha mı geliyor ne 17si değilmiydi senin bat

Kız bana bak yoksa bu bi işaretmi yoksa ceza alanların hepsi hamilemii : )))

ayyyyyy çok sevindim seni gördüğümeeeeeeeeeeeeeeee

bırakıp gitmeyin panik oluyorum ben

bu arada sitenin sahibi Kazen beye uyelikleri sonlandırılanların geri dönmesinin bi yolu yok mu diye sordum.Sitenin iletişim bölümünden veya editor@kadinlarkulubu.com dan özür dilerlerse geri dönebilirler dedi. kızlar geri dönün yaaa

ya kıslar çok üzülerek çıkmak zorundayım ..evde deilim şu an ..net te çok ağır gidio az çekio..

sizi çok özledimmm.. millan nolur gitmeyin yaa

Sizin gidersenizde buraya gelmenin bi anlamı olmicak zaten..

hadi şimdilik hoşçakalın ..eve gittiğimde girerim ..

eylül ikinci üyelik aldı diye gönderilmiş canım. hadi bakalım bi hamiş daha mı geliyor ne 17si değilmiydi senin bat

evet 17 sıydı ama ben o 17yı en uzak tarıh olarak secmıstım..normalde 4-5gun erken olurum hep en son 19 mayısta olmustum..belkı 3 gun gecmıstır belkı henuz 1 gun gecmıstır..sonuc olarak 19 una gelıyoruz nerdeyse ve ben hala hasta olmadım..göguslerımde damar hatta olustu nerdeyse..damarlar cıkık cıkık duruyor hep cok garıp,dunde uyku ve mıde bulantısı oldu hep..aayyy ınsallah olur bu sefer

tamam tatlım görüşürüz

canım benimki 1 günlüktü..eylül de garibim ben arkadaşlarımı isterim diye tutturunca ceza aldı..aradaki mesajları olmadığından anlamadınız tabii..muzmut un ki direkt iptal oldu o da aynı şekilde arkadaşlarımı isterim dedi..kötü biişey yazmadı sanırım..çünkü son mesajını okumuştum..küfür falan yoktu ama adaletmi bu falan demişti..sonra silindi zaten....gül güzeli nasıl gitti onu anlamadım..hiç bir yazısını görmedim açıkcası........kırmızıların gelmemeişşşş...benimkide gelmedi..hesaplamaya göre reglim bugün ama ben 19 haz.demiştim..hayırlısı kuzum

kızlarrrr beni tekrar göndermezler inşallahh :) nabersiniz?? nasıl özürdilicekmişiz yaaa üyelik açıyorum banlıyorlar :)

kızım bız gıtmedıkkı gönderıldık..oyuzden ben gıtmem zaten
bu arada merys kazen bey demıssın,erkek mı kazen?
ben özur dılenıp dönuldugunu bılmıyordum,dırek yenıden dogdum

millanımmmm :) napion bacım mapus damlarından çıkamadık :) beni sürekli şutluyorlar. nerden özürlicez acaba yaaa ?? gidip diliyelim!

ben bıtek eylule sahıt olmadım..muzmut ve gulguzelı zaten bızımle beraber gıdenlerden..onların yazılarını bılıyorum okudum..ayrıca angel ve ben daha cok sey yazmıstık,saygıyı aşmadan ama hepsını sılmısler..guya yazılan hıcbırsey sılınmıyordu..
bundan sonra her yazdıgım seyın altına ayyy hala adet olmadım dıcem..konu dısına cıkıp geyık yapmadıgımı göstermek ıcın he he he

millanımmmm :) napion bacım mapus damlarından çıkamadık :) beni sürekli şutluyorlar. nerden özürlicez acaba yaaa ?? gidip diliyelim!

ben bılmıyorum bacım o ıslerı..uslu uslu dur ıste..bıdaha sutlanırsan,az once yazdıkları yere özur dılekcenı verırsın yahu ben eskı mılanı tanımıyorum..ben baska bırıyım,sızde haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy hala adet olmadım

Son düzenleme:
kızlarrrr beni tekrar göndermezler inşallahh :) nabersiniz?? nasıl özürdilicekmişiz yaaa üyelik açıyorum banlıyorlar :)
siz yoksunuz çok üzgünüz geride kalanlar. ben kazenle mesajlaştım özür dilemek gerekiyormuş
sitenin iletişim bölümünden yada editor@kadinlarkulubu.com dan ulaşılabilirler dedi kazen

evet canım kazen erkek. kazenle görüşünde geri dönün canım ya. burası siz olmadan çok eksik görüş istersen kazenle

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK
[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH
[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)
[/TD]
[TD]DURUMU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca
[/TD]
[TD]31 Mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi
[/TD]
[TD]1 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies
[/TD]
[TD]2 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut
[/TD]
[TD]4 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87
[/TD]
[TD]5 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan
[/TD]
[TD]6 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
[/TD]
[TD]7 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali
[/TD]
[TD]8 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera
[/TD]
[TD]9 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum
[/TD]
[TD]10 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
[/TD]
[TD]11 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34
[/TD]
[TD]12 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt
[/TD]
[TD]13 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885
[/TD]
[TD]14 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel
[/TD]
[TD]15 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım
[/TD]
[TD]16 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk
[/TD]
[TD]17 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55
[/TD]
[TD]18 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1
[/TD]
[TD]19 Haziran
[/TD]
[TD]Ayşegül
[/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807
[/TD]
[TD]20 Haziran
[/TD]
[TD]Eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut
[/TD]
[TD]21 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım
[/TD]
[TD]22 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaugur
[/TD]
[TD]23 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel

[/TD]
[TD]
hamile

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü
[/TD]
[TD]12 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
goçmenkuslar
kemre
owner
hnd_smt
gülgüzeli

[/TD]
[TD]hamile
14 Haziran
14 Haziran
hamile
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan
[/TD]
[TD]17 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
esilacım
ecem5885

[/TD]
[TD]17 Haziran
hamile
19 Haziran

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807
[/TD]
[TD]19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
oske55
angel_87

[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk
[/TD]
[TD]12-15 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sizin yüzünüzden çocuğumu düşürecem kız özür dileyinde bitsin bu iş. vallaha çocuğuma sebep olmayın karnıma sancılar giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…