- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.761
siz yoksunuz çok üzgünüz geride kalanlar. ben kazenle mesajlaştım özür dilemek gerekiyormuş
sitenin iletişim bölümünden yada editor@kadinlarkulubu.com dan ulaşılabilirler dedi kazen
evet canım kazen erkek. kazenle görüşünde geri dönün canım ya. burası siz olmadan çok eksikgörüş istersen kazenle
siz yoksunuz çok üzgünüz geride kalanlar. ben kazenle mesajlaştım özür dilemek gerekiyormuş
sitenin iletişim bölümünden yada editor@kadinlarkulubu.com dan ulaşılabilirler dedi kazen
evet canım kazen erkek. kazenle görüşünde geri dönün canım ya. burası siz olmadan çok eksikgörüş istersen kazenle
umudunu yitirme tatlım. hayırlısıyla gelsin bebişinmail mi atacakmışız? acep! bu arada benim kırmızılar 2 gün önce geldi çok az geldi kızlar sanki yarın bitcek gibiumudumuz diğer ay inşallahhh
test yaptın mı canım yada kan testi ver heyecan yaptım şimdikızım burdaym ya daha ne göruscem:) sadece artık vodkamillan olarak burdayım he he:
ayy hala adet olmadım
gelsin gelsin bebişler nasılmışaha muzmutta gelıyor kızlar
ay kazen erkekmi??bende bayan zannetmiştimsiz yoksunuz çok üzgünüz geride kalanlar. ben kazenle mesajlaştım özür dilemek gerekiyormuş
sizin yüzünüzden çocuğumu düşürecem kızözür dileyinde bitsin bu iş. vallaha çocuğuma sebep olmayın karnıma sancılar giriyor
umudunu yitirme tatlım. hayırlısıyla gelsin bebişin
test yaptın mı canım yada kan testi ver heyecan yaptım şimdi
gelsin gelsin bebişler nasılmış
evet 17 sıydı ama ben o 17yı en uzak tarıh olarak secmıstım..normalde 4-5gun erken olurum hep en son 19 mayısta olmustum..belkı 3 gun gecmıstır belkı henuz 1 gun gecmıstır..sonuc olarak 19 una gelıyoruz nerdeyse ve ben hala hasta olmadım..göguslerımde damar hatta olustu nerdeyse..damarlar cıkık cıkık duruyor hep cok garıp,dunde uyku ve mıde bulantısı oldu hep..aayyy ınsallah olur bu sefer
ay kazen erkekmi??bende bayan zannetmiştim
sanırım verilen adrese mail atacaksınız..
evet bencede dönün kızlar..
zaten uyarıldığınız konu başkasının hayatı ve onunla ilgili konuşmamıza gerek yok..yani bizlerden biri olsa nasıl düzeltiriz bu durumu derdik ama zaten burayla ilgisi olmayan biri.
bunun dışında karı da demeyin yani nolcak..gitmeyiiiiiiiiiiinn yani
eylül bacım azmine hayranım,alnından gururla öpüyorum seni...
eylül 2. defa üyelik açmıştı..kapatılmış sanırım...2.üyelik yerine kendi hesabınızdan mail atın bence...utanılacak sıkılacak bişey yok..insanlar neler yapıyor da göğsünü gere gere anlatıyor burda..2 üyelikler kabul edilmiyormu bilmiyorum ben...
inşallah canım..dimehi hepimiz merak ediyoruz ama hiç ses çıkmadı..1 hafta oldu......bu ay bacaklarım cok agrıdı kelke dımeh burda olsaydı,ona bu belırtıyı yasadım sonunda dıyecektım..
agzımda demır degıl,metal tadı olustu..
göguslerım sıstı damarlandı..
uyku son gunlerde asırı halde var..
adetımde gectı e daha ne olsun..inşallah tutmustur allahım yaaaaaa
evet canım kapatıldı. şimdi mail attım bakalım.
inşallah canım..dimehi hepimiz merak ediyoruz ama hiç ses çıkmadı..1 hafta oldu......
yok canım tekrar kapatılmış eylül.....2.uyelık yazıyor noldu kabul edıldınmı yanı?
eylül 2. defa üyelik açmıştı..kapatılmış sanırım...2.üyelik yerine kendi hesabınızdan mail atın bence...utanılacak sıkılacak bişey yok..insanlar neler yapıyor da göğsünü gere gere anlatıyor burda..2 üyelikler kabul edilmiyormu bilmiyorum ben...
yok canım tekrar kapatılmış eylül.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?