kendini bu ay hamile sananlar buraya

mail mi atacakmışız? acep! bu arada benim kırmızılar 2 gün önce geldi çok az geldi kızlar sanki yarın bitcek gibi umudumuz diğer ay inşallahhh

msj tekrarı.............

Son düzenleme:
mail mi atacakmışız? acep! bu arada benim kırmızılar 2 gün önce geldi çok az geldi kızlar sanki yarın bitcek gibi umudumuz diğer ay inşallahhh
umudunu yitirme tatlım. hayırlısıyla gelsin bebişin

kızım burdaym ya daha ne göruscem:) sadece artık vodkamillan olarak burdayım he he:
ayy hala adet olmadım
test yaptın mı canım yada kan testi ver heyecan yaptım şimdi

aha muzmutta gelıyor kızlar
gelsin gelsin bebişler nasılmış

siz yoksunuz çok üzgünüz geride kalanlar. ben kazenle mesajlaştım özür dilemek gerekiyormuş
sitenin iletişim bölümünden yada editor@kadinlarkulubu.com dan ulaşılabilirler dedi kazen
ay kazen erkekmi??bende bayan zannetmiştim
sanırım verilen adrese mail atacaksınız..
evet bencede dönün kızlar..
zaten uyarıldığınız konu başkasının hayatı ve onunla ilgili konuşmamıza gerek yok..yani bizlerden biri olsa nasıl düzeltiriz bu durumu derdik ama zaten burayla ilgisi olmayan biri.
bunun dışında karı da demeyin yani nolcak..gitmeyiiiiiiiiiiinn yani
eylül bacım azmine hayranım,alnından gururla öpüyorum seni...

ben yemeğe gidiyorum geldiğimde burda olun lütfen :26: yada gözümü yumup açayım herkes gelmiş olsun

bu ay bacaklarım cok agrıdı kelke dımeh burda olsaydı,ona bu belırtıyı yasadım sonunda dıyecektım..
agzımda demır degıl,metal tadı olustu..
göguslerım sıstı damarlandı..
uyku son gunlerde asırı halde var..
adetımde gectı e daha ne olsun..inşallah tutmustur allahım yaaaaaa

hoşşgeldiiiiiiiiiiinnn şekerim bnmde göğüsler aynı cnm bitek fark bnm kanamam oldu işte parça parça şuan bişi yok cumartesi randevu var nası sabredicem bilmiorum inşallah tutmuştur bu sefer hepimizin

eylül 2. defa üyelik açmıştı..kapatılmış sanırım...2.üyelik yerine kendi hesabınızdan mail atın bence...utanılacak sıkılacak bişey yok..insanlar neler yapıyor da göğsünü gere gere anlatıyor burda..2 üyelikler kabul edilmiyormu bilmiyorum ben...

:)) mail attım bakalım ne cevap gelecek. hayılısı artık :) artık uslu olcam söz :) bende seni öpüyorum şekerim.

evet canım kapatıldı. şimdi mail attım bakalım.

inşallah canım..dimehi hepimiz merak ediyoruz ama hiç ses çıkmadı..1 hafta oldu......

bende ecem e katılıyorummm ve kız arkadaşalarımı geri istiyorumm ( sınavım kötü geçti onlarla paylaştım bana destek oldular ben arkadaşlarımı geri istiyorum hamile olduğumu öğrendim benim adıma nasıl sevindiler akrabam olsaalr bu kadar anca sevinirlerdi şikayette bulunan diğer arkadaşlarda her şekilde sorduğunuz sorulara cevap verldiğini düşünüyorumm ve şunuda belirtmek isterim hergün hamilelik konusunda aynı kişilere aynı şeler bi noktadan sonra sorulmuyo hergün aynı şeler konuşulmuyor ve arada oluşan samimiyete bağlı farklı, terbiye sınırlarını aişmadan ahlaki çerçevede paylaşımlarda bulunuyoruz ...kızlar sizleri çok ama çok seviyorummmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…