- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.781
tekrar gittinz kızlar
lütfen mail olayını deneyin...2. üyelik kabul edilmiyor demek ki
evet canım oske nin yasini okunacak..inşallah kızlar mail atarlarsa geri dönecekler umarımecem canım benim kızlardan haber varmı pek giremiyorum neti eşim kapatıyo ama yasinlerinizi okudum bugün kime okunuyodu sanırım öske ye diye hatırlıyorumm
evet canım oske nin yasini okunacak..inşallah kızlar mail atarlarsa geri dönecekler umarım
dimehden hala ses yok...(( canım sen nasılsınnnn hamilelerimizden haber varmı bende dimeh i çok merak ediyorumm inşallah iyidir pozitif düşünmekte yarar var
dimehden hala ses yok...
benimde hala gelmedi reglim...bugün yarın gelmesi lazım.adet sancısı gibi sancım var ara ara..ama benim geçen hamilelğimde sanki adet olacakmışım gibiydi..bunda da öyle mi oluyor bilmiyorum
kızlarr ben tekrar aranızdayım! sonunda hapis bitti. :) bu arada millan burdasın biliyorum sende mail at işe yarıyor. açtılar cezamı :)
ayyy valla hafta sonu aklım burdaydıharikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleyyyy ben kazen e yönetici ye çok ama çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinn canımm benim nasılsınnnn
hamişsin inşallahh bebegimmmmmmmmmdimehden hala ses yok...
benimde hala gelmedi reglim...bugün yarın gelmesi lazım.adet sancısı gibi sancım var ara ara..ama benim geçen hamilelğimde sanki adet olacakmışım gibiydi..bunda da öyle mi oluyor bilmiyorum
ayy çok sevindimmmm..kendi hesabınla gelmen daha çok sevindirdi.....kızlarr ben tekrar aranızdayım! sonunda hapis bitti. :) bu arada millan burdasın biliyorum sende mail at işe yarıyor. açtılar cezamı :)
ayyy valla hafta sonu aklım burdaydıstresten 2 gün önce hastalandım umudum öbür ay. sen nasılsın tatlım benimmmmmm
ayy evet 3 tane hesap açtım hepsinde de yakalaındım. kaçak gibi geliodum çok şükür düzeldiiiiiiiiiiiiiiii. canım benim bende cok sevindim :) uslu durcam artık :)ayy çok sevindimmmm..kendi hesabınla gelmen daha çok sevindirdi.....
anladım bitanem, eşler çok daha hassas oluyorlar. darısı bize inşallah kız hamile olsam da sızlasa benimkilerde:) hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbimmmmm.. ilaç verdiyse kullan canım.olsunn bitanemmm umutumuzzz her daimmm olsun yanımızda ben inanıyorum bidahaki aya inşallahh olucakkkkkkkkkkkk üzüldümm stres olmana bitanemmbende iyiyim kasıklarım tatlı tatlı sızlıyo progesteron verdi doktor kullanmasanda olur dedi ama yazıyom genede dedi anlamadımm . bu arada bende dün öğrendim olanları bitanem eşimden sebep nete giremiyorumm bebği düşünüyo neti kapıyo o yokken girdim bende
ayyy valla hafta sonu aklım burdaydıstresten 2 gün önce hastalandım umudum öbür ay. sen nasılsın tatlım benimmmmmm
oley oley oleyyyyy :) :) :) :) :)kızlarr ben tekrar aranızdayım! sonunda hapis bitti. :) bu arada millan burdasın biliyorum sende mail at işe yarıyor. açtılar cezamı :)
benim dün baya geldi bugünde sanki son günmüş gibi geliocnm ya hoşgeldiiiinnn tekrar çok sewindim... adetin az geldiğini yazmışsın inşallah üstüne görme falandır bnmde 1 gün kanama 1 günde lekelenme oldu bitti şimdi bişi yok :44:
kan testi yaptır canım kesin sonuç alırsın :) sıkıntı yapma inşallah hamişsindircanlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bana yardım edin nolur( 10 dk önce gebelik testi yaptım cok silik ikinci cizgi cıktı sanki ya da ben mi görmek istedigim için görüyorum (( adetime 2 gün filan var napmalıyım ((( sevinmeli miyim
anladım bitanem, eşler çok daha hassas oluyorlar. darısı bize inşallah kız hamile olsam da sızlasa benimkilerde:) hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbimmmmm.. ilaç verdiyse kullan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?