kendini bu ay hamile sananlar buraya

(( canım sen nasılsınnnn hamilelerimizden haber varmı bende dimeh i çok merak ediyorumm inşallah iyidir pozitif düşünmekte yarar var
dimehden hala ses yok...
benimde hala gelmedi reglim...bugün yarın gelmesi lazım.adet sancısı gibi sancım var ara ara..ama benim geçen hamilelğimde sanki adet olacakmışım gibiydi..bunda da öyle mi oluyor bilmiyorum

kızlarr ben tekrar aranızdayım! sonunda hapis bitti. :) bu arada millan burdasın biliyorum sende mail at işe yarıyor. açtılar cezamı :)

dimehden hala ses yok...
benimde hala gelmedi reglim...bugün yarın gelmesi lazım.adet sancısı gibi sancım var ara ara..ama benim geçen hamilelğimde sanki adet olacakmışım gibiydi..bunda da öyle mi oluyor bilmiyorum

inşallahh hamişsindir tatlım herkesde aanladığım kadarı ile belirtiler farklı oluyo bende mesela dediğim gibi hiç yoktu bişe inşallahh olmassın regli bitanemm

kızlarr ben tekrar aranızdayım! sonunda hapis bitti. :) bu arada millan burdasın biliyorum sende mail at işe yarıyor. açtılar cezamı :)

harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleyyyy ben kazen e yönetici ye çok ama çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinn canımm benim nasılsınnnn

harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleyyyy ben kazen e yönetici ye çok ama çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinn canımm benim nasılsınnnn
ayyy valla hafta sonu aklım burdaydı stresten 2 gün önce hastalandım umudum öbür ay. sen nasılsın tatlım benimmmmmm

dimehden hala ses yok...
hamişsin inşallahh bebegimmmmmmmmm

ayyy valla hafta sonu aklım burdaydı stresten 2 gün önce hastalandım umudum öbür ay. sen nasılsın tatlım benimmmmmm

olsunn bitanemmm umutumuzzz her daimmm olsun yanımızda ben inanıyorum bidahaki aya inşallahh olucakkkkkkkkkkkk üzüldümm stres olmana bitanemm bende iyiyim kasıklarım tatlı tatlı sızlıyo progesteron verdi doktor kullanmasanda olur dedi ama yazıyom genede dedi anlamadımm . bu arada bende dün öğrendim olanları bitanem eşimden sebep nete giremiyorumm bebği düşünüyo neti kapıyo o yokken girdim bende

anladım bitanem, eşler çok daha hassas oluyorlar. darısı bize inşallah kız hamile olsam da sızlasa benimkilerde:) hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbimmmmm.. ilaç verdiyse kullan canım.

cnm ya hoşgeldiiiinnn tekrar çok sewindim... adetin az geldiğini yazmışsın inşallah üstüne görme falandır bnmde 1 gün kanama 1 günde lekelenme oldu bitti şimdi bişi yok :44:

canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bana yardım edin nolur( 10 dk önce gebelik testi yaptım cok silik ikinci cizgi cıktı sanki ya da ben mi görmek istedigim için görüyorum(( adetime 2 gün filan var napmalıyım((( sevinmeli miyim

cnm ya hoşgeldiiiinnn tekrar çok sewindim... adetin az geldiğini yazmışsın inşallah üstüne görme falandır bnmde 1 gün kanama 1 günde lekelenme oldu bitti şimdi bişi yok :44:
benim dün baya geldi bugünde sanki son günmüş gibi gelio gecen ayda böle olmuştu ; hayırlısı canım yaa idrar testi yaptım cumartesi tek çizgiydi. zaten bi baktım zaten adet olmuşum ( inşallah sen hamişsindir!

kan testi yaptır canım kesin sonuç alırsın :) sıkıntı yapma inşallah hamişsindir

anladım bitanem, eşler çok daha hassas oluyorlar. darısı bize inşallah kız hamile olsam da sızlasa benimkilerde:) hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbimmmmm.. ilaç verdiyse kullan canım.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmm :))) en kısa zamanda sana ve senin gibi olan tüm canlarım aAllahım nasip etsinnn aminnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…