kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım benim bence yarın bidaha tekrarla testi silik çizgi ilk beş on dakkada bugüne göre daha belirginse hamişsin inşallah ölesindir :)

o tatlı sancılara bebek yerleşiyor derlerama sancın çok olursa o ilacını ihmal etme...benimde yüzüme sıcak basıyo durmadan..regl olmayayım derken menopozamı giriyorum

aynen bnmde öle oldu cnm bende test yaptım ilk çıkmadı sonra dışarı çıktım ewe bi geldim silik çizgi çıkmış ama güvenemedim 10dk bekledim çünkü bakalım nolucak göğüslerim çok şiş ve damarlı onlar bi hamileliği düşündüren göğüslerimi görünce ohaaa dedim o derece

benimde gögüsler minicik ama farkedilir derecede büyüdüler bakalım hayırlısı artık :)

o tatlı sancılara bebek yerleşiyor derlerama sancın çok olursa o ilacını ihmal etme...benimde yüzüme sıcak basıyo durmadan..regl olmayayım derken menopozamı giriyorum

hahaahaaaa yok kız daha neler du daha yaşın kaçç hehehe sanırımm böle yanma gbi sızlama ama tatlı tatlı ağrı ilacıda şey dedi bthcg 763 çıkmış progesteron um 14 biraz düşük dedi inşallahh tutunur yavrumm sağlıkla sıhatle ve tüm hepiimizin şu anki yavruşları ve gelecekte olacak yavruşları aminnn

bugün silik çizgiyi gören 2.adaymızsın..hadi hayırlısı..ben geçen gün test yaptm çizgi falan çıkmadı..1 saat sonra baktım yine çıkmadı..benim test mutasyona bile uğramıyor..o derece yani

oooyyy mail adresımı acmasam gelen msjdanda haberım olmıyacaktı..hala buraya gıremıyorum sanacaktım
oooohh bee özume döndum..bana atılan mail ıcınde cok tesekkur ederım ve uyelıgım gerı verıldıgı ıcın..
bıdaha uslubu bozmak yooookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…