- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.801
canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bana yardım edin nolur( 10 dk önce gebelik testi yaptım cok silik ikinci cizgi cıktı sanki ya da ben mi görmek istedigim için görüyorum (( adetime 2 gün filan var napmalıyım ((( sevinmeli miyim
ayyy valla hafta sonu aklım burdaydıstresten 2 gün önce hastalandım umudum öbür ay. Sen nasılsın tatlım benimmmmmm
canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bana yardım edin nolur( 10 dk önce gebelik testi yaptım cok silik ikinci cizgi cıktı sanki ya da ben mi görmek istedigim için görüyorum (( adetime 2 gün filan var napmalıyım ((( sevinmeli miyim
aminn aminn inşallahhhhhhhhhhhhhhhaminnnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmm :))) en kısa zamanda sana ve senin gibi olan tüm canlarım aAllahım nasip etsinnn aminnnnnnnnnnnnnnn
hayırlısı artık tatlımmmmmmmmm :)üzme canım kendini büyük ihtimalle bende öteki aya kalıcam bugün muayene oldum kese falan çıkmadı önümüzdeki ay beraber bekleşiriz artık :)
o tatlı sancılara bebek yerleşiyor derlerolsunn bitanemmm umutumuzzz her daimmm olsun yanımızda ben inanıyorum bidahaki aya inşallahh olucakkkkkkkkkkkk üzüldümm stres olmana bitanemmbende iyiyim kasıklarım tatlı tatlı sızlıyo progesteron verdi doktor kullanmasanda olur dedi ama yazıyom genede dedi anlamadımm . bu arada bende dün öğrendim olanları bitanem eşimden sebep nete giremiyorumm bebği düşünüyo neti kapıyo o yokken girdim bende
benim dün baya geldi bugünde sanki son günmüş gibi geliogecen ayda böle olmuştu ; hayırlısı canım yaa idrar testi yaptım cumartesi tek çizgiydi. zaten bi baktım zaten adet olmuşum ( inşallah sen hamişsindir!
benimde gögüsler minicik ama farkedilir derecede büyüdüler bakalım hayırlısı artık :)aynen bnmde öle oldu cnm bende test yaptım ilk çıkmadı sonra dışarı çıktım ewe bi geldim silik çizgi çıkmış ama güvenemedim 10dk bekledim çünkü bakalım nolucak göğüslerim çok şiş ve damarlı onlar bi hamileliği düşündüren göğüslerimi görünce ohaaa dedim o derece
o tatlı sancılara bebek yerleşiyor derlerama sancın çok olursa o ilacını ihmal etme...benimde yüzüme sıcak basıyo durmadan..regl olmayayım derken menopozamı giriyorum
bugün silik çizgiyi gören 2.adaymızsın..hadi hayırlısı..ben geçen gün test yaptm çizgi falan çıkmadı..1 saat sonra baktım yine çıkmadı..benim test mutasyona bile uğramıyor..o derece yanicanlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bana yardım edin nolur( 10 dk önce gebelik testi yaptım cok silik ikinci cizgi cıktı sanki ya da ben mi görmek istedigim için görüyorum (( adetime 2 gün filan var napmalıyım ((( sevinmeli miyim
tesekkur ederim kızlar elim ayagıma karsıtı yawww:))
sağlık ocagına gitsem kan tahlili yaparlar mı bi de osunclar ne kadar surede cıkıyor
benimde gögüsler minicik ama farkedilir derecede büyüdüler bakalım hayırlısı artık :)
sağlık ocagına gitsem kan tahlili yaparlar mı bi de osunclar ne kadar surede cıkıyor
kızlar 2 saate alıyolardı sonucu..ben idrar testini seviyorum..kan testini kalbim kaldırmıyor.acıdan değil idrar testi daha eğlenceliiiii.sağlık ocagına gitsem kan tahlili yaparlar mı bi de osunclar ne kadar surede cıkıyor
hayırlısı artık tatlımmmmmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?