- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.821
oooyyy mail adresımı acmasam gelen msjdanda haberım olmıyacaktı..hala buraya gıremıyorum sanacaktım
oooohh bee özume döndum..bana atılan mail ıcınde cok tesekkur ederım ve uyelıgım gerı verıldıgı ıcın..
bıdaha uslubu bozmak yooookkk
oooyyy mail adresımı acmasam gelen msjdanda haberım olmıyacaktı..hala buraya gıremıyorum sanacaktım
oooohh bee özume döndum..bana atılan mail ıcınde cok tesekkur ederım ve uyelıgım gerı verıldıgı ıcın..
benimki üstüne görme gibi degil sanki :) baya baya geldi. inşallah sen hamişsindir. haberlerini bekliyoruz canım.ay hadi inşallah cnm bikaç gün sonra testi tekrarlasana bi cnm bende yapıcam inşallah üstüne görmüşüzdür
çokkk şüküüüüüüüüürrrroooyyy mail adresımı acmasam gelen msjdanda haberım olmıyacaktı..hala buraya gıremıyorum sanacaktım
sağlık ocagına gitsem kan tahlili yaparlar mı bi de osunclar ne kadar surede cıkıyor
benimki üstüne görme gibi degil sanki :) baya baya geldi. inşallah sen hamişsindir. haberlerini bekliyoruz canım.
kızlar birsey diyin banaaaaaaa cok heyecanlıyım korkuyorum stres bastı
kızlar birsey diyin banaaaaaaa cok heyecanlıyım korkuyorum stres bastı
bekle derim canımmm bazen havalardan 3-4 gün geç gelebiliyor. eger 3 güne gelmezse test yaparsın. hadi hayırlısıkızlar sizlere bir sorum var geçen cumartesi adet olmam gerekiyordu hala olmadım dün test yaptım negatif adetten bi iki gün öncede yapmıştım yine negatif çıkmıştı
adet belirtileri yaşıyorum belim ağrıyor yüzüm sivilcelendi..
falan sizce tekrar denemeli miyim yoksa beklemem daha mı doğru olur yardımınıza ihtiyacım var
angel_87, muzmut ve osge55 bu yazıyı okuyorsanız lütfen sizde mail atın dönün aramıza. sizi çooooooook özledik!
ben o zaman gideyim birazdan hemen hangi bölüme gitcem ne dicem
kızlar sizlere bir sorum var geçen cumartesi adet olmam gerekiyordu hala olmadım dün test yaptım negatif adetten bi iki gün öncede yapmıştım yine negatif çıkmıştı
adet belirtileri yaşıyorum belim ağrıyor yüzüm sivilcelendi..
falan sizce tekrar denemeli miyim yoksa beklemem daha mı doğru olur yardımınıza ihtiyacım var
sağlık ocağına mı gidiceksin cnm hastaneyemi?[/QUOThangisi hızlı sonuc verecekse ona gideyim , saglık ocagında hemsirelere derim de hastane de nereye dicem bilememdim
çokkk şüküüüüüüüüürrrray bu fotoyu rumuzu görmeyi özlemişim...diğer kızlarda maillerine baksınlar belki onlarda açabilirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?