kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım arkadaşım hoşgeldinnnnn. hapisten çıktık :)

özüne ve aramıza tekrardan hoşgeldin şekerim

angel_87, muzmut ve osge55 bu yazıyı okuyorsanız lütfen sizde mail atın dönün aramıza. sizi çooooooook özledik!

çokkk şüküüüüüüüüürrrray bu fotoyu rumuzu görmeyi özlemişim...diğer kızlarda maillerine baksınlar belki onlarda açabilirler...

sağlık ocagına gitsem kan tahlili yaparlar mı bi de osunclar ne kadar surede cıkıyor

ay canım eli ayağı birbirine dolanmış yazamıyor bile :) bence sağlık ocağına gitme onlar çok geç veriyor sonucu sen soluğu özel hastane de al en geç 1 saat içinde alırsın sonucunu tatlım. Umarım hamişsindir. Ezan vakti dualarım seninle şekercim....

bu arada yenıden dönmek ısteyen kızlar kesınlıkle özur msjı yazmadan gelmeyın...ıkıncı uyelık hemen farkedılıyor,konusmadan duramadıgımız ıcın herkesın gözu uzerımızde kurnazlık yapmaya calısmayın..özur msjına hemen acıklayıcı bı cevap gelıyor,kı burda en cok ogun ben konusmustum edıtorlere..benım özrum kabul edıldıyse sızın ısınız daha kolay olur..aaayyy cok mutlu oldum,bı huzur kapladı ıcımı

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy harikaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sevindimmmmmmmmmmmm tatlımmm geldiğineeeeeeeeeeeeeeeeeeee harika haberler alıyorum bugün ne güzellllllllllllllll kazen etekrar teşekkür ederizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)) ay sevindirik oldum yaaaaaaa

bekle derim canımmm bazen havalardan 3-4 gün geç gelebiliyor. eger 3 güne gelmezse test yaparsın. hadi hayırlısı

kızlar sizlere bir sorum var geçen cumartesi adet olmam gerekiyordu hala olmadım dün test yaptım negatif adetten bi iki gün öncede yapmıştım yine negatif çıkmıştı
adet belirtileri yaşıyorum belim ağrıyor yüzüm sivilcelendi..
falan sizce tekrar denemeli miyim yoksa beklemem daha mı doğru olur yardımınıza ihtiyacım var

bence bi kaç gün geçsin adetin sonra tekrar yap inşallahh hamişsindir tatlım

çokkk şüküüüüüüüüürrrray bu fotoyu rumuzu görmeyi özlemişim...diğer kızlarda maillerine baksınlar belki onlarda açabilirler...

ama burdan özur msjını yazmadan durduk yere mail atmıyorlar tabiii..önce özru dılesınler sonra maillerını acsınlar,hemen cevap gelıyor zaten..yazan kısıde cok acıklayıcı yazmıs,böyle kıbar olununca bende cok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…