kendini bu ay hamile sananlar buraya

cnm biraz daha bekle idrar testi yapayım diosan. AMa sabredemem dersen kan testi yaptır kesin sonucu öğrenmiş olursun geç döllenmeyse idrarda çıkmaz ama kanda çıkar cnm inşallah hamilesindir

kıslarrr huhuuhuhuh

beklemediğim adetim beklediğim gün 16 sında geldi.. sorun var ama çk az geliorrr denemediğimiz aylarda daha yoğunda adetim şimdi çok çok az gelioor bugün 3. günümm yine aynı azlıkta devm ediorr göğüslerim şiş ama acımıyorr çk grip... yani artık umudum önümüzdeki ayy kızlaarr inşşllhh.

aynısı bende de tamda aynısı hemde azcık gelio bide 2 gün önce oldum normal adetimden kız menepozamı girioz yoksa allahım koruusn

cnm biraz daha bekle idrar testi yapayım diosan. AMa sabredemem dersen kan testi yaptır kesin sonucu öğrenmiş olursun geç döllenmeyse idrarda çıkmaz ama kanda çıkar cnm inşallah hamilesindir

inşallah da kızlar geçen hafta rahatsızlandım dr.a gittim kan aldılar gebelik şüphesi var dedim çünkü ama sonuç yine negatifti
adetime 4,5 gün vardı işte ama şimdide adet olmadım belim ağrıyor falan hem kanda hem idrarda negatif çıktı sonuçlar buna rağmen olabilir mi yani
lütfen bilgilendirin kızlar hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum çok..

tamam ben gideyim oyleyse simdi cok heyecanlandım hayal kırıklıgına ugramam hayırlısıyla inş sizleri haberdar edicem testi yaplı yarım saat gecti cizgi simdi daha koyu buidrar testinin yanlıs cıkma ihtimali var mı peki

bebeğimm üzülme ne olurr hayırlısı de hayırlı zamanı var bebeklerimizinde sevgili annesi o tatlı bebeciğin doğru zamanı bekliyor

canım öleyse obelirtiler zaten adet belirtiside aynı zamanda.

canım umutlanmanı istemem çünkü herkesin bünyesi değişik ama ben hamileliğimden önceki ay öyle azcık saçma sapan adet görmüştüm..az dı ve dedimki böyle olurmu hiç gelmesen daha iyidi..o kadar kafa gitmişki adetle iletişim kuruyorum..sonraki ayda gelmedi...

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok seviyorumm ve kocamannnnnnnnn öpüyorummmm benim çıkmam lazımm eşim geliyor sonra tekrar görüşürüz :))çok sevindim bu arada geri gelmenize kızlar

hımmm cnm 1 haftada olucağını sanmıorum bnm 15 gün gelmemişti cnm sonuç negatifti bekle bakalım biraz daha inşallah hamilesindir

demkki kndine yer yapıyor bebişş demkki olabilir mi ki blki bu ay sırasıdırr inşllhhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…