- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.841
kızlar sizlere bir sorum var geçen cumartesi adet olmam gerekiyordu hala olmadım dün test yaptım negatif adetten bi iki gün öncede yapmıştım yine negatif çıkmıştı
adet belirtileri yaşıyorum belim ağrıyor yüzüm sivilcelendi..
falan sizce tekrar denemeli miyim yoksa beklemem daha mı doğru olur yardımınıza ihtiyacım var
bekle derim canımmm bazen havalardan 3-4 gün geç gelebiliyor. eger 3 güne gelmezse test yaparsın. hadi hayırlısı
anlıyorum seni ama çok stres yapma.. en iyisi kan testi yapman kesin sonuç alırsın!çarşamba günü mü yapayım testi yani
ama duramıyorum hiç yerimde çok stres yaptım
çarşamba günü mü yapayım testi yani
ama duramıyorum hiç yerimde çok stres yaptım
anlıyorum seni ama çok stres yapma.. en iyisi kan testi yapman kesin sonuç alırsın!
sağlık ocağına mı gidiceksin cnm hastaneyemi?[/QUOThangisi hızlı sonuc verecekse ona gideyim , saglık ocagında hemsirelere derim de hastane de nereye dicem bilememdim
cnm ben hep özele kadın doğuma gidiorum bikaç saat içinde alıyorum hem ultrasonda bakıo sonra tatlil istio. Ama sağlık ocağına sadece kan bırakıosun cnm şuan bırakırsan yarına sarkar bence
aynısı bende de tamda aynısı hemde azcık gelio bide 2 gün önce oldum normal adetimdenkıslarrr huhuuhuhuh
beklemediğim adetim beklediğim gün 16 sında geldi..sorun var ama çk az geliorrr denemediğimiz aylarda daha yoğunda adetim şimdi çok çok az gelioor bugün 3. günümm yine aynı azlıkta devm ediorr göğüslerim şiş ama acımıyorr çk grip... yani artık umudum önümüzdeki ayy kızlaarr inşşllhh.
cnm biraz daha bekle idrar testi yapayım diosan. AMa sabredemem dersen kan testi yaptır kesin sonucu öğrenmiş olursun geç döllenmeyse idrarda çıkmaz ama kanda çıkar cnm inşallah hamilesindir
kıslarrr huhuuhuhuh
beklemediğim adetim beklediğim gün 16 sında geldi..sorun var ama çk az geliorrr denemediğimiz aylarda daha yoğunda adetim şimdi çok çok az gelioor bugün 3. günümm yine aynı azlıkta devm ediorr göğüslerim şiş ama acımıyorr çk grip... yani artık umudum önümüzdeki ayy kızlaarr inşşllhh.
aynısı bende de tamda aynısı hemde azcık gelio bide 2 gün önce oldum normal adetimdenkız menepozamı girioz yoksa allahım koruusn
canım öleyse obelirtiler zaten adet belirtiside aynı zamanda.inşallah da kızlar geçen hafta rahatsızlandım dr.a gittim kan aldılar gebelik şüphesi var dedim çünkü ama sonuç yine negatifti
adetime 4,5 gün vardı işte ama şimdide adet olmadım belim ağrıyor falan hem kanda hem idrarda negatif çıktı sonuçlar buna rağmen olabilir mi yani
lütfen bilgilendirin kızlar hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum çok..
canım umutlanmanı istemem çünkü herkesin bünyesi değişik ama ben hamileliğimden önceki ay öyle azcık saçma sapan adet görmüştüm..az dı ve dedimki böyle olurmu hiç gelmesen daha iyidi..o kadar kafa gitmişki adetle iletişim kuruyorum..sonraki ayda gelmedi...kıslarrr huhuuhuhuh
bebeğimm üzülme ne olurr hayırlısı de hayırlı zamanı var bebeklerimizindesevgili annesi o tatlı bebeciğin doğru zamanı bekliyor
inşallah da kızlar geçen hafta rahatsızlandım dr.a gittim kan aldılar gebelik şüphesi var dedim çünkü ama sonuç yine negatifti
adetime 4,5 gün vardı işte ama şimdide adet olmadım belim ağrıyor falan hem kanda hem idrarda negatif çıktı sonuçlar buna rağmen olabilir mi yani
lütfen bilgilendirin kızlar hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum çok..
gittim hersey çok şükür normalmiş. az az 3 gün oldum dedim.. doktor normal dedi..ama cevremde kim varsa bu ay gecen ay az oldum dedi. havalrında etkisi olabilirmiş!allh korusunn kızzz yaa neden böyle acabaa__?? dktra gittinmi peki cnmm..
canım umutlanmanı istemem çünkü herkesin bünyesi değişik ama ben hamileliğimden önceki ay öyle azcık saçma sapan adet görmüştüm..az dı ve dedimki böyle olurmu hiç gelmesen daha iyidi..o kadar kafa gitmişki adetle iletişim kuruyorum..sonraki ayda gelmedi...
gellsin artık sımsıkı tutayım bn onu sımsıkııııı hemdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?