kendini bu ay hamile sananlar buraya

yoncamel ve eylul bıde ecem burdaysa sızlere msj atıyorum kızlar..msj kutunuza bakın az

ooo yoooo 10 dakıkada 1 msj atabılıyormusum..ılkını yoncamele atmıstım..oda cevrımdsı oldu

hmm yani olabilirim öyle mi peki testler neden negatif çıkıyor
normal midir acaba yani adet günü 1 gün gecikse bile test veriyormuş 2 çizgiyi ama benim dünkü yaptığım testte ikinci çizgiden eser yoktu çok belirgin tek çizgi vardı..
bide kan testi adetten 10 gün önce bile gebeliği veriyormuş ama benim ki 4 gün kalmasına ragmen negatifti
aklım karıştı kızlar beklemekten başka çarem yok allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese de nasip etsin inşallah
ben vazgeçmiştim bi ara çocuk fikrinden ama böyle gecikince reglim heyecan yaptım işte

inşallah bu azcık gelen adetler bebişten dolayıdır..
benimde çıkmamlazım geldinizya kızlar içim rahatladı...
diğer arkadaşlarda mail atsın da gelsinler..
ben bi kaç gündür net başında olunca ev aldı başını gitti..
ama aklıma takıldı kazen erkekmi cidden bu kadar kadınla bir kadın uğraşırda erkekse Allah yardımcısı olsun ne diyeyim...teşekkürler arkadaşlarımız geldiği için..

askı memnu yenıden basladı..yenıden ızlıcem hatta ızlıyorum..bu arada angel gelıyor hıssedıyorum..
butun bencıllıgıyle yakında burda olcak gıbıme gelıyor

askı memnu yenıden basladı..yenıden ızlıcem hatta ızlıyorum..bu arada angel gelıyor hıssedıyorum..
butun bencıllıgıyle yakında burda olcak gıbıme gelıyor
ayy bende açtım ilk bölümü sanırım hhay izlenir valla :) gelsin gelsin özledikkkkkkkkkkkkk

angel gelceksen ıkıncı uyelık almadan gelll..bak yukarda bıze ulasın butonu var onu tıkla ve msj at,öyle gelll..
buraya gelıyorsun gıbı hıssedıyorum da

angel dedıgımı yapsana angelım bende senı begenıyorum tamam
hayaletle konusuyorum

ben adamı nickinden tanırım oooy bacagım felaket agrıyor..7 aydır cocuk yapamıyordum..buraya geldıgımın ıkıncı ayı hamıle kaldım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…