- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.861
gittim hersey çok şükür normalmiş. az az 3 gün oldum dedim.. doktor normal dedi..ama cevremde kim varsa bu ay gecen ay az oldum dedi. havalrında etkisi olabilirmiş!
gittim hersey çok şükür normalmiş. az az 3 gün oldum dedim.. doktor normal dedi..ama cevremde kim varsa bu ay gecen ay az oldum dedi. havalrında etkisi olabilirmiş!
şekerim umutsuzluğa kapılmaaaa herkesin bünyesi aynı degil ki.hadi yaa şuan bir umutsuzluk çöktü üzerime :44:
ayy bende açtım ilk bölümü sanırım hhay izlenir valla :) gelsin gelsin özledikkkkkkkkkkkkkaskı memnu yenıden basladı..yenıden ızlıcem hatta ızlıyorum..bu arada angel gelıyor hıssedıyorum..
butun bencıllıgıyle yakında burda olcak gıbıme gelıyor
angel hadi sende gellllllllllllllllllllllllllllllll bizi okuyorsun hisediyoruz :)angel dedıgımı yapsanaangelım bende senı begenıyorum tamam
hayaletle konusuyorum
angel hadi sende gellllllllllllllllllllllllllllllll bizi okuyorsun hisediyoruz :)angel dedıgımı yapsanaangelım bende senı begenıyorum tamam
hayaletle konusuyorum
ben adamı nickinden tanırımoooy bacagım felaket agrıyor..7 aydır cocuk yapamıyordum..buraya geldıgımın ıkıncı ayı hamıle kaldım sanırım
oyyyyyyyyyyy kuzum hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
evet angelin kokusu geliyooor uzak diyarlardan...ben adamı nickinden tanırımoooy bacagım felaket agrıyor..7 aydır cocuk yapamıyordum..buraya geldıgımın ıkıncı ayı hamıle kaldım sanırım
evet angelin kokusu geliyooor uzak diyarlardan...
mesaj yok millanım...sen at ben bakarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?