- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.881
hiç te belli olmadı sanki millanım
göbeğin yani
:)))))))))) msj alınıp geri dönülmüştür tamam :)kız msj hakkı 10 dakıkada 1 mıs..sımdı eylule attım..zaten angelın kokusunu aldıysan msj atmama gerek yok..
yok canım atma anladım..kız msj hakkı 10 dakıkada 1 mıs..sımdı eylule attım..zaten angelın kokusunu aldıysan msj atmama gerek yok..
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm maşallahhhh kan testi yaptırdın mı?bende guya caktırmıyorum hamıle kaldıgımı dımeeeeenapım kızım görunce heyecan yaptım 'cıft cızgıyı'
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm maşallahhhh kan testi yaptırdın mı?
kız yok yalandan öyle yazdım..azcık heyecan olsun dıye..ama yakında görecem cıft cızgıyı hıssedıyorum..yarın son bekleme gunum olur..normale bakarsak 4gun gecmıs oluyor aslında..ama yınede gecen adet tarıhıme kadar beklıyecem..dun ya hamıleysem dıye korkudan tansıyonum dustu..yemek yaparken az daha yere kapaklanıyordum..kocama soylesem gulmekten ölür,caktırmadım
bizde seni seviyoruz yoncamelllllllbende ecem e katılıyorummm ve kız arkadaşalarımı geri istiyorumm( sınavım kötü geçti onlarla paylaştım bana destek oldular ben arkadaşlarımı geri istiyorum hamile olduğumu öğrendim benim adıma nasıl sevindiler akrabam olsaalr bu kadar anca sevinirlerdi şikayette bulunan diğer arkadaşlarda her şekilde sorduğunuz sorulara cevap verldiğini düşünüyorumm ve şunuda belirtmek isterim hergün hamilelik konusunda aynı kişilere aynı şeler bi noktadan sonra sorulmuyo hergün aynı şeler konuşulmuyor ve arada oluşan samimiyete bağlı farklı, terbiye sınırlarını aişmadan ahlaki çerçevede paylaşımlarda bulunuyoruz ...kızlar sizleri çok ama çok seviyorummmmmmmmmmmmmm
evet canım bugün oskenin yasini okunuyor.ecem canım benim kızlardan haber varmı pek giremiyorum neti eşim kapatıyo ama yasinlerinizi okudum bugün kime okunuyodu sanırım öske ye diye hatırlıyorumm
hele şükür hsretlik bittikızlarr ben tekrar aranızdayım! sonunda hapis bitti. :) bu arada millan burdasın biliyorum sende mail at işe yarıyor. açtılar cezamı :)
sende bendensin kankacanlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bana yardım edin nolur( 10 dk önce gebelik testi yaptım cok silik ikinci cizgi cıktı sanki ya da ben mi görmek istedigim için görüyorum (( adetime 2 gün filan var napmalıyım ((( sevinmeli miyim
ilahi ecem bebik içerde hararet yapıyodur onun sıcağı vuruyo sanao tatlı sancılara bebek yerleşiyor derlerama sancın çok olursa o ilacını ihmal etme...benimde yüzüme sıcak basıyo durmadan..regl olmayayım derken menopozamı giriyorum
bence seninki kanda çıkacak gör bak merys dediydi dersinbugün silik çizgiyi gören 2.adaymızsın..hadi hayırlısı..ben geçen gün test yaptm çizgi falan çıkmadı..1 saat sonra baktım yine çıkmadı..benim test mutasyona bile uğramıyor..o derece yani
bizim burda aile hekimliğinde sadece idrardan gebelik testi yapıorlar orda kandan bakıyolarsa hemen git yaptırsağlık ocagına gitsem kan tahlili yaparlar mı bi de osunclar ne kadar surede cıkıyor
hoşgeldin millan şükür kavuşturanaoooyyy mail adresımı acmasam gelen msjdanda haberım olmıyacaktı..hala buraya gıremıyorum sanacaktım
oooohh bee özume döndum..bana atılan mail ıcınde cok tesekkur ederım ve uyelıgım gerı verıldıgı ıcın..
bıdaha uslubu bozmak yooookkk
özledik geri gelinangel_87, muzmut ve osge55 bu yazıyı okuyorsanız lütfen sizde mail atın dönün aramıza. sizi çooooooook özledik!
canım üzme kendini böyle hüsranları yaşaya yaşaya artık daha sağlam durmamız gerekiyor. Allahın izniyle gelecek bebişin önce sakin olkıslarrr huhuuhuhuh
beklemediğim adetim beklediğim gün 16 sında geldi..sorun var ama çk az geliorrr denemediğimiz aylarda daha yoğunda adetim şimdi çok çok az gelioor bugün 3. günümm yine aynı azlıkta devm ediorr göğüslerim şiş ama acımıyorr çk grip... yani artık umudum önümüzdeki ayy kızlaarr inşşllhh.
bana da at millan bana da atyoncamel ve eylul bıde ecem burdaysa sızlere msj atıyorum kızlar..msj kutunuza bakın az
hangi çift çizgi :S test mi yaptın kızbende guya caktırmıyorum hamıle kaldıgımı dımeeeeenapım kızım görunce heyecan yaptım 'cıft cızgıyı'
ben makıneden camasırları cıkarım..sumısalı bılse basımıza neler geldı,o gıdınce
ben gelırım 10-15 dakkaya
kalp kalbe karşıymış bende çamasır çıkardım..ve çarsafı görünce su misali geldi aklıma
vay vay vay nasıl bi hatunmuş bu böyleben artık bu seksi kadın olmaya karar verdim..
bende guya caktırmıyorum hamıle kaldıgımı dımeeeeenapım kızım görunce heyecan yaptım 'cıft cızgıyı'
begendim begendim :)ben artık bu seksi kadın olmaya karar verdim..
vay vay vay nasıl bi hatunmuş bu böyle
dimehcim nerelerdesin canımmmmmmm çok merak ettik senimillan hamilemiisnnn :))))))))
millan hamilemiisnnn :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?