kendini bu ay hamile sananlar buraya

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm maşallahhhh kan testi yaptırdın mı?

kız yok yalandan öyle yazdım..azcık heyecan olsun dıye..ama yakında görecem cıft cızgıyı hıssedıyorum..yarın son bekleme gunum olur..normale bakarsak 4gun gecmıs oluyor aslında..ama yınede gecen adet tarıhıme kadar beklıyecem..dun ya hamıleysem dıye korkudan tansıyonum dustu..yemek yaparken az daha yere kapaklanıyordum..kocama soylesem gulmekten ölür,caktırmadım

Son düzenleme:
ben makıneden camasırları cıkarım..sumısalı bılse basımıza neler geldı,o gıdınce
ben gelırım 10-15 dakkaya

ahh sana ne diyim ben emi bende heyecanlandım kızz.. hadi hayırlısı inşallah alcaz seninde hayırlı haberlerini.... ekşın yaptın bak ben ekşınlandımm :))

bizde seni seviyoruz yoncamelllllll

ecem canım benim kızlardan haber varmı pek giremiyorum neti eşim kapatıyo ama yasinlerinizi okudum bugün kime okunuyodu sanırım öske ye diye hatırlıyorumm
evet canım bugün oskenin yasini okunuyor.
kızlarr ben tekrar aranızdayım! sonunda hapis bitti. :) bu arada millan burdasın biliyorum sende mail at işe yarıyor. açtılar cezamı :)
hele şükür hsretlik bitti hadi kızlar sizde gönderin mesajı da geri donun hem ben muzmutu çok merak ediyorum. okuyosan geri dön geri dön.

sende bendensin kanka sen kan testi yaptır
o tatlı sancılara bebek yerleşiyor derlerama sancın çok olursa o ilacını ihmal etme...benimde yüzüme sıcak basıyo durmadan..regl olmayayım derken menopozamı giriyorum
ilahi ecem bebik içerde hararet yapıyodur onun sıcağı vuruyo sana

bugün silik çizgiyi gören 2.adaymızsın..hadi hayırlısı..ben geçen gün test yaptm çizgi falan çıkmadı..1 saat sonra baktım yine çıkmadı..benim test mutasyona bile uğramıyor..o derece yani
bence seninki kanda çıkacak gör bak merys dediydi dersin

sağlık ocagına gitsem kan tahlili yaparlar mı bi de osunclar ne kadar surede cıkıyor
bizim burda aile hekimliğinde sadece idrardan gebelik testi yapıorlar orda kandan bakıyolarsa hemen git yaptır

hoşgeldin millan şükür kavuşturana

angel_87, muzmut ve osge55 bu yazıyı okuyorsanız lütfen sizde mail atın dönün aramıza. sizi çooooooook özledik!
özledik geri gelin

canım üzme kendini böyle hüsranları yaşaya yaşaya artık daha sağlam durmamız gerekiyor. Allahın izniyle gelecek bebişin önce sakin ol

yoncamel ve eylul bıde ecem burdaysa sızlere msj atıyorum kızlar..msj kutunuza bakın az
bana da at millan bana da at

bende guya caktırmıyorum hamıle kaldıgımı dımeeeee napım kızım görunce heyecan yaptım 'cıft cızgıyı'
hangi çift çizgi :S test mi yaptın kız

Son düzenleme:
kızlar hepinizi çoooooooook seviyorum. muzmut, angel ve osgee çok özledik sizii yaaaaaa. hadi sizde mail atınnnn angel hadiii :)

kalp kalbe karşıymış bende çamasır çıkardım..ve çarsafı görünce su misali geldi aklıma

zaten bende ne zaman makıneden camasır cıkarsam sumısalı gelıyor aklıma..
merys o cıft cızgı gördum msjı eceme yaptıgım bı ımaydı..
yok henuz test falan yapmadım..
merys msj atıyom sana oku bırazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…