kendini bu ay hamile sananlar buraya

ya kızlar allaha şükür iyiyim burda arkadaşlarımızn başına gelen şeyleri okuyup eve gidincede benim başıma gelicekmiş gibi hissetmeye başladım sürekli kurup duruyodum bi süre ara veriyim dedim napıyım biraz önce mailime mesaj geldi kadınlar kulübünde die mrys atmış hesaplarımız kapatıldı bu twitter adresim die falan sonra bi bakım dedim :)

kendı keyfınden mı gelmedın yaniiii..nasıl durdun bızsız..bak bız atıldık sıteden ama 1 gun ayrı durabıldık

canım burda öldük meraktan. neler geldi başımıza :) sonunda kurtulduk hahaha :)

senin böyle gecikme oluyomuydu yanlış hatırlamıyosam 17 si batındı dimi

olabılecek en son bat olarak 17sını secmıstım kendıme..çunku bende hep 5 gun önden oluyorum..ve en son 19 mayısta olmustum hasta..yarın tam bat gunu oluyor ama ben hıc 30 gunluk adet görmem

kendı keyfınden mı gelmedın yaniiii..nasıl durdun bızsız..bak bız atıldık sıteden ama 1 gun ayrı durabıldık

evet öyleymiş nie attılar sizi yemi hamişler varmı kızlar hiç zamn geçmiyo deli olucam sigara içiyorum günde 4-5 sonrada altıma sıçıyorum bişi olursa die amaan daha 2ay 3 günlük bişi olmaz dimi

oyy hoşgeldinn kuzucum...özledim seniiii....benimde kırmızılar gelmedi..testimi de alıp karadenizde yaparım artık..uğurlu gelir balkiiiiiii

evet öyleymiş nie attılar sizi yemi hamişler varmı kızlar hiç zamn geçmiyo deli olucam sigara içiyorum günde 4-5 sonrada altıma sıçıyorum bişi olursa die amaan daha 2ay 3 günlük bişi olmaz dimi
içme şunu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

olabılecek en son bat olarak 17sını secmıstım kendıme..çunku bende hep 5 gun önden oluyorum..ve en son 19 mayısta olmustum hasta..yarın tam bat gunu oluyor ama ben hıc 30 gunluk adet görmem

hamilesin işte çok benim gibi günün geçmiş bende hep erken olurdum çok sevindim vallahi allah herkese nasip etsin inşallah :))

dımeh kendı kafanda bıseyler kurma bebek saglıklıysa hıcbıse olmuyor..saglıksız bebekler düşüyormuş..
burda artık duzgun konuscaz sıtenın kurucusu,edıtorler falan geldıler uyardılar..soru soranıda gönderdıler(benım gıbı)
ama sebebı konusma tarzımızdan dolayıymıs..karı ve laan kelımelerı gıbı seyler kullanılmıyacak..
yoncamel hamıle daha kım vardı aklıma gelmıyor

canım sen birşey olmaz diyorsun ama ne kadar zararlı plasenta direk dumanı içeri veriyor. Ve ilk doğduğu zaman sağlık durumu iyi olsa da ileriki yaşlarda astım olma ihtimali çok yüksek. Benim daha ortada bişey yok ama ben bile içmiyorum ayrıca doktorlar bas bas bağırıyor tatlım hamile kalmadan 2-3 ay önce bırakın sigarayı die içme ne olursun

laaan işte bu yüzden gelmek istemiyorum şuraya biride bişi olmaz 4-5 taneden desin be kardeşim hep vicdan azabı hep vicdan azabı

hamilesin işte çok benim gibi günün geçmiş bende hep erken olurdum çok sevindim vallahi allah herkese nasip etsin inşallah :))

kızım dur daha test bıle yapmadım..yarından sonra test yapcam..ama bacagım cok agrıyor dımeh
bıde gögsum damarlandı hep..ama kasık agrım hıc yok,bıtek yumurtlama zamanı cok agrımıstı daha agrımadı

içime hamilesin gibi doğuyo millan inşallah ölesindir ben gelir gelmez bütün yasak kelimeleri kullandım desene :)) sumisali ne oldu bişi varmı onda

laaan işte bu yüzden gelmek istemiyorum şuraya biride bişi olmaz 4-5 taneden desin be kardeşim hep vicdan azabı hep vicdan azabı

düzgün yaaz kızım atılcan yoksa sen gel tamam kımse kötu bıse yazmıcak..kendını nasıl mutlu hıssedıyorsan onu yap,ozaman bebekte huzurlu olur..tmm 4-5 taneden bıse olmaz...zaman yayarak dısarı ufurerek ıcersın

içime hamilesin gibi doğuyo millan inşallah ölesindir ben gelir gelmez bütün yasak kelimeleri kullandım desene :)) sumisali ne oldu bişi varmı onda

onda bıse yoktu enson..tatıle gıttıler 15 gun sonra gelecek..inş hamış olarak gelır

oyy kurban oldugumun verdiği akla bak ... kız sende bebegine zararlı işte içme ölcen mi içmezsen sakız çiğne :) çekirdek ye :)

bende sizi özledim kuzum kızım yapsanıza şu testleri ya ne rahat karılarsınız
dimehim ben cumartesi test yaptm çizgi toktu..1 saat sonra mutasyona bile uğramadı..ama reglime 3 gün vardı ve akşam tok olarak yaptım..onlardanmı bilemiyorum..bu arada muzmutunkşler ikizmiş

onda bıse yoktu enson..tatıle gıttıler 15 gun sonra gelecek..inş hamış olarak gelır

inşallah valla değiştirdimde sigarayı kent içiyorum artık 1.1 miş zehir değeri oluyo sanırım ondan önc emarlboro lıght içiyodum 8.6 mış oha dedim bokunu çıkarmışım bende valla allah biliyo içime çekiyorum öle dışarı falan veremiyorum aman ne bilim millan ya hiç zaman geçmiyo sağlıklı bi kucağıma alsam inşallah her hafta doktora gidesim geliyo kocama dedim o ultrason aletinden evimize alsak istedimiz zaman çocumuzu görsek olur işi bırakırız camada yazarız alttan 2 tl üstten 1.5 tl die deliye vurduk anlıcan işi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…