- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.901
kızım sen nerdesın..????? 1 haftadır yoksun!!
yok test falan yapmadım yalandan yazdım onu
ama gecıktı ve bacagım cok agrıyor dımeeeeeeeeeeeeeeeehh
ya kızlar allaha şükür iyiyim burda arkadaşlarımızn başına gelen şeyleri okuyup eve gidincede benim başıma gelicekmiş gibi hissetmeye başladım sürekli kurup duruyodum bi süre ara veriyim dedim napıyım biraz önce mailime mesaj geldi kadınlar kulübünde die mrys atmış hesaplarımız kapatıldı bu twitter adresim die falan sonra bi bakım dedim :)
canım burda öldük meraktan. neler geldi başımıza :) sonunda kurtulduk hahaha :)ya kızlar allaha şükür iyiyim burda arkadaşlarımızn başına gelen şeyleri okuyup eve gidincede benim başıma gelicekmiş gibi hissetmeye başladım sürekli kurup duruyodum bi süre ara veriyim dedim napıyım biraz önce mailime mesaj geldi kadınlar kulübünde die mrys atmış hesaplarımız kapatıldı bu twitter adresim die falan sonra bi bakım dedim :)
senin böyle gecikme oluyomuydu yanlış hatırlamıyosam 17 si batındı dimi
kendı keyfınden mı gelmedın yaniiii..nasıl durdun bızsız..bak bız atıldık sıteden ama 1 gun ayrı durabıldık
oyy hoşgeldinn kuzucum...özledim seniiii....benimde kırmızılar gelmedi..testimi de alıp karadenizde yaparım artık..uğurlu gelir balkiiiiiiiya kızlar allaha şükür iyiyim burda arkadaşlarımızn başına gelen şeyleri okuyup eve gidincede benim başıma gelicekmiş gibi hissetmeye başladım sürekli kurup duruyodum bi süre ara veriyim dedim napıyım biraz önce mailime mesaj geldi kadınlar kulübünde die mrys atmış hesaplarımız kapatıldı bu twitter adresim die falan sonra bi bakım dedim :)
içme şunu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaevet öyleymiş nie attılar sizi yemi hamişler varmı kızlar hiç zamn geçmiyo deli olucam sigara içiyorum günde 4-5 sonrada altıma sıçıyorum bişi olursa die amaan daha 2ay 3 günlük bişi olmaz dimi
olabılecek en son bat olarak 17sını secmıstım kendıme..çunku bende hep 5 gun önden oluyorum..ve en son 19 mayısta olmustum hasta..yarın tam bat gunu oluyor ama ben hıc 30 gunluk adet görmem
evet öyleymiş nie attılar sizi yemi hamişler varmı kızlar hiç zamn geçmiyo deli olucam sigara içiyorum günde 4-5 sonrada altıma sıçıyorum bişi olursa die amaan daha 2ay 3 günlük bişi olmaz dimi
evet öyleymiş nie attılar sizi yemi hamişler varmı kızlar hiç zamn geçmiyo deli olucam sigara içiyorum günde 4-5 sonrada altıma sıçıyorum bişi olursa die amaan daha 2ay 3 günlük bişi olmaz dimi
oyy hoşgeldinn kuzucum...özledim seniiii....benimde kırmızılar gelmedi..testimi de alıp karadenizde yaparım artık..uğurlu gelir balkiiiiiii
canım sen birşey olmaz diyorsun ama ne kadar zararlı plasenta direk dumanı içeri veriyor. Ve ilk doğduğu zaman sağlık durumu iyi olsa da ileriki yaşlarda astım olma ihtimali çok yüksek. Benim daha ortada bişey yok ama ben bile içmiyorum ayrıca doktorlar bas bas bağırıyor tatlım hamile kalmadan 2-3 ay önce bırakın sigarayı die içme ne olursun
hamilesin işte çok benim gibi günün geçmiş bende hep erken olurdum çok sevindim vallahi allah herkese nasip etsin inşallah :))
kızım dur daha test bıle yapmadım..yarından sonra test yapcam..ama bacagım cok agrıyor dımeh
bıde gögsum damarlandı hep..ama kasık agrım hıc yok,bıtek yumurtlama zamanı cok agrımıstı daha agrımadı
laaan işte bu yüzden gelmek istemiyorum şuraya biride bişi olmaz 4-5 taneden desin be kardeşimhep vicdan azabı hep vicdan azabı
içime hamilesin gibi doğuyo millan inşallah ölesindir ben gelir gelmez bütün yasak kelimeleri kullandım desene :)) sumisali ne oldu bişi varmı onda
oyy kurban oldugumun verdiği akla bak ... kız sende bebegine zararlı işte içme ölcen mi içmezsendüzgün yaaz kızım atılcan yoksasen gel tamam kımse kötu bıse yazmıcak..kendını nasıl mutlu hıssedıyorsan onu yap,ozaman bebekte huzurlu olur..tmm 4-5 taneden bıse olmaz...zaman yayarak dısarı ufurerek ıcersın
dimehim ben cumartesi test yaptm çizgi toktu..1 saat sonra mutasyona bile uğramadı..ama reglime 3 gün vardı ve akşam tok olarak yaptım..onlardanmı bilemiyorum..bu arada muzmutunkşler ikizmişbende sizi özledim kuzum kızım yapsanıza şu testleri ya ne rahat karılarsınız
onda bıse yoktu enson..tatıle gıttıler 15 gun sonra gelecek..inş hamış olarak gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?