- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.921
oyy kurban oldugumun verdiği akla bak ... kız sende bebegine zararlı işte içme ölcen mi içmezsensakız çiğne :) çekirdek ye :)
dimehim ben cumartesi test yaptm çizgi toktu..1 saat sonra mutasyona bile uğramadı..ama reglime 3 gün vardı ve akşam tok olarak yaptım..onlardanmı bilemiyorum..bu arada muzmutunkşler ikizmiş
inşallah valla değiştirdimde sigarayı kent içiyorum artık 1.1 miş zehir değeri oluyo sanırım ondan önc emarlboro lıght içiyodum 8.6 mış oha dedim bokunu çıkarmışım bende valla allah biliyo içime çekiyorum öle dışarı falan veremiyorum aman ne bilim millan ya hiç zaman geçmiyo sağlıklı bi kucağıma alsam inşallah her hafta doktora gidesim geliyo kocama dedim o ultrason aletinden evimize alsak istedimiz zaman çocumuzu görsek olur işi bırakırız camada yazarız alttan 2 tl üstten 1.5 tl die deliye vurduk anlıcan işi :))
laaan işte bu yüzden gelmek istemiyorum şuraya biride bişi olmaz 4-5 taneden desin be kardeşimhep vicdan azabı hep vicdan azabı
angel pıırrr uçtu nerdesin kızzzzzzzzzzzzzzz
canımın içi seni üzmek için sölemedim ne olur kırılma bana seni üzmek en son isteyeceğim şey. ben sadece bilgi vermek istedim tamamen tiryaki olanlara doktorlar günde 1-2 tane içme hakkı veriyorlar zaten istersen hastanede doktorlar la görüşebilirim senin için fikir almış oluruz. Kırılma bana ne olur ağlarım bak seller götürür burayı
aklıma gelmedi degil hanimerys dedıkı sıte yönetımının msjları okuma hakkıda varmıs..benımkıde okunmussa,angelı ben gönderdım demektır..zaten o sekıl kalıcı gelemezdıkı buraya aynen bızı gıbı tıpış tıpış gönderılırdı..özur msjı atması lazıııım
hangı zaman gecmıyor? ılk 3 ay mı? yoksa hemen dogsun mu ıstıyosun ne? en guzel gunlerın kızım bunlar senın..doya doya yasasana..
olurmu millan ya bebe karnımda nesini doya doya yaşım göremiyorumki küçücük daha büyüsün doğsun hemen bi koklıyım bi gülsün bana çükünü bi yiyim onun((((((
hadi inşallah ALLAH'ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahhhhholurmu millan ya bebe karnımda nesini doya doya yaşım göremiyorumki küçücük daha büyüsün doğsun hemen bi koklıyım bi gülsün bana çükünü bi yiyim onun((((((
olurmu millan ya bebe karnımda nesini doya doya yaşım göremiyorumki küçücük daha büyüsün doğsun hemen bi koklıyım bi gülsün bana çükünü bi yiyim onun((((((
kzıım ömur boyu allah nasıp ederse ona bakcan zaten..aglaması zırlaması,yemesı,altını pıslemesı,gazı hıc bıtmıcek..inan bu gunlerını cok özlersin..kız senın gıbı hamıle görmedım ben..karnında kıpırdanmaya basladıgı zaman belkı bıraz rahatlarsın..
belirtilerime sağ bacak sızlaması da eklendi hadi bakalım hayırlısı
ayy bende de bacak ağrısı oldu geçen gün ağrısına duramadım acaba ondan mı
ayy bende de bacak ağrısı oldu geçen gün ağrısına duramadım acaba ondan mı
kız bacak ağrıdığında da mı hamilelik belirtesi............ayy bende de bacak ağrısı oldu geçen gün ağrısına duramadım acaba ondan mı
kız bacak ağrıdığında da mı hamilelik belirtesi............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?