kendini bu ay hamile sananlar buraya

oyy kurban oldugumun verdiği akla bak ... kız sende bebegine zararlı işte içme ölcen mi içmezsen sakız çiğne :) çekirdek ye :)

napım kızım ona kızıyoz dıye gırmıyormus sıteye..kötu etkılenmıs hep..tamam daha bıse demıyelım,içsin napalım..dısarı ufleyerek tüttürsün..

dimehim ben cumartesi test yaptm çizgi toktu..1 saat sonra mutasyona bile uğramadı..ama reglime 3 gün vardı ve akşam tok olarak yaptım..onlardanmı bilemiyorum..bu arada muzmutunkşler ikizmiş

anaaam tüylerim diken diken oldu çok sevindim anam allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah yarabbim

hangı zaman gecmıyor? ılk 3 ay mı? yoksa hemen dogsun mu ıstıyosun ne? en guzel gunlerın kızım bunlar senın..doya doya yasasana..

laaan işte bu yüzden gelmek istemiyorum şuraya biride bişi olmaz 4-5 taneden desin be kardeşim hep vicdan azabı hep vicdan azabı

canımın içi seni üzmek için sölemedim ne olur kırılma bana seni üzmek en son isteyeceğim şey. ben sadece bilgi vermek istedim tamamen tiryaki olanlara doktorlar günde 1-2 tane içme hakkı veriyorlar zaten istersen hastanede doktorlar la görüşebilirim senin için fikir almış oluruz. Kırılma bana ne olur ağlarım bak seller götürür burayı

angel pıırrr uçtu nerdesin kızzzzzzzzzzzzzzz

merys dedıkı sıte yönetımının msjları okuma hakkıda varmıs..benımkıde okunmussa,angelı ben gönderdım demektır..zaten o sekıl kalıcı gelemezdıkı buraya aynen bızı gıbı tıpış tıpış gönderılırdı..özur msjı atması lazıııım

anam ağlama ben öle konuşurum nie kızıyım bende biliyorum zaralı oldunuda bakma işte salak gibi içiyorum hiç içmemem lazım aslında görüş anam görüş ben benim doktora soramıyorum sıfır sigara dedi bana sen bi sor günde 4-5 çocuğa allah korusun kalıcı bi zarar verirmi yada ilk 3 ay bişi olmazmı diğer aylarmı içmiyim hemen bi soruversen bende yaksam bitane daha oh be böle işte arkadaşlar moral verelim birbi,rmiz için araştıralım hepimiz için herşey güzel olucak güzel güzel çocuklar doğrucaz inşallah

aklıma gelmedi degil hani neyse inşallah özür diler! zaten mimlendik dikkatli olalım :)

hangı zaman gecmıyor? ılk 3 ay mı? yoksa hemen dogsun mu ıstıyosun ne? en guzel gunlerın kızım bunlar senın..doya doya yasasana..

olurmu millan ya bebe karnımda nesini doya doya yaşım göremiyorumki küçücük daha büyüsün doğsun hemen bi koklıyım bi gülsün bana çükünü bi yiyim onun ((((((

olurmu millan ya bebe karnımda nesini doya doya yaşım göremiyorumki küçücük daha büyüsün doğsun hemen bi koklıyım bi gülsün bana çükünü bi yiyim onun ((((((
hadi inşallah ALLAH'ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahhhhh

kzıım ömur boyu allah nasıp ederse ona bakcan zaten..aglaması zırlaması,yemesı,altını pıslemesı,gazı hıc bıtmıcek..inan bu gunlerını cok özlersin..kız senın gıbı hamıle görmedım ben..karnında kıpırdanmaya basladıgı zaman belkı bıraz rahatlarsın..

allah nasip ederse annem bakıcak çocuğa ben akşamları bi sevicem heralde sadece

ooof anammm mıdem bulanıyor bıde benım yaa dün basladı buda:S
bu bılgısayarın yaydıgı ısı bıle mıdemı kaldırıyor böööööğğk..
ben az mola verım gelıcem yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…