kendini bu ay hamile sananlar buraya

neden kanada bakmadıki hemen bnm gittiğim doktor önce ultrasona bakıo tabi bişi göremio sonra kan tahlili istio hemen
CANIM WALLA BİLMİYORUM BEKLEYELİM BİRAZ DAHA DEDİ ADET DÜZENSİZLİĞİ OLABİLİR DEDİ NORMALDE HASTALARA HEMEN BAKARLAR AMA BEN ÇALIŞAN OLDUĞUM İÇİN BEKLEYELİM BİRAZ DAHA DEDİ

ohooo sen hamilesin anam ne gğzel herkes hamile kalmış allah haırlısyla bide kucaklarımıza almayı nasip etsin
inş. canım bu ay hepimizin yüzü gülsün... :)

kuzularımmmmmmmm sırf takıp ettım sızııı ayyyy yirimm ben siziii özledim yaaaaaaaaa((
ama işlerım var kuzularr annemler gelıyo memleketten kocıste gelıyo sımdıııı ara ara gırıcemmm özleyın benı anacımmmmmm

benim birde geçenler de çok az bir kanamam oldu kesin oluyorum dedim moralim bozuldu ama bir daha gelen bişey olmadı kasık ağrılarım war ama tık yok :)

ösleriz tabiki kuzummm sen yeterki gel....

ay inşallah ondandır ya hele göğüslerim harita gibi mübarek

kız aynen benımkılerde oyle kalın kalın damarlar gecıyor..
bacak agrımı ben romatızma sanıyordum ama gunum gecınce hamılelıge yormaya basladım..dımehınde agrımıstı hep..içten sızlıyor hep

merys millan ecem eylul angell dimeh su misali eslemm hepınızı çokk ama çokkk sevıyorummm
benı gerı donduren sızlersınız unutmayın ınanın kendım ıstedım ıptal etmek ama sızı okuyunca dayanamadımmmm
bız kardes olmusuz görmeden bağlanmısız bırbırımızeee sizsiz ben eksık gıbı kaldımmm offfffff

sendemı özur dıledın kız hepımızı sıraya dızdıler

saol canımmm nıcklerını ezbere bıldıklerımı yazdım bu arada bacılar kızmayın bana kocıs gelcek bı yerde makınada camasırlar yıkanıyo bı yerden toz al bı yerden yemek hazırlaaa bı de sıze yazıyorummm

aynen yaaa..bende ecem ve beyazlımın olayların ertesı gunu yazdıklarını okuyunca öyle duygulandımkı..kocam evde olmasa hemen o an yenıden uye olacaktım..bugun zor yetıstım..ben sızlersız olamıyorum..dımeh 1 hafta yoktu..hergun onu merak ettık ama o meger bızı hıııııc tınlamamıs bıle herkesı ayrı ayrı cok ama cok sevıyorum

dimehin hala ağrıyo dün hele ölüyodum bide korkuyorum sanırım normal ama sağ bacak hala ağrıyo kasıklarda hergün bi hafif rutin ağrılar var

aranizda yuzde ve ayakta shishkinlik olan varmiydi?adetime 2 gun var.yardim edin lutfen

evet ayaklarım şişti..normalde bunu anlamazdım ama yenı aldıgım babetlerın ıcıne gecen gun ayagım gırmedı ve hala gırmıyor nıyeyse..buda mı belırtı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…