- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.941
senin bat ne zaman
ay inşallah ondandır ya hele göğüslerim harita gibi mübarek
benim daha kırmızılar teketmedi ama miğdem bulanıo başım dönüyorrr :) hahahhaahhahehehe herşey hamilelik belirtisi olabilir bizcedikkat hamile vaaarrrr
kız bacak ağrıdığında da mı hamilelik belirtesi............
benim bat 14 hazirandı bugün kadın doğuma muayene oldum kese göremiyorum döllenme daha olmamış olabilir bu hafta içerisinde olmazsan kan da bakarız dedi
benim bat 14 hazirandı bugün kadın doğuma muayene oldum kese göremiyorum döllenme daha olmamış olabilir bu hafta içerisinde olmazsan kan da bakarız dedi
CANIM WALLA BİLMİYORUM BEKLEYELİM BİRAZ DAHA DEDİ ADET DÜZENSİZLİĞİ OLABİLİR DEDİ NORMALDE HASTALARA HEMEN BAKARLAR AMA BEN ÇALIŞAN OLDUĞUM İÇİN BEKLEYELİM BİRAZ DAHA DEDİneden kanada bakmadıki hemen bnm gittiğim doktor önce ultrasona bakıo tabi bişi göremio sonra kan tahlili istio hemen
inş. canım bu ay hepimizin yüzü gülsün... :)ohooo sen hamilesin anam ne gğzel herkes hamile kalmış allah haırlısyla bide kucaklarımıza almayı nasip etsin
ösleriz tabiki kuzummm sen yeterki gel....kuzularımmmmmmmm sırf takıp ettım sızııı ayyyy yirimm ben siziii özledim yaaaaaaaaa((
ama işlerım var kuzularr annemler gelıyo memleketten kocıste gelıyo sımdıııı ara ara gırıcemmm özleyın benı anacımmmmmm
ay inşallah ondandır ya hele göğüslerim harita gibi mübarek
kuzularımmmmmmmm sırf takıp ettım sızııı ayyyy yirimm ben siziii özledim yaaaaaaaaa((
ama işlerım var kuzularr annemler gelıyo memleketten kocıste gelıyo sımdıııı ara ara gırıcemmm özleyın benı anacımmmmmm
kuzularımmmmmmmm sırf takıp ettım sızııı ayyyy yirimm ben siziii özledim yaaaaaaaaa((
saol canımmm nıcklerını ezbere bıldıklerımı yazdım bu arada bacılar kızmayın bana kocıs gelcek bı yerde makınada camasırlar yıkanıyo bı yerden toz al bı yerden yemek hazırlaaa bı de sıze yazıyorummm
merys millan ecem eylul angell dimeh su misali eslemm hepınızı çokk ama çokkk sevıyorummm
benı gerı donduren sızlersınız unutmayın ınanın kendım ıstedım ıptal etmek ama sızı okuyunca dayanamadımmmm
bız kardes olmusuz görmeden bağlanmısız bırbırımızeee sizsiz ben eksık gıbı kaldımmm offfffff
kız aynen benımkılerde oyle kalın kalın damarlar gecıyor..
bacak agrımı ben romatızma sanıyordum ama gunum gecınce hamılelıge yormaya basladım..dımehınde agrımıstı hep..içten sızlıyor hep
aranizda yuzde ve ayakta shishkinlik olan varmiydi?adetime 2 gun var.yardim edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?