- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.961
benim birde geçenler de çok az bir kanamam oldu kesin oluyorum dedim moralim bozuldu ama bir daha gelen bişey olmadı kasık ağrılarım war ama tık yok :)
aynen yaaa..bende ecem ve beyazlımın olayların ertesı gunu yazdıklarını okuyunca öyle duygulandımkı..kocam evde olmasa hemen o an yenıden uye olacaktım..bugun zor yetıstım..ben sızlersız olamıyorum..dımeh 1 hafta yoktu..hergun onu merak ettık ama o meger bızı hıııııc tınlamamıs bıleherkesı ayrı ayrı cok ama cok sevıyorum
laaan kızdırma beni atılıyım die yapıyosun dimilan merak etmesek gelirmiydik napalım moralimiz bozuluyodu şimdi sago arkadaşımız doktorla konuşucak sigarayıda halledicez hep burdayım inşallah
hıh aynen bende öle oldum 1 gün sürdü kanama 1 günde parça parça lekelenme oldu şimdi bişi yok bide erken geldi 14 haziranda geldi normal adet tarihim 19 haziran :44:
kız aynen benımkılerde oyle kalın kalın damarlar gecıyor..
bacak agrımı ben romatızma sanıyordum ama gunum gecınce hamılelıge yormaya basladım..dımehınde agrımıstı hep..içten sızlıyor hep
laaan kızdırma beni atılıyım die yapıyosun dimilan merak etmesek gelirmiydik napalım moralimiz bozuluyodu şimdi sago arkadaşımız doktorla konuşucak sigarayıda halledicez hep burdayım inşallah
bende kendim istedim gitmeyi ama baktım olmuyor ben burasız yapamıyorum sizleri çok özlüyorum geri döndüm. ayrıca stresten 2 gün önce kırmızılar geldi :)merys millan ecem eylul angell dimeh su misali eslemm hepınızı çokk ama çokkk sevıyorummm
benı gerı donduren sızlersınız unutmayın ınanın kendım ıstedım ıptal etmek ama sızı okuyunca dayanamadımmmm
bız kardes olmusuz görmeden bağlanmısız bırbırımızeee sizsiz ben eksık gıbı kaldımmm offfffff
regle kac gun kaldi sende canim?
benimde normal adet tarihimden çok önce oldu canım kasık ağrılarım da vardı adet oluyorum sandım ama bir sefer geldi bir daha gelmedi
hallederiz canım doktorluk işlerinizi bana söyleyin ben buradaki doktorlara olabildiğince danışırım.. senin meseleyi konuşucam ama detaylı konuşmam lazım şimdi muayene arası olmaz
canım bana sorduysan benım adetım gectı..yarından sonra test yapcam inşallah vardır bıseyler
hamileyizzzz yahu bizz
inşallah canım inşallah doktor bu gece ekşın yapın dedi folükül warmış yoksa bile en azından tutma ihtimali yüksek dedi bir iki kere yapın dedi aman allahım nasıl dayanıcam bennn :) :) :)
INSALLAH ALLAH sevindirir seni.Bizi de haberdar et lutfen
canım en fazla iki tane diyor bir tane de benden 3 tane sabah öğle akşam yemeklerden sonra yeter sana :)ama ben meraktan ölürüm buda sigara yakmama sebep bir sor bacım biran önce ben bir sigara içim gelim
canım en fazla iki tane diyor bir tane de benden 3 tane sabah öğle akşam yemeklerden sonra yeter sana :)ama ben meraktan ölürüm buda sigara yakmama sebep bir sor bacım biran önce ben bir sigara içim gelim
tıpkım ben:d kız dımeh burda yaaaaaaaaaaaa
ya kızlar allaha şükür iyiyim burda arkadaşlarımızn başına gelen şeyleri okuyup eve gidincede benim başıma gelicekmiş gibi hissetmeye başladım sürekli kurup duruyodum bi süre ara veriyim dedim napıyım biraz önce mailime mesaj geldi kadınlar kulübünde die mrys atmış hesaplarımız kapatıldı bu twitter adresim die falan sonra bi bakım dedim :)
bende sizi özledim kuzum kızım yapsanıza şu testleri ya ne rahat karılarsınız
canım idrar testinde sağlıklı sonuc almak için en az 4 saat idrara çıkmış olmaman gerekiyor. onun bayanların çoğu sabah ilk idrarlarıyla testi yapıyor.bir de öyle dene istersendimehim ben cumartesi test yaptm çizgi toktu..1 saat sonra mutasyona bile uğramadı..ama reglime 3 gün vardı ve akşam tok olarak yaptım..onlardanmı bilemiyorum..bu arada muzmutunkşler ikizmiş
bizde seni özledik oske yaaa muzmut da geri gelsin gulgüzeli de herkes gelsin :26:kuzularımmmmmmmm sırf takıp ettım sızııı ayyyy yirimm ben siziii özledim yaaaaaaaaa((
ama işlerım var kuzularr annemler gelıyo memleketten kocıste gelıyo sımdıııı ara ara gırıcemmm özleyın benı anacımmmmmm
merys millan ecem eylul angell dimeh su misali eslemm hepınızı çokk ama çokkk sevıyorummm
benı gerı donduren sızlersınız unutmayın ınanın kendım ıstedım ıptal etmek ama sızı okuyunca dayanamadımmmm
bız kardes olmusuz görmeden bağlanmısız bırbırımızeee sizsiz ben eksık gıbı kaldımmm offfffff
birkaç gün bekle bakalım lilyum :44:hıh aynen bende öle oldum 1 gün sürdü kanama 1 günde parça parça lekelenme oldu şimdi bişi yok bide erken geldi 14 haziranda geldi normal adet tarihim 19 haziran :44:
nalları dikip yatmayı unutma cnm ekşından sonra hadi bakalım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?