kendini bu ay hamile sananlar buraya

benim birde geçenler de çok az bir kanamam oldu kesin oluyorum dedim moralim bozuldu ama bir daha gelen bişey olmadı kasık ağrılarım war ama tık yok :)

hıh aynen bende öle oldum 1 gün sürdü kanama 1 günde parça parça lekelenme oldu şimdi bişi yok bide erken geldi 14 haziranda geldi normal adet tarihim 19 haziran :44:

laaan kızdırma beni atılıyım die yapıyosun dimi lan merak etmesek gelirmiydik napalım moralimiz bozuluyodu şimdi sago arkadaşımız doktorla konuşucak sigarayıda halledicez hep burdayım inşallah

laaan kızdırma beni atılıyım die yapıyosun dimi lan merak etmesek gelirmiydik napalım moralimiz bozuluyodu şimdi sago arkadaşımız doktorla konuşucak sigarayıda halledicez hep burdayım inşallah

hallederiz canım doktorluk işlerinizi bana söyleyin ben buradaki doktorlara olabildiğince danışırım.. senin meseleyi konuşucam ama detaylı konuşmam lazım şimdi muayene arası olmaz

hıh aynen bende öle oldum 1 gün sürdü kanama 1 günde parça parça lekelenme oldu şimdi bişi yok bide erken geldi 14 haziranda geldi normal adet tarihim 19 haziran :44:

benimde normal adet tarihimden çok önce oldu canım kasık ağrılarım da vardı adet oluyorum sandım ama bir sefer geldi bir daha gelmedi

düzgün konuş!bıdaha gırmene gerek kalmıcak dırek atcaklar senıde
kımse sana oyle seyler demıyecek,dur burda tamam!
ne yemek yapcam ben yaaa aksam oluyor:S

bende kendim istedim gitmeyi ama baktım olmuyor ben burasız yapamıyorum sizleri çok özlüyorum geri döndüm. ayrıca stresten 2 gün önce kırmızılar geldi :)

tıpkım ben:d kız dımeh burda yaaaaaaaaaaaa

dimeh hoşgeldin canım hepimizi merakta koydun iyi olmanıza sevindim bebişle

o benim twitim değil canım ecemin

bende sizi özledim kuzum kızım yapsanıza şu testleri ya ne rahat karılarsınız

ben yaptım da ne oldu sanki

dimehim ben cumartesi test yaptm çizgi toktu..1 saat sonra mutasyona bile uğramadı..ama reglime 3 gün vardı ve akşam tok olarak yaptım..onlardanmı bilemiyorum..bu arada muzmutunkşler ikizmiş
canım idrar testinde sağlıklı sonuc almak için en az 4 saat idrara çıkmış olmaman gerekiyor. onun bayanların çoğu sabah ilk idrarlarıyla testi yapıyor.bir de öyle dene istersen

bizde seni özledik oske yaaa muzmut da geri gelsin gulgüzeli de herkes gelsin :26:

dışardan bakanların bunu anlaması nerdeyse imkansız ama gerçekten aramızda garip bi bağ oluştu
birkaç gün bekle bakalım lilyum :44:

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK
[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH
[/TD]
[TD]İSMİ
[/TD]
[TD]DURUMU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca
[/TD]
[TD]31 Mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi
[/TD]
[TD]1 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies
[/TD]
[TD]2 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut
[/TD]
[TD]4 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87
[/TD]
[TD]5 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan
[/TD]
[TD]6 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
[/TD]
[TD]7 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali
[/TD]
[TD]8 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera
[/TD]
[TD]9 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum
[/TD]
[TD]10 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
[/TD]
[TD]11 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34
[/TD]
[TD]12 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt
[/TD]
[TD]13 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885
[/TD]
[TD]14 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel
[/TD]
[TD]15 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım
[/TD]
[TD]16 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk
[/TD]
[TD]17 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55
[/TD]
[TD]18 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1
[/TD]
[TD]19 Haziran
[/TD]
[TD]Ayşegül
[/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807
[/TD]
[TD]20 Haziran
[/TD]
[TD]Eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut
[/TD]
[TD]21 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım
[/TD]
[TD]22 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaugur
[/TD]
[TD]23 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel

[/TD]
[TD]
hamile

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü
[/TD]
[TD]12 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
goçmenkuslar
kemre
owner
gülgüzeli

[/TD]
[TD]hamile
14 Haziran
14 Haziran
hamile
16 Haziran
16 Haziran

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan
[/TD]
[TD]17 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
esilacım
ecem5885

[/TD]
[TD]17 Haziran
hamile
19 Haziran

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807
[/TD]
[TD]19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
oske55
angel_87

[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk
[/TD]
[TD]12-15 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…