- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.301
Evet canim öyle olan cok
ama iste bende ki kist sahiden engel mi veya nedir neyin nesidir bunu bilmemek üzüyor ister istemez
bu devırde caresı olmayan hıcbırsey olabılecegıne ınanmıyorum..kı allah ıstedıkten sonra imkansız dıye bısey olamaz zaten..hepimizin beklıyecek gunu var demekkı takma kafana hayırlısı ne ıse o olur..sadece sen degıl hepımız ıcın bu böyle
Canim benim sagol,deryacim sende sagol.
iyi ki varsiniz kizlar iyi ki variz,birbirimize yardimci olabilmemiz bile bence Allahtan büyük bir hediye bize..
sonucta burada birbirimizi cok iyi anliyoruz,belki ayri ayrida rahatsizliklarimiz var ama tek dilegimiz anne olmak
birimizin kisti var birimiz yumurtlamiyo birimizin esinde sorun var vs vs ama destek olmak cok önemli..
benım kardesımde istemeden ıkıncı cocuguna hamıle kaldıgında kisti oldugunu ögrendı..ve doktoru dogumu yapınca kıstınde gıdecegını söylemıstı vede oyle olmustu..
Evet canim öyle olan cok
ama iste bende ki kist sahiden engel mi veya nedir neyin nesidir bunu bilmemek üzüyor ister istemez
aynen öyle beyazlımmm bu bize en güzel hediyemillan aynen öyle inşallahhh seninde beyazlım önemsiyenmeyek bi kisttir ama en az üç doktora danış derim ben
aynen öyle beyazlımmm bu bize en güzel hediyemillan aynen öyle inşallahhh seninde beyazlım önemsiyenmeyek bi kisttir ama en az üç doktora danış derim ben
pazartesi gidecegim ikinci doktor olacak oyyy oy canooo bir tohtor daha mi bulsam
evet olumsuz durumlarda herzaman bı kac doktora görunmekte fayda var..hepsı aynı bılgı ve tecrubeye sahıp olamayabılıyor,yanlış kararlar verılebılıyor..benım babam bundan 12 sene önce cok agır hastalandı ve doktor ıyı bakılırsa en fazla 1 yıl yasar kendınızı hazırlayın demıstı..masallah 12 senedır ayakta
oh oh maşallahhhhhhhhhhh Allahım hepimize sağlık sıhat versinnn inşallahh aminnnnevet olumsuz durumlarda herzaman bı kac doktora görunmekte fayda var..hepsı aynı bılgı ve tecrubeye sahıp olamayabılıyor,yanlış kararlar verılebılıyor..benım babam bundan 12 sene önce cok agır hastalandı ve doktor ıyı bakılırsa en fazla 1 yıl yasar kendınızı hazırlayın demıstı..masallah 12 senedır ayakta
pazartesi gidecegim ikinci doktor olacak oyyy oy canooo bir tohtor daha mi bulsam
beyazlım nerde yasıyorsun?
oh oh maşallahhhhhhhhhhh Allahım hepimize sağlık sıhat versinnn inşallahh aminnnn
heheh canım benimm yaaaben şeyden dedim onu şimdi üç doktor eğer ikiside aynı sonucu buluyorsa belki gerekli olmayabilir ama biri farklı diğeri farklı diyorsa üçüncü gerkeli olabilir çoğul düşünce ve kanı doğrultusunda karar veririsin demek istedimmmm fıstıkımmmmm :)
Almanyada canim ya sen?
evet bebmmmm cok haklisin bakalim bu ne diyecek,eger sacmalarsa bu da o zaman 3. ye gidecegim olmazsa ayyyy Vallahi cok sükür agrim yok ama var mis gibi yaparim arti ne yapiyim caresiz kalirsam hastahaneye gideyim olay daha cabu cözülsün diye
ben samsunda yasıyorum ve senı kistli kadınlar konusunda artık uzmanlasmıs olan türk hekimlerine emanet etmek istiyorum
bak sana baska bı örnek daha verım..annemın arkadası yası 36 falan suan..ve 15 yıldır evlılerdı,cocukları olmuyordu,pat dıye kız 15 yılın ustune hamıle kaldı..cocukları suan 1 bucuk yasında ve bosandılar
aaa üzüldüm tühh ya onca seyden sonra ayrilmislar heee Ey Güzel Allahim
onca yil sonr cocuk geliyor ama bosaniyorlar.
canim yaa keske imkan olsaydi ama iste eleman doktorlarina muhtacim
merak etme içime doguyor en kısa surede sana bi tane kız bebek görüyorum
ne diyon yaw sen
kiz ne beni aglatiyon
canim benim yaaa ilginc
Ay Allah seni konusturuyor olsun...
Allahim hepimizin yüzünü güldürsün en kisa zamanda..
kiz medyum musun
kız yoook hiç öyle seylerle alakam yoktur,kolay kolayda bıse hıssetmem ama ne bılım ıcımden öyle gecti bi an..inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?