kendini bu ay hamile sananlar buraya

Evet canim öyle olan cok

ama iste bende ki kist sahiden engel mi veya nedir neyin nesidir bunu bilmemek üzüyor ister istemez

bu devırde caresı olmayan hıcbırsey olabılecegıne ınanmıyorum..kı allah ıstedıkten sonra imkansız dıye bısey olamaz zaten..hepimizin beklıyecek gunu var demekkı takma kafana hayırlısı ne ıse o olur..sadece sen degıl hepımız ıcın bu böyle

cok dogru canim Allahin istedigi olur,biz ne yapsak ne etsekte,dua etmeliyiz yalniz hayirlisini istemeliyiz

kızlar bol bol dua edin.. rabbim hepimizin hakında hayırlısı neyse onu nasib etsin.. unutmayın moral de çok önemli.. ben duaya çok inanıyorum açıkçası.. olmaz olan herşeyi olduran güzel allahım değilmi o yüzden olmaz diye bişey yok.. inşallah hepimiz er ya da geç alacağız bebişlerimizi kucağımıza

benım kardesımde istemeden ıkıncı cocuguna hamıle kaldıgında kisti oldugunu ögrendı..ve doktoru dogumu yapınca kıstınde gıdecegını söylemıstı vede oyle olmustu..

Evet canim öyle olan cok

ama iste bende ki kist sahiden engel mi veya nedir neyin nesidir bunu bilmemek üzüyor ister istemez

aynen öyle beyazlımmm bu bize en güzel hediye millan aynen öyle inşallahhh seninde beyazlım önemsiyenmeyek bi kisttir ama en az üç doktora danış derim ben

aynen öyle beyazlımmm bu bize en güzel hediye millan aynen öyle inşallahhh seninde beyazlım önemsiyenmeyek bi kisttir ama en az üç doktora danış derim ben

evet olumsuz durumlarda herzaman bı kac doktora görunmekte fayda var..hepsı aynı bılgı ve tecrubeye sahıp olamayabılıyor,yanlış kararlar verılebılıyor..benım babam bundan 12 sene önce cok agır hastalandı ve doktor ıyı bakılırsa en fazla 1 yıl yasar kendınızı hazırlayın demıstı..masallah 12 senedır ayakta

Iste budur,Allah uzun ömürler versin babana

doktorlarinda herseyi bilme imkani yok..

yahu sonucta onlarida Allah yaratti.

Annemde diyor aaah kizim bosver yaa ne kadinlara dediler senin asla olmaz veya zor olur vs vs diyor ama cok güzelde oldu bal gibi

oh oh maşallahhhhhhhhhhh Allahım hepimize sağlık sıhat versinnn inşallahh aminnnn

pazartesi gidecegim ikinci doktor olacak oyyy oy canooo bir tohtor daha mi bulsam

heheh canım benimm yaaa ben şeyden dedim onu şimdi üç doktor eğer ikiside aynı sonucu buluyorsa belki gerekli olmayabilir ama biri farklı diğeri farklı diyorsa üçüncü gerkeli olabilir çoğul düşünce ve kanı doğrultusunda karar veririsin demek istedimmmm fıstıkımmmmm :)

evet bebmmmm cok haklisin bakalim bu ne diyecek,eger sacmalarsa bu da o zaman 3. ye gidecegim olmazsa ayyyy Vallahi cok sükür agrim yok ama var mis gibi yaparim arti ne yapiyim caresiz kalirsam hastahaneye gideyim olay daha cabu cözülsün diye

Almanyada canim ya sen?

ben samsunda yasıyorum ve senı kistli kadınlar konusunda artık uzmanlasmıs olan türk hekimlerine emanet etmek istiyorum

bak sana baska bı örnek daha verım..annemın arkadası yası 36 falan suan..ve 15 yıldır evlılerdı,cocukları olmuyordu,pat dıye kız 15 yılın ustune hamıle kaldı..cocukları suan 1 bucuk yasında ve bosandılar

inşallahhh herşey yolunda gider bitanemmmm aminnnnnnn

aaa üzüldüm tühh ya onca seyden sonra ayrilmislar heee Ey Güzel Allahim

onca yil sonr cocuk geliyor ama bosaniyorlar.

canim yaa keske imkan olsaydi ama iste eleman doktorlarina muhtacim

aaa üzüldüm tühh ya onca seyden sonra ayrilmislar heee Ey Güzel Allahim

onca yil sonr cocuk geliyor ama bosaniyorlar.

canim yaa keske imkan olsaydi ama iste eleman doktorlarina muhtacim

merak etme içime doguyor en kısa surede sana bi tane kız bebek görüyorum

ayrıca bu baslıgı actıgı ıcın zeynepilkeye teşekkur edıyorum..içimde öyle bı ınanc varki bu sayfaya kapagı atan herkes hamıle kalcakmış gıbı gelıyor..

sırf bu ınancım yuzunden hemen uye olup kendımı buraya adadım

tabi böyle düşünmemede francesca'nın hamılelıgının etkısı buyuktur

ne diyon yaw sen

kiz ne beni aglatiyon

canim benim yaaa ilginc

Ay Allah seni konusturuyor olsun...

Allahim hepimizin yüzünü güldürsün en kisa zamanda..

kiz medyum musun

kız yoook hiç öyle seylerle alakam yoktur,kolay kolayda bıse hıssetmem ama ne bılım ıcımden öyle gecti bi an..inşallah olur

kızlar bana kırmızılar göründü ve hastanelik oldum...aniden oldu herşey baş dönmesi ve 8-9 defa kustum tansiyonum düşmüş eve yığılıp kaldımm..zar zor tlfn ettim eşim geldi aldı 2 şişe ilaçlı serum yapıp taktı..tansiyonumu ölçtü vs.şimdi daha iyi bi şekilde evdeyim....ne oldu bende anlamadım..o kadar şiddetli bi ağrıydı ki ömrümde ilk defa yaşadım..şimdi bende biten umutlarımı sizin gebelik haberlerinizle umutlandırmak istiyorum... Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…