kendini bu ay hamile sananlar buraya

çok sağollllllllllllll bitanemm benimmmmmmmmmmm :))

canım üzmemeye çalışıyorum ama rüyadan çok etkilendim herhalde ondan oldu böyle
tatlım bencede üzme kendini ama anlıyorum senide bende görmüştüm o tarz rüyalardan etkiliyo ama bünyemiz herşey den çabuk etkileniyo o yüzden rüyanın etkisini bi an önce at bitanemm inşallahh hamişsindirr bitanemm aminnn

onu bende duydum canım o yüzden çok stres yapmamaya çalışıyorum kendime ama bugün bir tuhaflık var işte oda rüyadan kaynaklı sanırım. rüyamdaki mutluluğu görünce moralim bozuldu. Kendimi hamile falan sanmayacam artık olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım dimeeeee....

canım üzmemeye çalışıyorum ama rüyadan çok etkilendim herhalde ondan oldu böyle
tatlım bencede üzme kendini ama anlıyorum senide bende görmüştüm o tarz rüyalardan etkiliyo ama bünyemiz herşey den çabuk etkileniyo o yüzden rüyanın etkisini bi an önce at bitanemm inşallahh hamişsindirr bitanemm aminnn

çok saol yoncamelim...annem ve eşime söyledim başka kimseye söylemem ..ama ilk buraya mesaj attım......

heyecanlandım yaw bu topikte her ettiği dua kabul olan bi ermiş var ama çabuk çıksın ortaya alnından öpecem

kızlar bugun mısafırım var,sımdı acele temızlık yapmam lazım..bıraz az gelecem buraya bugunluk..hadı optum hepınızı..

inşallah canım daha regl olmadım bakalım dün muayeneden de birşey çıkmadı stresten oldu sanırsam bu gecikme

kuzucugum maşallahhhhhhhhhhhhhh çok mutlu oldummmmmmmmmmm tebrikederim seni...... AYYY darsısı benim başıma kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz maşallahhh

inşallah canım daha regl olmadım bakalım dün muayeneden de birşey çıkmadı stresten oldu sanırsam bu gecikme

olabilir bitanemm o yüzden rahat ol tatlımmm eceminde dediğine katılıyorum ben bu ay hamile değilim derken hamiş oldumm geçen ay ise tüm belirtileri yaşadım göğüslerim davuldu ama hamiş değildimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…