- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.201
AMİNNNNN kocaman Aminnnnnnnnnnnnnnnnçok teşekkürler eylülcüm...inşallah darısı sana ve tüm arkadaşlaraaa
hadi hayrlısı olsun canım yaz yinecanım 1 hafta sonra gidicem kesede olmuş olur o zamana kadar..pazartesi --salı gibi
kolay gelsin millancım dünkü pogacalar ne oldu kızkızlar bugun mısafırım var,sımdı acele temızlık yapmam lazım..bıraz az gelecem buraya bugunluk..hadı optum hepınızı..
ne uyarısı alıyorsun zeynepilke anlamadım:26:biraz daha açar mısınbirbirini faceye ekleyenler artık orda konuşsun lütfen burda hamilelik harici bişi konuşşulmaz kızlar ikide bi uyarı alıyorum
moral bozmak yok bebişin er geç gelecek inşallah. hadi bakalım önce yüzün gülsün hnd cimkıslar bu ay sadece 3 gün regl oldum israr testi yptım ama sonuç: negatiff(((
kızlaaaaaaaarr günaydınn
sabah test yaptım
ve silik çizgimi gördüm
çok silik değil diğerinden az açık
makinem evde olsa çekip gönderecektim sizlereeee
ay çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya ama çok umutlanmayayım keseyi görmeden ya da test in bozuk olması ihtimaliniden
olsun ama çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyuuuummm
rabbim bu bebişimi bana bağışlasınn
dua edin olurmu???
hepinizi çooook seviyorum,,,sizin verdiğiniz moralle olduuu...
moral bozmak yok bebişin er geç gelecek inşallah. hadi bakalım önce yüzün gülsün hnd cim
kıslar bu ay sadece 3 gün regl oldum israr testi yptım ama sonuç: negatiff(((
tatlımmmmm hayırlı zamanı bekle ve öğrenmen iyi olmuş yoksa aklını kurcalıcaktı mesela benim bi keresinde öle olmuştu bel den ağrım var boynum felaket tutuk ama ya hamişsem diye hap içmeden reglimde az geliyodu meğer hamiş değilmişim boşuna çektim o ızdırabı
olabilir bitanemm o yüzden rahat ol tatlımmm eceminde dediğine katılıyorum ben bu ay hamile değilim derken hamiş oldumm geçen ay ise tüm belirtileri yaşadım göğüslerim davuldu ama hamiş değildimmm
cnm zaten gebelik belirtim yoktu.. ama regil belirtimde yoktu dediğin gibi hayırlı zmnda geldin geç olsun güç olmasın cnmm umit etmiyeceğim reglim geçmeden artık!!!
hadi inşallahh bitanemm inşalllah hamişsindirrrrrrrrrrr aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbenim de göğüslerim baya sızlıyor eskiye göre uçları da daha koyu ama bilmiyorum walla
hadi inşallahh bitanemm inşalllah hamişsindirrrrrrrrrrr aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bilmiyorum walla ümidim kalmadı pek bu ay için belki adet düzensizliğidir die düşünüyorum dün doktor hanım da kese falan göremedi hafta sonuna doğru adet olmazsam kan testi yapacağız ama pek ümitli değilim kısmet bakalım
canım bilmiyorum walla ümidim kalmadı pek bu ay için belki adet düzensizliğidir die düşünüyorum dün doktor hanım da kese falan göremedi hafta sonuna doğru adet olmazsam kan testi yapacağız ama pek ümitli değilim kısmet bakalım
cnm bnmde hafta sonu randevum nolucak bilmiorum... Tek belirtim şuan göğüslerim zaten doktor direk göğüslerime bakarsa teste gerek yok hamilesin sen derbide dün kahverengi leke geldi kuzenim düşük tehliken olabilir bendede öle olmuştu dedi ama şuan çok sağlıklı maşallah hamileliği bilmiorum kafam karıştı :44: en iyisi hafta sonunu sabırla beklemek...
cnm bnmde hafta sonu randevum nolucak bilmiorum... Tek belirtim şuan göğüslerim zaten doktor direk göğüslerime bakarsa teste gerek yok hamilesin sen derbide dün kahverengi leke geldi kuzenim düşük tehliken olabilir bendede öle olmuştu dedi ama şuan çok sağlıklı maşallah hamileliği bilmiorum kafam karıştı :44: en iyisi hafta sonunu sabırla beklemek...
en iyisini doktorlar biliyor canım zaten büyük ihtimalle rahimde bişey görmezse tahlil isteyecek hayırlısı olsun tatlım senin için....
hadi hayırlısı bitanemmmmmm benimm inşalah herşey yolunda gider ve hamişsindir aminnnnnnnn canım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?