- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.321
kızlar bana kırmızılar göründü ve hastanelik oldum...aniden oldu herşey baş dönmesi ve 8-9 defa kustum tansiyonum düşmüş eve yığılıp kaldımm..zar zor tlfn ettim eşim geldi aldı 2 şişe ilaçlı serum yapıp taktı..tansiyonumu ölçtü vs.şimdi daha iyi bi şekilde evdeyim....ne oldu bende anlamadım..o kadar şiddetli bi ağrıydı ki ömrümde ilk defa yaşadım..şimdi bende biten umutlarımı sizin gebelik haberlerinizle umutlandırmak istiyorum... Rabbim yardımcımız olsun
kızlar bana kırmızılar göründü ve hastanelik oldum...aniden oldu herşey baş dönmesi ve 8-9 defa kustum tansiyonum düşmüş eve yığılıp kaldımm..zar zor tlfn ettim eşim geldi aldı 2 şişe ilaçlı serum yapıp taktı..tansiyonumu ölçtü vs.şimdi daha iyi bi şekilde evdeyim....ne oldu bende anlamadım..o kadar şiddetli bi ağrıydı ki ömrümde ilk defa yaşadım..şimdi bende biten umutlarımı sizin gebelik haberlerinizle umutlandırmak istiyorum... Rabbim yardımcımız olsun
Tebrik ederim desene dakka bir gol bir
anammmmm ne yapammmm yoncam evde oturmusum sabahtan beridir
diyorum olabilir mi neden olmasin
peki iliskiyi bu ay iyi degerlendirebildik mi....blaaaaaaaaaaa blaaaa blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm kızlar bu ay klomen kullandım demiştim ....test yaptım 3 tanee, çizgi çıktııı silikte olsave üçündede vardııı. bugün kan verdimmm 8.16 çıktı çooook moralimmm bozukkkk çook ne zaman anne olcaz biz....ağlamamk için kendimi zor tutuyorummm
tarçınım sen hamilesin kuşumyuppi de yuppi
Ay hadi insallah kisss:)
Kac gunun gecti senin canim
tansiyonum çok düşük çıktı... ama poliklinikler kapalı olduğu için acilde eşimde nöbetçiydi..ilk defa serum taktı tansiyonumu ölçtü...onlar gerekli tetkikleri yaptılar ama ellerinden fazla bişi gelmiyor..pazartesi kadın doğumcuya gidicem zaten
adetimin 3. günü olduğu için bütün hormon ve biyokimya testlerimi yaptırıp öyle gidicem...klomende yazdırıcam tekrar ve bu ay adett yumurtlama günlerimi aksatmıcam...moralimi bozmamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?