kendini bu ay hamile sananlar buraya

iyide nıye öyle oldun kı sen? demedıler mı bıse,tansıyonun falan mı dustu..gecmıs olsun,sımdı nasıl oldun?

Gecmis olsun canim,

hmm acaba ne oldu ki öyle:26:

slm kızlar bu ay klomen kullandım demiştim ....test yaptım 3 tanee, çizgi çıktııı silikte olsave üçündede vardııı. bugün kan verdimmm 8.16 çıktı çooook moralimmm bozukkkk çook ne zaman anne olcaz biz....ağlamamk için kendimi zor tutuyorummm

tatlımmmm benimmmmmm senin adet geçtimi peki ve tatlımm sıkma canını Allahın hepimiz için yazdığı doğru bi zaman vardır bitanem

2 gündür deli gibi adet ağrısı çekiyorum adet olucakmış gibi hissediyorum peki neden gelmiyoooor:26::26::26::26::26:
35.günüm bugün bitti ya niye böyle oluyor anlamıyoruuunm

çok geçmiş olsun.doktora gidip nedenini ve ne olduğunu öğren bence....

selam kızlar az önce bu siteden yumurtalama dönemi hesapladım bugün 35.gün benim silkusu 35 gün yaptım
bu ayki adet günümü 13 mayıs diyor yumurtalama günümde 26 nisanmış
benim tahminimde o yöndeydi çünki ben 26sı sabahı pembe bir lekeyle uyandım
öyleyse henüz benim adet günüm yarın ben kan testini ayın 9da yaptırdım adete 5 gün kala yani 2.00 çıkmıştı
ayyy umutlandım yine yaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

pazarteisye kadın doğumdan randevu aldım tekrar kanda test isteyeceğim hayırlısı artık adet olursamda neden bukadar uzuyor o araştırılır

tansiyonum çok düşük çıktı... ama poliklinikler kapalı olduğu için acilde eşimde nöbetçiydi..ilk defa serum taktı tansiyonumu ölçtü...onlar gerekli tetkikleri yaptılar ama ellerinden fazla bişi gelmiyor..pazartesi kadın doğumcuya gidicem zaten

adetimin 3. günü olduğu için bütün hormon ve biyokimya testlerimi yaptırıp öyle gidicem...klomende yazdırıcam tekrar ve bu ay adett yumurtlama günlerimi aksatmıcam... moralimi bozmamam lazım

canım geçmiş olsun yaa ( daha dün gece neler konuştuk nekadar sağlıklıydın ne oldu bi anda (çok geçmiş olsun canım ümidimizi kaybetmek yok yola dewam bitanem....bütün gün dışardaydım şehir dışındaydım şimdi geldim daha ewe sizi merak ettim bi bakim dedim çok geçmiş olsun tekrar canım...

kızlar bi sorum olucak, yardımcı olursanız sevinirim. bu ay adetim 2 gün gecikti, ben normal zamanlarda akıntım dolyısıyla pamuk kullanırım, dünden beri bu pamuğa kan değiyor akıntıyla birlikte. ilk değdiğinde pembeydi, bugün kırmızı olmuş. sadece pamuğa değiyor, dün gece ped koydum, ona bi damla bile değmemiş yani, tuvalette de gelmiyo bişey. yani sadece akıntıyla birlikte gelen bi leke. benim pek böyle olmazdı, yani adetim kendini gösterir göstermez başlardı yoğun bir şekilde. adetim çok düzenlidir. 29 günde bir sabah saatlerinde oluyorum kaç aydır hep. test de yapmadım henüz. bi fikir verebilir misiniz? hamilelik varsa bu lekelenme normal mi, yoksa üzerinde durayım mı bunun?

Selam kizlarrrr

naber güzel Anneler?

ruhunuzun anneler günü kutlu olsunnnnn

zaten anne olupta aramizda olan arkadaslarimiz sizinde anneler gününüz kutlu olsun..

Allah hepimize saglik sihat versin.

Selammm
anne olan ve anne olma yolunda yuruyen tum arkidisler anneler gunumuz kutlu olsun

deryacim cok gecmisolsun canimarada adet gecikince bu sekilde rahatsizlik yaparkusma ishal bayilmaya kadar giden tansiyon dusuklugu falan bunun tipta bi adi vardi dismenore
Bence kist varmi bi baktir canim cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…