- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.221
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)inşallah cnm inşallah hamile olanlarımız sağlıklı sıhhatli kavuşsunlar bebişlerine, bebiş isteyen herkesede Allahım nasip etsin amiiiiiiiiiinnnn
herkes burda ama ses yok:))kızlar canlanınnnnnnnn haydi hepimiz hamleyiz
kızlar bende hafta sonunu beklemeye karar verdim hafta sonuna kadar test falan yapmayacagım
tabi o zamana kadar kırmızı kart görmezsem.......:)))))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)inşallah cnm inşallah hamile olanlarımız sağlıklı sıhhatli kavuşsunlar bebişlerine, bebiş isteyen herkesede Allahım nasip etsin amiiiiiiiiiinnnn
inşallah nasip edecek canım sen ümidini yitirme yeterki. dua et duana sarıl.tamm tamm gülüyorummm :130: rabbim sabır versin bekleyen herkesee inşllh bu ay rabbim nasip eder.
evvvetttttt hepimiz hamileyizherkes burda ama ses yok:))kızlar canlanınnnnnnnn haydi hepimiz hamleyiz
inş görmezsin canım ya ben de oyle diyordum ama kantesti bile yaptırdım heheh
evvvetttttt hepimiz hamileyizsenin sonuç çıktı mı
öyle mi sonuç nedir hayırlı güzel haber ver
bende geçen hafta kan testi yaptırdım ayrıca idrar testide hepsi negatif ama adette olmadım daha
hafta sonunu beklicem o sebeple
kızlar bende hafta sonunu beklemeye karar verdim hafta sonuna kadar test falan yapmayacagım
tabi o zamana kadar kırmızı kart görmezsem.......:)))))
sonucu bekliyoruz bakalım dün evde yaptıgım testte 10 dk içinde silik cizgim cıkmıstı ama bugun gidip alamadım test cunku umutlandım yeni aldıgım testte cıkmazsa diye korkuyorum
umursamamaya çalışıyorum tüm testler negatif zaten diyorum kendi kendime ama durup durup birden yine heyecan basıyor beni kalp atışım hızlanıyor yaa hamileysem diye hiç aklımda yokken yaşadığım bazı sıkıntılara rağmen yeniden böyle bir istek duyacağımı hiç zannetmiyordum inşallah hanımlar hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız ve anne oluruz inşallah
sonucu bekliyoruz bakalım dün evde yaptıgım testte 10 dk içinde silik cizgim cıkmıstı ama bugun gidip alamadım test cunku umutlandım yeni aldıgım testte cıkmazsa diye korkuyorum
mrh araniz da yeniyim ve tecrubesiz:)))3 aydir bebek yapmaya calisiyoruz ama hic kan testi yaptirmadim daha reglme 10 gun var,burdakilerden okudugum kadariyla bende de belirtiler var test yaptirsamda simdi cikma herhaldeyaaa butun arkadaslarim hamile bana psikolojik baski yapiyorlar :)))oysa daha 1 senedir evliyim :-s
bende korkmuştumm ama ertesi gün bidaha yaptımm ve daha koyu çıkmıştı :) inşallahh alıcaz bugün hamiş haberinizi aminnn ve sırayla tüm canlarımızın haberleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?