kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar bende hafta sonunu beklemeye karar verdim hafta sonuna kadar test falan yapmayacagım
tabi o zamana kadar kırmızı kart görmezsem.......:)))))

evvvetttttt hepimiz hamileyiz senin sonuç çıktı mı[/QUOTE]

yok saat 4 te ara muhtemelen cıkar dedi ama yarına da sarkabilirmiş yaaaaaaaa

öyle mi sonuç nedir hayırlı güzel haber ver
bende geçen hafta kan testi yaptırdım ayrıca idrar testide hepsi negatif ama adette olmadım daha
hafta sonunu beklicem o sebeple

sonucu bekliyoruz bakalım dün evde yaptıgım testte 10 dk içinde silik cizgim cıkmıstı ama bugun gidip alamadım test cunku umutlandım yeni aldıgım testte cıkmazsa diye korkuyorum

umursamamaya çalışıyorum tüm testler negatif zaten diyorum kendi kendime ama durup durup birden yine heyecan basıyor beni kalp atışım hızlanıyor yaa hamileysem diye hiç aklımda yokken yaşadığım bazı sıkıntılara rağmen yeniden böyle bir istek duyacağımı hiç zannetmiyordum inşallah hanımlar hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız ve anne oluruz inşallah

sonucu bekliyoruz bakalım dün evde yaptıgım testte 10 dk içinde silik cizgim cıkmıstı ama bugun gidip alamadım test cunku umutlandım yeni aldıgım testte cıkmazsa diye korkuyorum

canım yaa rabbim nasip etsin sana anne olmayı sana ve hepimize cenab-ı hak gönlümüzdekini bize hayırlısıyla versin hayırlısı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

mrh araniz da yeniyim ve tecrubesiz:)))3 aydir bebek yapmaya calisiyoruz ama hic kan testi yaptirmadim daha reglme 10 gun var,burdakilerden okudugum kadariyla bende de belirtiler var test yaptirsamda simdi cikma herhalde yaaa butun arkadaslarim hamile bana psikolojik baski yapiyorlar :)))oysa daha 1 senedir evliyim :-s

evet bencede insan sıkıntılarına ragmen bebek istiyor:)) amin canım inş hayırlısıyla anne oluruz

bende korkmuştumm ama ertesi gün bidaha yaptımm ve daha koyu çıkmıştı :) inşallahh alıcaz bugün hamiş haberinizi aminnn ve sırayla tüm canlarımızın haberleriniz

hosgeldin canım:)) bence adetine yakın yaptır testi ama sen bilirsin yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…