kendini bu ay hamile sananlar buraya

ben gibiymişsin bendde bi senedir evliym bugün evlilik yıldönmümüz :) bence bekle tatlımmm adet gününü testi bi kaç gün arayla tekrarla silik görürsen kan testi yaptır sonrada

ne guzel soyluyorsun :))) amin inş bakalım ama zaman gecmiyorrr

anlıyorumm seni bitanme benimde öleydi silikleri gördüm emin olsam bile kanda baktılar stres yaptım doktor hamişsin hayırlı olsun deyince karın bölgemden bacaklrıma kadar uyuştu ve hala daha uyuşuyo ve şimdi sürekli test yapasım var tutuyorum kendimi bebeğim hala ordamı tutundumu diye

hosbulduk:)))gecen ay normal evde yapilan testlerde yapmistim negatifti zaten regl oldum:))bu sefer kan testi yapicam

Dun arkadasimin bebegini gordum cook guzeldi insan bebek gorunce istiyor:))Allah isteyen herkeze hayirli saglikli evlatlar versin insallah...

canım bende senin gibiyim hep hüsran hep hüsran her seferinde önümüzdeki ay böyle ümitlenmeyeceğim diyorum ama insan yine de hevesleniyor. Walla psikolojim çok bozuldu ekşın bile yapmak istemiyor canım :)

ben gibiymişsin bendde bi senedir evliym bugün evlilik yıldönmümüz :) bence bekle tatlımmm adet gününü testi bi kaç gün arayla tekrarla silik görürsen kan testi yaptır sonrada

canımmmmmm mutluluklar daha nice evlilik yıldonumlerine ulasın inşşşşş ben de gecen yıl 22 temmuzda evlenmiştim

yok saat 4 te ara muhtemelen cıkar dedi ama yarına da sarkabilirmiş yaaaaaaaa
olsun canım geç olsun güç olmasın

öyle mi sonuç nedir hayırlı güzel haber ver
bende geçen hafta kan testi yaptırdım ayrıca idrar testide hepsi negatif ama adette olmadım daha
hafta sonunu beklicem o sebeple
haftasonunu bekle canım, pazartesi de randevu al bence hayırlı haberlerini bekliyoruz

öncelikle hoşgeldin. psikolojik baskıdan ne kadar kurtulursan o kadar çabuk gelir bebişin

ooo mutluluklar dilerim o zaman ya bana kalsa gayet normal gidiyoruz ama ben arabistanda yasiyorum ve arkadaslarimin hepsi arap onlar evlendikten sonra 9.ay da bebekleri kucaklarinda olmasi lazim:)))ben onlara gore bayagi garibim:))

canımmmmmm mutluluklar daha nice evlilik yıldonumlerine ulasın inşşşşş ben de gecen yıl 22 temmuzda evlenmiştim

çok sağoll canımmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm Rabbimmmmmmmm sizinde yuvanızıa bir ömür boyu mutluluk huzur sağlık sıhat bebecikler nasip etsinnnnnn nice evlilik yıldönümlerinizi kutlayın inşallahhh aminnnnnnnnnnnnnnn :)) hayırlı olsunnnn tatlımmmm benimm arka arkaya evlenmişiz :)

canım ne guzel:)) ben de o asamaya gelebilecek miyim:)) cok mrak içindeyim, bebegin göbüşünde canım bak orda mısıl mısıl uyuyor

evet canımmm seneye de arka arkaya dogururuz inş :) amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn , hep mutlu oluruz aminnnnnnnnnnnnn

hosbulduk;-)normalde okadar kafama takmam da dun arkadaslarla gorustuk eee nerde bebek hadi yapsana diye basladilar ben de herkeze Allah Kerim Allah Kerim diyorum adim Allah Kerim'ciye cikti:)))

maşallah maşallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm benimmmmmmmmmm çok sağoll bitanemm Rabbimmmm senin ve eşin,inde ve olacak bebeciklerinizinde mutluluğunu daim etsinn sağlıkla sıhatle mutlulukla hayırlı upuzun ömürleriniz olsunnnn aminnnnnnnnnnnnnn
ooo mutluluklar dilerim o zaman ya bana kalsa gayet normal gidiyoruz ama ben arabistanda yasiyorum ve arkadaslarimin hepsi arap onlar evlendikten sonra 9.ay da bebekleri kucaklarinda olmasi lazim:)))ben onlara gore bayagi garibim:))

sağoll tatlımmm benimm bende aynı güzel dilekleri senin o güzel yuvan için diliyorumm sağlıkla sıhatle mutlulukla bebeciklerinizle hayırlı upuzun ömürleriniz olsunn aminnnnnnnnn anladımm bitanem :) ama bence gayet ideal bi zaman bizdde bi sene sonunda düşündükk inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeciklerine sağlık sıhatle aminnn

canım bosver sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan oyle yasa, kültür değişiyor işte. sen arapca da biliyorsundur ben de üniveersitem geregi biliyorum biraz

yooncişşşşş evlilik yıldönümün mü bugünnn woooowww en güzel hediyeyi sen vermişsin eşine ozaman esinle bebeginle ömür boyu mutluluklar tatlm

canım ne guzel:)) ben de o asamaya gelebilecek miyim:)) cok mrak içindeyim, bebegin göbüşünde canım bak orda mısıl mısıl uyuyor
inşallahhhh geliceksin bitanemm aminnnnnnnnnn bugün inşallahh alcaz senden o güzel haberiii aminnn :)kızzzz ne güzel dedin öle evet şu an uyuyo sanırımmm :)) Rabbimm hepimize sağlıklı sıhatli bebekler sağlıklı hamilelikler hayırlı evlatlar nasip etsinn aminnnnnnnnnnnn
evet canımmm seneye de arka arkaya dogururuz inş :) amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn , hep mutlu oluruz aminnnnnnnnnnnnn

ayyyy süperrrr olurrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhh :)) Allahımmm o günleri görememizide nasip eder inşallahhh aminnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhh bitanemmm

birbirini faceye ekleyenler artık orda konuşsun lütfen burda hamilelik harici bişi konuşşulmaz kızlar ikide bi uyarı alıyorum

zeynepılkecım gördugun gıbı kımse burda hamılelık harıcı pek bıse konusmuyor..bıtek dun ben pogaca yapıyordum o konusuldu..1-2 soru sormustum..acaba sımdıkı problemde bu mu? kızlar baska bı baslık altına mı tasınsak,ben ıyıce rahatsız oldum..bız ınsanız yaa,bugun şu şu belırtılerım var hadi eyvallah mı dıcez acaba sadece:S sözum sana degıl zeynepılkecım

canım bosver sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan oyle yasa, kültür değişiyor işte. sen arapca da biliyorsundur ben de üniveersitem geregi biliyorum biraz

bence de onemli olan benim ne istedigim:))yani 1 senedir bayagi ogrendim ama Kurani Kerim arabcasiyla konusulan arabca coooookkkk farkli hatta misirli farkli suudili farkli filistinli farkli konusuyor.benim esim filistinli oldugu icin onun gibi konusuyorum sen hangi bolum okudun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…