kendini bu ay hamile sananlar buraya

Selam kizlarrrr

naber güzel Anneler?

ruhunuzun anneler günü kutlu olsunnnnn

zaten anne olupta aramizda olan arkadaslarimiz sizinde anneler gününüz kutlu olsun..

Allah hepimize saglik sihat versin.

allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin bizede en yakin zamandA anne olmayi nasip etsin insallah....

kız çakma anneler günü yarın ...ona göre ahaha ben yarın kendime pasta alcam...

bu arada bugun hormon testi yaptırdım...oha ya 400 lira tuttu insanmısınız siz ya...insanın adet 3. günü pazara denk gelirse başınada bu gelir...abi her şeyim gerrryy benim...

ben bu ayda gumme gittim bugun kirmizi kart yedim hemde 1 gun erken yedim ,,,adetin 3 gunu yani 2 gun sonra klomene baslicam ilkkez ins yardimci olur,,

yeni bat 9 haziran,,deryaaaaa sen ne alemdesin ??? bat dasim???

Ay kiz sorma o kan testi icin bende türkiyenin parasiyla 300 tl civarinda para ödemeliyim..

ama dediler mecbursunuz kendiniz ödemeye bu kan testini cünkü bu biraz farkli normal testten.

canım bi test yap bence yerleşme kanamasıda olabilir bebek varsa

ben bu ayda gumme gittim bugun kirmizi kart yedim hemde 1 gun erken yedim ,,,adetin 3 gunu yani 2 gun sonra klomene baslicam ilkkez ins yardimci olur,,

yeni bat 9 haziran,,deryaaaaa sen ne alemdesin ??? bat dasim???

canım ümitleri yitirmeyelim asılalım sımsıkı bana geliyo sanırım o kırmızı kart adet olcakmışım gibi sancılarım kasıkta yanmalarım başladı...geliyo kırmızılar anladım ben deryada batda sanırım konuşamadık ama henüz...bende erken olcam anlaşıldı..

Inşallahh kızlar en kısa zamanda hayırlı haberlerimizi alırız benim de 19 mayıs ve bugün yaşadığım sinir bozucu olaydan sonra hamilelik haberi benim için çok güzel olur inşallahhh hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırız aminnn

hayırdır ne oldu kuşum...

olay bu bitanem çok bozuk moralimm bu yüzden cannımm benimm of offffff

ızlar bugün yaşadığım olay o kadar sinir bozucuyduki 3 yada 4 günür idrarım felaket geliyodu inşallah sınavdada beni bulmaz dedim ve buldu tabi en başta bu insani normal bi durum ama malesef ösym kurumu bizden insı dışı tuvalete gitmem yasağını 3 saat boyunca koydu ve bi gözetmen kurbanı oldum sınavım o kadar iyiydiki 100 üzerinden 90 üstü kesin gelirdi sınavda fenalaştım belkide taş düşürüyodum bilemiyorumm lavoba izni verebilirmisiniz dedim sonra gözetmen eşliğinde bayayn gözetmenle lavobaya götürdüler rahatladım sınava giricekken baş denetmenn giremezsin sınav salonunu terkettin dedi bu nasıldır yaaa aklım almıyor kendi salon gözetmenine dönüp neden bana izin verdin bana deseydin yasak geri dönemessin çıkmaz bayılır afedersin oturduğum yerde lavoba ihtiyacını karşılar yinede çıkmazdım dedim yani hem beni gözetmenle çıkarıyo eşyalarım salonda madem yasaktı eşyalarını topla çık deseydi beni orda uyarması lazımdı ben bu ösym nin insanlık dışı davranışını kınıyorummmm o kadar dercelerim başarılarımmm bir gözetmenin hatası yüzünden mahfoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…