- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.341
Selam kizlarrrr
naber güzel Anneler?
ruhunuzun anneler günü kutlu olsunnnnn
zaten anne olupta aramizda olan arkadaslarimiz sizinde anneler gününüz kutlu olsun..
Allah hepimize saglik sihat versin.
ben bu ayda gumme gittim bugun kirmizi kart yedim hemde 1 gun erken yedim ,,,adetin 3 gunu yani 2 gun sonra klomene baslicam ilkkez ins yardimci olur,,
yeni bat 9 haziran,,deryaaaaa sen ne alemdesin ??? bat dasim???
kız çakma anneler günü yarın ...ona göreahaha ben yarın kendime pasta alcam...
bu arada bugun hormon testi yaptırdım...oha ya 400 lira tuttu insanmısınız siz ya...insanın adet 3. günü pazara denk gelirse başınada bu gelir...abi her şeyim gerrryy benim...
kızlar bi sorum olucak, yardımcı olursanız sevinirim. bu ay adetim 2 gün gecikti, ben normal zamanlarda akıntım dolyısıyla pamuk kullanırım, dünden beri bu pamuğa kan değiyor akıntıyla birlikte. ilk değdiğinde pembeydi, bugün kırmızı olmuş. sadece pamuğa değiyor, dün gece ped koydum, ona bi damla bile değmemiş yani, tuvalette de gelmiyo bişey. yani sadece akıntıyla birlikte gelen bi leke. benim pek böyle olmazdı, yani adetim kendini gösterir göstermez başlardı yoğun bir şekilde. adetim çok düzenlidir. 29 günde bir sabah saatlerinde oluyorum kaç aydır hep. test de yapmadım henüz. bi fikir verebilir misiniz? hamilelik varsa bu lekelenme normal mi, yoksa üzerinde durayım mı bunun?
ben bu ayda gumme gittim bugun kirmizi kart yedim hemde 1 gun erken yedim ,,,adetin 3 gunu yani 2 gun sonra klomene baslicam ilkkez ins yardimci olur,,
yeni bat 9 haziran,,deryaaaaa sen ne alemdesin ??? bat dasim???
allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin bizede en yakin zamandA anne olmayi nasip etsin insallah....
napıonuz yawriler :)
Ne yapak be Angelim
ev islerini yaptim
yarin cok merak ediyorum doktor hanim ne diyecek...
Inşallahh kızlar en kısa zamanda hayırlı haberlerimizi alırız benim de 19 mayıs ve bugün yaşadığım sinir bozucu olaydan sonra hamilelik haberi benim için çok güzel olur inşallahhh hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırız aminnn
inşallah hayırlı güzel şeyler söyler ...şifa allahtan ...canım benim....bu prolaktin ne anlıyormusun bu işlerden aklıma takıldı benimde...ne takıntılı insan oldum yahu...
Canim cok sükür 2-25 normal mis
hayırdır ne oldu kuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?