- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.361
yawrum benim ya :) saol canımcım..ama üst sınıra yakınım sanırım...
Yok be yavrucum benim sonucta normal degerdesin yaaaaa
bebegim hem bak mesela bazi insanlarin tansiyonlari yillarca baya yüksek ve o insan ama vücudu o tansiyona alismis ve düsürmeye calisildiginda o insan kendini o zaman iyi his etmiyor yaniiiii noooooooooooooo problemmmmmm
icini ferrah tut.
kiz burada yazan arkadaslar var 6-7 yildir vs olmuyormus peki onlar ne yapsinlar
harbi salaklarmış ama ya...allah allaahhh...sinir oldum şimdi
bende mallık var biraz...ödüm kopuodu çocuk olcak diye...hep ilaç kullandım sandım şak diye olcak...al buda bana kapak olsun [
kızlar beyazlım ve angelim öpüyorum sizleri çok tatlısınız siz yaa :)
konu bu kızlar of yani off neyse ALLAH sağlık sıhat versin hepimizeee aminnnnn sağlık herşeyden daha önemliii
aynenn tatlımmmm yaaaa bugün yaşadığım o stres ömrümden ömür gittti yaaaa bebeğimmmmsen bozma sinirini tatlımm benimmmm bu arada bencede beyazlımın dediği gibi içini sen ferah tut tatlım benimm
Canim yaa üzülme
gerizekalilarrr
pehhhhhhhhhh
Insallah hamilesindirde yavrucugun der annecimmmmmmmmmmmmm
ben sana yasattim o durumu o yüzden hemen wc ye gitmeliydin
bende mallık var biraz...ödüm kopuodu çocuk olcak diye...hep ilaç kullandım sandım şak diye olcak...al buda bana kapak olsun
şu tutarekli doktor malına bir daha gideyim...bakıyım yüzüme bakarak sende erkeklik hormonu fazla olabilir dedi...kistik mistik birşeyler dedi...bakıyım şimdi ne görcek ..... töbe töbesalı günü ona gidicem...süslencem püslencem...psikolojisini ben bozacam onun kaç gündür deli etti beni...prolaktin strestende yükseliomuş...sebebi bir o bir kaynanam kovalıcam onları uçan süpürgemle
hehehehehe inşallahhh bebeğimm hepimiz için inşallahhh :))) bende aynısını diyorummm hamileysem eğer eh yavrucuğum senin yüzünden ben gittim wc ye sınavdan kaldımm bebeğimmm :))) dicemmm hehe canımmm eşimde sağolsun diyoki aşkım sen kazanamadın ssınavı e o zaman ben daha çok çalışıyımmm diyo :)))
ben orda olsam olay çıkarırdımtehtid neyin ederdim....her yere mail atardım...iyice cazgır oldum ...önceden böyle deildim...acaba ruhum hamilelik hormonumu salgılıyor
yap bebeğimm yap aynen yapp sana negatif enerji verenleri savur gitsinnn :)) bu arada talımmstres yapma aynenn stres çok önemli ablamda bi donam stres oldu kayınvalidesi ve bazı kişiler yüzünden hormonların seviyesi değişmişti şimdi takmıyo ve düzene girdi
şu tutarekli doktor malına bir daha gideyim...bakıyım yüzüme bakarak sende erkeklik hormonu fazla olabilir dedi...kistik mistik birşeyler dedi...bakıyım şimdi ne görcek ..... töbe töbesalı günü ona gidicem...süslencem püslencem...psikolojisini ben bozacam onun kaç gündür deli etti beni...prolaktin strestende yükseliomuş...sebebi bir o bir kaynanam kovalıcam onları uçan süpürgemle
bendede var yaaaa artık cazgır tarzı ama tabi çok az hakkımı arayabildim de ne fayda ya zaten bu idrar olayı arttı acaba hamilemiyim deyip duruyorumm inşallahhhh bu cazgırlığımız hamişliktir ama nası ağladımmmm yaaaaa bide rüyamda dün sel görmüştüm herhal bu günki ağlamammış :)))bide bu gözetmenler o iş için seminer ve para alıyorlar of ALlahım yaaa
hamile olursam alamanyaya gelicem...alaman çukulatası yiycem ...çünkü yurtdışı aşericem...eee bu kadar stresin sonunda bir haltlar yapmam lazım
Canimmmm evet bak bende az önce okudum stres yükseltiyormus...
o yüzden no stres kizlar
canim niye ki yüzüne bakarak öyle dedi ki manyak denyo ya.adami deli ederler böyle tipsiz tipler
Canim bak sen ona hiiiic bakma tamam mi.
benimde vücudum biraz killi milli amaaaaa anne olacagim
memlerde kücük
Kizlar sonra tekrar gelirim esimle tv de filim seyredecegiz fistiklar
Canimmmm evet bak bende az önce okudum stres yükseltiyormus...
o yüzden no stres kizlar
canim niye ki yüzüne bakarak öyle dedi ki manyak denyo ya.adami deli ederler böyle tipsiz tipler
Canim bak sen ona hiiiic bakma tamam mi.
benimde vücudum biraz killi milli amaaaaa anne olacagim
memlerde kücük
Kizlar sonra tekrar gelirim esimle tv de filim seyredecegiz fistiklar
ben bir kere sınavın saatini yanlış hatırlıyormuşum...okulun önünde ders çalıştım...baktım kimse yok etrafta dedim dur 15 dk kalmış gidiyim...birde ne görürüm...sınav başlayalı 20 dk olmuşahauhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?