kendini bu ay hamile sananlar buraya

yawrum benim ya :) saol canımcım..ama üst sınıra yakınım sanırım...

Yok be yavrucum benim sonucta normal degerdesin yaaaaa

bebegim hem bak mesela bazi insanlarin tansiyonlari yillarca baya yüksek ve o insan ama vücudu o tansiyona alismis ve düsürmeye calisildiginda o insan kendini o zaman iyi his etmiyor yaniiiii noooooooooooooo problemmmmmm

icini ferrah tut.

kiz burada yazan arkadaslar var 6-7 yildir vs olmuyormus peki onlar ne yapsinlar

bende mallık var biraz...ödüm kopuodu çocuk olcak diye...hep ilaç kullandım sandım şak diye olcak...al buda bana kapak olsun

aynenn tatlımmmm yaaaa bugün yaşadığım o stres ömrümden ömür gittti yaaaa bebeğimmmmsen bozma sinirini tatlımm benimmmm bu arada bencede beyazlımın dediği gibi içini sen ferah tut tatlım benimm

şu tutarekli doktor malına bir daha gideyim...bakıyım yüzüme bakarak sende erkeklik hormonu fazla olabilir dedi...kistik mistik birşeyler dedi...bakıyım şimdi ne görcek ..... töbe töbe salı günü ona gidicem...süslencem püslencem...psikolojisini ben bozacam onun kaç gündür deli etti beni...prolaktin strestende yükseliomuş...sebebi bir o bir kaynanam kovalıcam onları uçan süpürgemle

Canim yaa üzülme

gerizekalilarrr

pehhhhhhhhhh

Insallah hamilesindirde yavrucugun der annecimmmmmmmmmmmmm

ben sana yasattim o durumu o yüzden hemen wc ye gitmeliydin

hehehehehe inşallahhh bebeğimm hepimiz için inşallahhh :))) bende aynısını diyorummm hamileysem eğer eh yavrucuğum senin yüzünden ben gittim wc ye sınavdan kaldımm bebeğimmm :))) dicemmm hehe canımmm eşimde sağolsun diyoki aşkım sen kazanamadın ssınavı e o zaman ben daha çok çalışıyımmm diyo :)))

ben orda olsam olay çıkarırdım tehtid neyin ederdim....her yere mail atardım...iyice cazgır oldum ...önceden böyle deildim...acaba ruhum hamilelik hormonumu salgılıyor

bende mallık var biraz...ödüm kopuodu çocuk olcak diye...hep ilaç kullandım sandım şak diye olcak...al buda bana kapak olsun

öyle deme kiz,bak gör nasil en kisa zamanda gelip burada hayirlisiyla

bang bang bagirip diyecen kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ay Insallah kuzum yaa

ne oluyor bana len niye böyle duygusalim yawwww bu cocuk konusunda

yap bebeğimm yap aynen yapp sana negatif enerji verenleri savur gitsinnn :)) bu arada talımmstres yapma aynenn stres çok önemli ablamda bi donam stres oldu kayınvalidesi ve bazı kişiler yüzünden hormonların seviyesi değişmişti şimdi takmıyo ve düzene girdi

sonunda bizim adamlarada el birliğiyle kafayı yedirttik... vatana millete hayırlı uurlu olsun

ben orda olsam olay çıkarırdım tehtid neyin ederdim....her yere mail atardım...iyice cazgır oldum ...önceden böyle deildim...acaba ruhum hamilelik hormonumu salgılıyor

bendede var yaaaa artık cazgır tarzı ama tabi çok az hakkımı arayabildim de ne fayda ya zaten bu idrar olayı arttı acaba hamilemiyim deyip duruyorumm inşallahhhh bu cazgırlığımız hamişliktir ama nası ağladımmmm yaaaaa bide rüyamda dün sel görmüştüm herhal bu günki ağlamammış :)))bide bu gözetmenler o iş için seminer ve para alıyorlar of ALlahım yaaa

hamile olursam alamanyaya gelicem...alaman çukulatası yiycem ...çünkü yurtdışı aşericem...eee bu kadar stresin sonunda bir haltlar yapmam lazım

Canimmmm evet bak bende az önce okudum stres yükseltiyormus...

o yüzden no stres kizlar

canim niye ki yüzüne bakarak öyle dedi ki manyak denyo ya.adami deli ederler böyle tipsiz tipler

Canim bak sen ona hiiiic bakma tamam mi.

benimde vücudum biraz killi milli amaaaaa anne olacagim

memlerde kücük

Kizlar sonra tekrar gelirim esimle tv de filim seyredecegiz fistiklar

ben bir kere sınavın saatini yanlış hatırlıyormuşum...okulun önünde ders çalıştım...baktım kimse yok etrafta dedim dur 15 dk kalmış gidiyim...birde ne görürüm...sınav başlayalı 20 dk olmuş ahauhaa

bizde öptük bebeğimmm :)

kız yüzümde sivilce yok...kaşlarım zaten doğru düzgün çıkmaz bile...nereme bakarak anladı bende anlamadım...takma bıyıklamı gitsem doktora...doktorum bakışına kurban...sen dedikten sonra bende bir haller oldu desem ahauhaua...

yavrummm benimm yaaaaaaaaa :)))) bu arada bende kızlar eşime şey dedimmm aşkım ben sanırım koltuk şalı aşericemm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…