- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.381
beyazlım öptüm kuşum..iyi seyirler...:)
yoncamel evet önce makul şeylerden başla aşermeyeben aşerme planı yapıcam ....eşim diyo olmazsa aşılama yaparız...haa dedim oldu....sana olan birşey yok tabi bana aşılayacaklar....sana göre hava hooşş hahaa
kız çakma anneler günü yarın ...ona göreahaha ben yarın kendime pasta alcam...
bu arada bugun hormon testi yaptırdım...oha ya 400 lira tuttu insanmısınız siz ya...insanın adet 3. günü pazara denk gelirse başınada bu gelir...abi her şeyim gerrryy benim...
prolaktin--meşhur gebeliğe engel süt hormonu 21 sınırdasın doktorun ilaçta tavsiye edebilir..
fsh
lh
e2
onlar ne alemde ?
E2 30
Fsh 5.17
Lh 4.26
Birde daha cikmayan testlerimde var... Onlar gec cikiomus... Bu cikanlar ne hormonu bana anlatirmisin deryacin
canım en garantili ve hızlısı devlet acil servis yaa ben sabah gidiyorum 2-3 saat sonra alıyorum sonuçları... benim raporlarımda açıklamalı yazıyordu.. ama bu ara ev taşıdığım için bulamadım test sonuçlarını..yarın tekrar konuşurum kağıtlarımı bulurum sana özelden yazarım canım....artık doktora gel git ihtisas yaptım ya
acilde yada hastanede çalışan arkadaşların varsa rica edip bu hormon tahlillerini isteyebilir sistemden...nerede oturuyorsun canım...geçen gün biri samsun yazmıştı sayfalara baktım bulamadım o senmiydin?? bende tokatta oturuyorum da yardımcı olabilirim bu konuda
Ben istanbuldayim kusum... Burda devlet hastanesi tam bir bela... Adamin tahlilini karistirir burdaki saskoloZlar :)) deli gibi kalabalik cunku
anladım canım istanbulsa haklısın burada 400 tl'ye aşılama yaptırırsın yaama sakin bi hastane bulursan beleşten yaptır
doktorun nasıl?
klomen kullanıyomusun? test neden istedi doktor?
Yok daha birsy kullanmiorum kusum... Dr oylesine istedi bakalim bir dedi hormonlardanmi olmuyor diye.. Klomen prolaktin icinmi veriliyor
klomen yumurtaları büyütüyor hemde 3'er 5'er yumurtan oluyor hamilelik şansın daha çok artıyor.. ikiz üçüz şansıda yükseliyor
google yazsana klomen kullanıp hamiş kalanlar diye kadınlar kulubünün sayfasını tıkla gör hamişleri ikizi üçüzü olan çok...
tabi bazısına etki etmediğide oluyor...
yumurta takibi yaptırdın mı? boyutu ne zaman çatladığını?
Onlari yapicak iste... Ben bir halttan anlamiyorum :))) dr demisti takip makip ... Ne nasil takip etcek bilmiyorum... Ezikmiyim neyim :)))
kızlar ya çok hastayım acile gitmek istiyorum ama gebelik şüphem hala var
söylsem kan testi yaparlarmı acilde
kızlar ya çok hastayım acile gitmek istiyorum ama gebelik şüphem hala var
söylsem kan testi yaparlarmı acilde
Bilmiyorumki canim... Suphem var dersin ona gore muamele yapsinlar en azindan test yapmasalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?