kendini bu ay hamile sananlar buraya

beyazlım öptüm kuşum..iyi seyirler...:)

yoncamel evet önce makul şeylerden başla aşermeye ben aşerme planı yapıcam ....eşim diyo olmazsa aşılama yaparız...haa dedim oldu....sana olan birşey yok tabi bana aşılayacaklar....sana göre hava hooşş hahaa

hahaha hahaha

canım boşa para vermişsin kızma ama benimde geçen adetimin 3.günü pazara denk gelmişti biyokimya ve hormon testi vermiştim...ama acil servisten girişini yaptırdım..sende öyle yap canım ben sürekli öyle yaptırıyorum yazık 400 tl nedir yaa

E2 30
Fsh 5.17
Lh 4.26

değerlerin iyi gibi yaa benim geçen ay rapor sonuçlarımı bulamadım..doktorum notlar yazarak anlatmıştı bana ona göre yazıcaktım sanada

bi dahaki sefere pazara gelirse mutlaka devlet hastanesinden acil servisten girişini yaptır tatlım yazık parana herkez avcı olmuş

bende yarın tahlil yaptırıp doktora gidicem bu ayda klomenle denicem

Birde daha cikmayan testlerimde var... Onlar gec cikiomus... Bu cikanlar ne hormonu bana anlatirmisin deryacin

canım en garantili ve hızlısı devlet acil servis yaa ben sabah gidiyorum 2-3 saat sonra alıyorum sonuçları... benim raporlarımda açıklamalı yazıyordu.. ama bu ara ev taşıdığım için bulamadım test sonuçlarını..yarın tekrar konuşurum kağıtlarımı bulurum sana özelden yazarım canım....artık doktora gel git ihtisas yaptım ya

acilde yada hastanede çalışan arkadaşların varsa rica edip bu hormon tahlillerini isteyebilir sistemden...nerede oturuyorsun canım...geçen gün biri samsun yazmıştı sayfalara baktım bulamadım o senmiydin?? bende tokatta oturuyorum da yardımcı olabilirim bu konuda

Ben istanbuldayim kusum... Burda devlet hastanesi tam bir bela... Adamin tahlilini karistirir burdaki saskoloZlar :)) deli gibi kalabalik cunku

Ben istanbuldayim kusum... Burda devlet hastanesi tam bir bela... Adamin tahlilini karistirir burdaki saskoloZlar :)) deli gibi kalabalik cunku

anladım canım istanbulsa haklısın burada 400 tl'ye aşılama yaptırırsın ya ama sakin bi hastane bulursan beleşten yaptır

doktorun nasıl?
klomen kullanıyomusun? test neden istedi doktor?

anladım canım istanbulsa haklısın burada 400 tl'ye aşılama yaptırırsın ya ama sakin bi hastane bulursan beleşten yaptır

doktorun nasıl?
klomen kullanıyomusun? test neden istedi doktor?

Yok daha birsy kullanmiorum kusum... Dr oylesine istedi bakalim bir dedi hormonlardanmi olmuyor diye.. Klomen prolaktin icinmi veriliyor

Yok daha birsy kullanmiorum kusum... Dr oylesine istedi bakalim bir dedi hormonlardanmi olmuyor diye.. Klomen prolaktin icinmi veriliyor

klomen yumurtaları büyütüyor hemde 3'er 5'er yumurtan oluyor hamilelik şansın daha çok artıyor.. ikiz üçüz şansıda yükseliyor

google yazsana klomen kullanıp hamiş kalanlar diye kadınlar kulubünün sayfasını tıkla gör hamişleri ikizi üçüzü olan çok...
tabi bazısına etki etmediğide oluyor...

yumurta takibi yaptırdın mı? boyutu ne zaman çatladığını?

Onlari yapicak iste... Ben bir halttan anlamiyorum :))) dr demisti takip makip ... Ne nasil takip etcek bilmiyorum... Ezikmiyim neyim :)))

Onlari yapicak iste... Ben bir halttan anlamiyorum :))) dr demisti takip makip ... Ne nasil takip etcek bilmiyorum... Ezikmiyim neyim :)))

bende senin gibiydimde kurdu oldum eşim acil serviste a.t.t. onun sayesinde doktor hemşire vs. arkadaşlarım çevrem hep sağlıkçı onlardan öğrendim bende...
yoksaa evde nerden öğreniyim bende diyodum cahilmiyim aacaba?? problemin olunca çok güzel öğretiyor birileri

büyük ihtimal klomen yada yumurtlatıcı yumurtanı geliştirici bi ilaç vericek...ve çatlama gününe kadar yumurtanın boyutunu takip edecek..hamişlik şansını arttıracak

kızlar ya çok hastayım acile gitmek istiyorum ama gebelik şüphem hala var
söylsem kan testi yaparlarmı acilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…