- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.401
...........................msj tekrarı
Takip demek = o alet ve catal mi demek oluyor... İiyyyy
adetliyken karnından ultrasonda bakar yumurtanın boyutuna..ilacı verir bitirdiğinde alttan ultrasonda bakıyolar :)) oda iğrenç zaten
sonrada yumurtanın çatlamasını takip eder ona göre gün aşırı ilişki önerir canım
İlac vercekmi illa... Hee bu gidisimde karnimdan bakcak ozaman dedim adetliyken o aleti hic cekemem... Rahat etti icim biraz... Bu alttan bakma isi asabimi bozuyo ya... Doktoru tekmeleyesim geliyo o derece ..Y
yumurtalaman ve yumurta boyutun iyiyse kendiliğinden büyüyorsa vermez
adetliyken tabiki bakamaz
örtü örtüyolar yaa bakmadan aleti sokuyo korkmahem daha net daha sağlıklı cevaplar verir vajinadan ultrasonda bakarak
Cumartesi günü kan testi yaptırmıştım, doktora bugün gidicem, netten sonuçlarıma baktım demin. Hcg değeri 158,6 yazıyor. Hamilemiyim sizce, doktora ancak öğleden sonra gidebilicem, çok meraklandım
2 gün önce eşim koyverdi kendini, hamile olabilirim, hazırlıksızım, panik atak tedavisi görüyorum, ilaç kullanıyorum... Merakla bekliyorum hamile olabilir miyim diye?? Acaba 2 günde test sonuç verir mi? Bilginiz var mı?
tabiki hamilesin kuzu :) hayırlı olsun....
bugun gideceksen sabret bence...o 1000 ler ilerleyince oluyor...sen çocuk gak demiş anlamışsın :)) bir kaç haftalık olması lazım...Teşekkür ederim, yazdığımdan beri sayfayı yenilemekten bir hal oldum :) Ben biraz araştırdım da değer düşükmü biraz anlayamadım bazıları 1000lerden falan bahsetmiş. Ya ben izin alıpda hemenmi gitsem doktora. Kimseye de bişi diemiyom
selam kızlarrr
benim de son 7 gün
elim sürekli gögüslerimde
acaba şiştiler mi diye...
sanki biraz şişlik var ama
tabi adete 1 hafta kala normal
off yaaaaa bu ay da mu foss geccekk. bıktım vallaaaaa beklemekten...
valla benim bildiğim teknoloji henüz o kadar ilerlemedi ...bendede panik rahatsızlık var ama ben ilaç milaş kullanmıyorum...arada geliyorlar yakıyorum bir sigara...tamamdırbir kaç kere kullandım uyuştum hep...sevmedim yani...geçmiş olsun
inşallah bu ay hamilesindir canım...valla ben sana söylüyüm oranı buranı elleme..valla evham oluyor...ben bu ay en iyi örneğim sanırım ..birde üzerine bir hafta geçti...dedim ahan midemde bulanıyo sanki ( psikolojik hamilelik ) dedim dedim bir sabah kırmızılar eşliğinde uyandım...evham yapmamaya çalış kuzu..sonra bu pis vucut bizi kandırıklıyor...
selam kızlarrr
benim de son 7 gün
elim sürekli gögüslerimde
acaba şiştiler mi diye...
sanki biraz şişlik var ama
tabi adete 1 hafta kala normal
off yaaaaa bu ay da mu foss geccekk. bıktım vallaaaaa beklemekten...
Bende hiçbir belirti yoktu. Sadece adetim gecikti, olunca da çok az geldi, 2 gündür bişi gelmiyor. Onun dışında ne göğüs ağrısı, ne kasık, bel, mide bulantısı hiçbişi yok. O yüzden hala inanamıyorum. Öğleden sonra doktora gidicem o diince inanmaya başlicam
evet canım ama işte bir umut...
psikolojik hamilelik yaşamak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm
eger yoksa inşallah adetim gecikmeden gelir....
gözümü kapasam açcam ayın 21 i olsaa
senin gecikti mi peki adetin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?