kendini bu ay hamile sananlar buraya

İlac vercekmi illa... Hee bu gidisimde karnimdan bakcak ozaman dedim adetliyken o aleti hic cekemem... Rahat etti icim biraz... Bu alttan bakma isi asabimi bozuyo ya... Doktoru tekmeleyesim geliyo o derece ..Y

İlac vercekmi illa... Hee bu gidisimde karnimdan bakcak ozaman dedim adetliyken o aleti hic cekemem... Rahat etti icim biraz... Bu alttan bakma isi asabimi bozuyo ya... Doktoru tekmeleyesim geliyo o derece ..Y

yumurtalaman ve yumurta boyutun iyiyse kendiliğinden büyüyorsa vermez
adetliyken tabiki bakamaz

örtü örtüyolar yaa bakmadan aleti sokuyo korkma hem daha net daha sağlıklı cevaplar verir vajinadan ultrasonda bakarak

:)) kendimden tiksiniyorum valla o durumdayken... Ben gider sarjim bitiyor iyi geceler kizlar... Mujuks

Cumartesi günü kan testi yaptırmıştım, doktora bugün gidicem, netten sonuçlarıma baktım demin. Hcg değeri 158,6 yazıyor. Hamilemiyim sizce, doktora ancak öğleden sonra gidebilicem, çok meraklandım

2 gün önce eşim koyverdi kendini, hamile olabilirim, hazırlıksızım, panik atak tedavisi görüyorum, ilaç kullanıyorum... Merakla bekliyorum hamile olabilir miyim diye?? Acaba 2 günde test sonuç verir mi? Bilginiz var mı?

valla benim bildiğim teknoloji henüz o kadar ilerlemedi ...bendede panik rahatsızlık var ama ben ilaç milaş kullanmıyorum...arada geliyorlar yakıyorum bir sigara...tamamdır bir kaç kere kullandım uyuştum hep...sevmedim yani...geçmiş olsun

tabiki hamilesin kuzu :) hayırlı olsun....

Teşekkür ederim, yazdığımdan beri sayfayı yenilemekten bir hal oldum :) Ben biraz araştırdım da değer düşükmü biraz anlayamadım bazıları 1000lerden falan bahsetmiş. Ya ben izin alıpda hemenmi gitsem doktora. Kimseye de bişi diemiyom

bugun gideceksen sabret bence...o 1000 ler ilerleyince oluyor...sen çocuk gak demiş anlamışsın :)) bir kaç haftalık olması lazım...

selam kızlarrr
benim de son 7 gün

elim sürekli gögüslerimde
acaba şiştiler mi diye...
sanki biraz şişlik var ama
tabi adete 1 hafta kala normal

off yaaaaa bu ay da mu foss geccekk. bıktım vallaaaaa beklemekten...

inşallah bu ay hamilesindir canım...valla ben sana söylüyüm oranı buranı elleme..valla evham oluyor...ben bu ay en iyi örneğim sanırım ..birde üzerine bir hafta geçti...dedim ahan midemde bulanıyo sanki ( psikolojik hamilelik ) dedim dedim bir sabah kırmızılar eşliğinde uyandım...evham yapmamaya çalış kuzu..sonra bu pis vucut bizi kandırıklıyor...

Benim panik sigarayla geçecek gibi değil maalesef Korkuyorum, hamilelikte panikle nasıl baş ederim bilmiyorum

evet canım ama işte bir umut...
psikolojik hamilelik yaşamak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm
eger yoksa inşallah adetim gecikmeden gelir....

gözümü kapasam açcam ayın 21 i olsaa

senin gecikti mi peki adetin?

Bende hiçbir belirti yoktu. Sadece adetim gecikti, olunca da çok az geldi, 2 gündür bişi gelmiyor. Onun dışında ne göğüs ağrısı, ne kasık, bel, mide bulantısı hiçbişi yok. O yüzden hala inanamıyorum. Öğleden sonra doktora gidicem o diince inanmaya başlicam

bende sağ taraf bel kısmı ağrıyooo of yaaaa benimde bat 19 mayıs az kaldı heyecan dorukta desenize hepimizde :)

evet canım ama işte bir umut...
psikolojik hamilelik yaşamak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm
eger yoksa inşallah adetim gecikmeden gelir....

gözümü kapasam açcam ayın 21 i olsaa

senin gecikti mi peki adetin?

Yokben adet oldum 4. Gunum yarin doktora gidicem insallah... Bu ay baya gecikmisti fosturik oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…