- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.421
merhaba kızlaaaar günaydın herkese:76:
ben gibi adete gün sayan varmı kızlar belirtileriniz neler çok merak ediyorumm
ben maaalesef hala adet olmadım 33 yaşındayım ikici kez bu kadar gecikiyo bi kızıma hamileyken bide şimdi
keşke bende de adet gecikmesi olup adet olmasam :)
valla canım adetim geçti kasık ağrısı batma bel ağrısı göğüs ağrısı koyu renk idrar kokulu sık işeme bunlar var şimdilik
inşallah nekadar kaldıki adetine bir gün mü
ne güzel yaaa keşke benimde gelse 19 u inşallahhhh hamişizdir sende bende hepimizdeee ya ya çok heyecanlı :) tatlımm benim bendede göğüs şişmesi var sık idrar kokulu ve koyu ama daha adet günüme beş gün var ara ara batmalar var
hayırlısı canım test yaptınmı hiç
hayırlısı canım test yaptınmı hiç
daha beş günüm var tatlımmm beklemesi zor yaaa bide belirtiler varmı deyip arayıp duruyomm :)
Merhaba canım;
Senin dediğin gibi hamileyim ben galiba. Geçen gün idrar testi yapmıştım silik çıktı emin olamadım. Ctesi doktora gittim, tahlili sonucu bugün çıktı, henüz doktorla görüşmedim ama hcg değeri 158,6 imiş netten baktım sonuca. Öğleden sonrada doktorla görüşücem. Haber vereyim dedim. İlk sen demiştin hamilesin muhtemelen diye :)
oo harikaaaaaaaaaaaaaaa :))) Allah nazardan saklasın sizleri tatlılarımmmmm :) hayırlı olsunnnnnn :)
belirtilere takılma tatlım kaç günde bir adet oluosun
Merhaba canım;
Senin dediğin gibi hamileyim ben galiba. Geçen gün idrar testi yapmıştım silik çıktı emin olamadım. Ctesi doktora gittim, tahlili sonucu bugün çıktı, henüz doktorla görüşmedim ama hcg değeri 158,6 imiş netten baktım sonuca. Öğleden sonrada doktorla görüşücem. Haber vereyim dedim. İlk sen demiştin hamilesin muhtemelen diye :)
28 günde bir oluyorumm tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?