kendini bu ay hamile sananlar buraya

valla canım adetim geçti kasık ağrısı batma bel ağrısı göğüs ağrısı koyu renk idrar kokulu sık işeme bunlar var şimdilik

ne güzel yaaa keşke benimde gelse 19 u inşallahhhh hamişizdir sende bende hepimizdeee ya ya çok heyecanlı :) tatlımm benim bendede göğüs şişmesi var sık idrar kokulu ve koyu ama daha adet günüme beş gün var ara ara batmalar var

hayırlısı canım test yaptınmı hiç

Merhaba canım;

Senin dediğin gibi hamileyim ben galiba. Geçen gün idrar testi yapmıştım silik çıktı emin olamadım. Ctesi doktora gittim, tahlili sonucu bugün çıktı, henüz doktorla görüşmedim ama hcg değeri 158,6 imiş netten baktım sonuca. Öğleden sonrada doktorla görüşücem. Haber vereyim dedim. İlk sen demiştin hamilesin muhtemelen diye :)

oo harikaaaaaaaaaaaaaaa :))) Allah nazardan saklasın sizleri tatlılarımmmmm :) hayırlı olsunnnnnn :)

canım çok sevindim hayırlısı olsun allah sağlıcakla almayı nasip etsin ama anladığım kdarı ile yani başlamış gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…