kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım çok sevindim hayırlısı olsun allah sağlıcakla almayı nasip etsin ama anladığım kdarı ile yani başlamış gebelik

ya bide afedersiniz şu sık idrara çıkma durumum var dün o yüzden sınavda bi talihsizlik yaşadım ya nası denir affınıza sığınarak sölüyorum sürekli bi baskı var aşağıya doğru tuvalete gitmesemde var belkide üşüttüm de sistitmi oldum ki

ozaman çıkabilir bence bi test daha yap belki silik bile olsa çıkabilir bende şimdi eşimi aradım bana test getirmesini söyledim bakalım haber veririm

ben o zaman gidip yapıyım var çünü fazladan bi tane :) canımm benim inşallahhh hamişsindir güzel haberini alırız ama benim içime hamişsin diye doğuyo

valla canım üşütmüşte olabilirsin hamilelikte inşalalh hamileliktir ben ilk kızmda en çık idrardan anlamıştım bide akıntıdan sık çıkodum idrarra koyuydu bide kokuodu

valla canım üşütmüşte olabilirsin hamilelikte inşalalh hamileliktir ben ilk kızmda en çık idrardan anlamıştım bide akıntıdan sık çıkodum idrarra koyuydu bide kokuodu

inşallahhh öledir bitanemmm ben bi gidip yapıyımmmm kızlar şu testi öptümm sizleri canlarımm iyiki varsınızzz :)

HERKESE SLM.yoncamel benim de 18 ne adet günüm seninle aynı gün sayılır.bende hiiç belirti yok ama arada kasık ağrılarım oluyordu oda geçti ben bu ay rahim filmide çektirmiştim ama gene tutmadı sanırım..

canım benim hadi hayırlısı bakalım hayırlı haberlerle gel

yaptımm tatlımmm silik çizgiden bile eser yokk of of dün ki yaşadığım olay hamilelikle ilgili olsaydı daha bi hafiflerdi üzüntüm ama sistit isem keşke tedavi olup sınava girseydim yaaaa sırf belki hamile olabilirim diye tedavide olmadımmm doktorada gitmedim (

selam canım benimm inşallahhh hayırlısı ile tutmuştur bitanemm bilemessinnn bence bi bekle adetinin geçmesini

neyse tatlım hayal kırıklığı yok daha 5 gün var ben erken döllenmeyse çıkar die düşündüm dur bakalım hemen ne ümitsizliği bu

ben hala inat edıyorum ne hamılelık belırtısı gösterıyorum ne adet..hala göguslerde sısme falan yok..fakat dun gece karnımın alt kısmı cok sıstı ve gerıldı sankı hava bastılar bana..ve gece boyunca sankı bırı sol kasıgımda ıgneyle kuyu kazmaya calıstı ama batma dedıklerı degıl herhalde bu..
suan karnım hala şiş,sık ıdrara cıkmam gerekırken ben tam tersi hiç cıkmıyorum..26 günde bır adet oldugumdan 18inde olmam lazım son 1 hafta kaldı dıyelım..bakalım nooolceek

merhaba ben geçen sağlıklı ve planlı gebelik için gerekli testlerin yapılması için Tülay hnma gittim ve bana yaptığı muane sonucu temiz bir yumurta gördüğünü belirtti? ve ilginç dedi çok temiz bir yumurta dedi. acaba hamilemiyim? yardımcı olun. adet olmama 1 hafta var ve benim belimde kasıklarımda ufak ağrılarım var. gebelik başlangıcı olabilir mi doktorun belirttiği temiz yumurta döllenmiş bir yumurta mı demek acaba?

canımmm benimmmmmm inşallahh hamişsindirr tatlım bu arada tabirlerini yerim senin yaaa kız ne güzel tabirler kullanmışsınnn :)

canım benim bu konuda bi bilgim yok ama benim doktorunun dediğinden çıkarımım döllenmeye hazır yumurtan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…