- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.461
ben hala inat edıyorum ne hamılelık belırtısı gösterıyorum ne adet..hala göguslerde sısme falan yok..fakat dun gece karnımın alt kısmı cok sıstı ve gerıldı sankı hava bastılar bana..ve gece boyunca sankı bırı sol kasıgımda ıgneyle kuyu kazmaya calıstı ama batma dedıklerı degıl herhalde bu..
suan karnım hala şiş,sık ıdrara cıkmam gerekırken ben tam tersi hiç cıkmıyorum..26 günde bır adet oldugumdan 18inde olmam lazım son 1 hafta kaldı dıyelım..bakalım nooolceek
tatlım benim olabilir çünkü Allah büyük hiç belli olmaz yanikızlar ayın 8 inde yumuırtlamam bitti ama hala adet olacakmışım gibi ağrılarım var hafiften.hamilelik adına en ufak bile belirti hissetmiyorum.ama yumurtalıklarım ağrıyor diye hamilemiyim acaba demekten alamıyorum kendimi.24 unde adet olacağım ben gebelik testi aldım ama eczacı erken bekjle dedi.benim sorun eşimde varikosel ameliyatı oldu.4 ayındayız ameliyatın belki diyorum bir ihtimal?sizce ?
cevapladığın için teşekkür ederim. kesin net doktorum konuşmadığından tecrübelerinizden yararlanmak istedim. peki benim bu dönemde nelere dikkat etmem gerekir belirtilen yumurta döllenmiş ise rahme tutunma döneminde bedensel olarak özen göstermem artı adımlar olmalı mıdır
canımmm benimmmmmm inşallahh hamişsindirr tatlım bu arada tabirlerini yerim senin yaaa kız ne güzel tabirler kullanmışsınnn :)
Benimde hiçbir belirtim yok, halada yok yani. Sabah sonucumu kontrol ettim, bilenlerin söylediği kadarıyla hamileyim. Öğleden sonra doktora da gidicem. Buradan okuduğum kadarıyla belirtiler kişiden kişiye değişiyormuş. belirti yok diyede umudunu kaybetme. Benimde sık idrara çıkmam olmadı. sadece geçen hafta boyunca gaz sancısı çektim, belki yediklerimdendi, belkide belirtiydi bilemiyorum.
Allah hakkımızda hayırlısını versin, sende hamilesindir inşallah :)
bıde gebe olsam kabız olurdum ama benım normal halım zaten kabızlıdır,haftada 1 zorakı gıder yaparım
ama herhalde bu sogan kürü bozdu beni bagırsaklarım sureklı calısma halınde yorgun düştüler,ilk kez bu tempoda calıstılar..
valla bu halımle hamıle kalırsam butun o standart hamılelık belırtılerını ters düz etcem..bekleyin beni
tatlım benim olabilir çünkü Allah büyük hiç belli olmaz yaniinşallahh istediğin gibi hamişsindir aminnn
bence tatlım dikkat et ağır kaldırma mesela ben belki döllenme olmuştur diye ağır şeyler kaldırmıyorum sarsıntılı olaylardan uzuak duruyorum
bence tatlım dikkat et ağır kaldırma mesela ben belki döllenme olmuştur diye ağır şeyler kaldırmıyorum sarsıntılı olaylardan uzuak duruyorum
inşallah cnm yaaa alalhımdan baska bişey istemiyorum sağlıklı hayırlı bir evlat tek dileğim.
teşekkürler. umarım doktorumun şaşırıp ilginç diye bahsettiği gerçekten döllenmiş yumurtadır. bende tecrübelerinizden yararlanarak ağır iş yapmamaya ve sabah işe gelirken bindiğim serviste fazla sarsıntı olmayan kısımda oturmaya dikkat edeceğim.
inşallahhh hamişsindir tatlımmm aminn
ee bağırsıklarında arada dinlenmeye ihtiyacı varcanım yaaaa dediğin gibi herkeste farklılık gösterir bence hamilelik belirtileri tek çare beklemek of offff ne zor yaaa beklemek oynayacam yerimde ay geçnelerdede arkadaşlarda bi wc geldi yerimde oynayıp durdum onlarda herhalde okey oynunda kazanıcan dediler :) heyecanlandın aslında sıkıştımm yaaa
çift okey bende sevincten oturarak halay çekiyorum deseydın
ben kımseye bıse caktırmamaya calısıyorum,cevremdekı herkes benden fazla belırtı toplama halındeler..toplu husran yasamıyalım..su adet gunum bı gecse...
ama bundan 3-4 ay oncede kendımı yıne hamıle sanarak asla sekmeyen adet gunumu bıle 1 hafta gecıktırmeyı basardım ben..tabela ascam apartmana,'düşünce gücüyle adet gecıktırılır'
hahaha evet yaaa düşünce gücüyle bende sanırım göğüslerimi ilk kez adet öncesi şişirmiş olabilirimmmm :))))) valalevet çaktırmamamk lazım ama dün sınavda mecbur dedim sistit olma ihtimalimde var ama hamile olabilirim ondan wc em geldi dedim yalan da değil öle ama sistit de olma ihtimalim var diyemedim :)) of offf aman aman geliver adet gününde hamişsekte gelem ama inşallah hamişizdirde çalmaz kapımızı :)
bende gecen yaz aglıyordum artık..sürekli tuvaletım var sanıyordum dakka bası tuvalete gıdıyordum 1 veya 2 damla zorla yapıyordum..okadar sınırlerım bozulmustukı,dısarı cıkınca zaten hepten ezıyet altıma kacırcam sanıyordum,sankı ucu ucuna kendımı zor wc ye atıyordum ama ortada bişe yoktu..eczaneden ılac alıp kullanarak kurtulmusum..Allah basa vermesın,insanın gunlerını zehır eden bı durum..
aha francesca burada
ben senden etkılenıp buraya uye oldum ama sen yoksun artık:2::2::2:
ne durumdasın,nasıl gecıyor hamılelık ? sen benım ıdolumsun
bu kadar karamsarlıgına ragmen kendını doktora elletmeden hamıle kaldın,bende öyle olurum ınsallah
(bu kız benı bı farkedemedi..yine gitti)
mesaj at tatlımmmfrancesca ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?