arkadaşım kendini mutsuz edeceğine daima meseleye bodoslama dalmanı öneririm. mırın kırın mı ediyor? memnuniyetsizliğinin sebebini sor. durumu anladıktan sonra kendi gerekçelerini söyle. herkes ikna olmadan o sorun çözülmez. çözülene kadar açık iletişimde olmak lazım. verdiği paranın azlığı, emeğini sömürdüğü gerçeği ortada ama bunlar kadının kötü, arsız biri olduğu için de olabilir ahmağın teki olduğu için de. zaten ahmak olmasa seni kaybetmekten korkar ama görünüş aldatıcı olabilir. kimsenin aklından geçeni tavırlarına bakarak anlayamayız. ben mesela gerginken yavşak gibi gülerim. içimde kopan kıyameti anam babam anlamaz. öfkemi asla belli etmem, öfkeyle konuşmam, tartışmam. sinirleri çelikten biri sanırlar. bir şeye çok sevindiysem dingin ve sessiz olurum ama neyin var? canın mı sıkkın diye sorarlar. yani zaten mesafeli olduğun birini tanıman zor. bu yüzden en iyisi hem kendine hem ona açık seçik bekletilerinizi ifade etme fırsatı vermek.Evet Malesef bide işlerin yetişmediğini görünce bi mırın mırın konuşuyor haspamneyseki çokta tın tın
Hiç te soramam kendi salakmı elbette kusacak birgün bende o zaman konuşacağım saatim dolunca basar gelirim kimsenin kölesi yok tavırları zaten umrumda değil sadece sinirimi bozdu birazarkadaşım kendini mutsuz edeceğine daima meseleye bodoslama dalmanı öneririm. mırın kırın mı ediyor? memnuniyetsizliğinin sebebini sor. durumu anladıktan sonra kendi gerekçelerini söyle. herkes ikna olmadan o sorun çözülmez. çözülene kadar açık iletişimde olmak lazım. verdiği paranın azlığı, emeğini sömürdüğü gerçeği ortada ama bunlar kadının kötü, arsız biri olduğu için de olabilir ahmağın teki olduğu için de. zaten ahmak olmasa seni kaybetmekten korkar ama görünüş aldatıcı olabilir. kimsenin aklından geçeni tavırlarına bakarak anlayamayız. ben mesela gerginken yavşak gibi gülerim. içimde kopan kıyameti anam babam anlamaz. öfkemi asla belli etmem, öfkeyle konuşmam, tartışmam. sinirleri çelikten biri sanırlar. bir şeye çok sevindiysem dingin ve sessiz olurum ama neyin var? canın mı sıkkın diye sorarlar. yani zaten mesafeli olduğun birini tanıman zor. bu yüzden en iyisi hem kendine hem ona açık seçik bekletilerinizi ifade etme fırsatı vermek.
Kızlar beni gaza getirmeyin zaten bıraktım bırakacağım bende farkındayım az olduğu ama burası kırsal bir bölge ve iş yok denecek kadar az zaten bu şartlarda ekmeğimi heba ettirmem önceden eve yakın çoçugumu babasına bırakıp çalışıyorum die tolere ediyordum bu şahız son zamanlarda zıvanadan çıktı
Ben diyecektim normalde temizlik daha pahalıdır ama konu sahibinin orda resmen fiyasko.çocuk bakma şansınız yok mu?ücret çok daha iyi olurdu.
Yaklaşık 2 yıldır bir kadınının ev işlerinde yardım ediyorum bu şahısla ciddi bir mesafemiz var ve sürekli benden memnun oldugu falan söylüyor uzatmadan anlatayım bu arkadaşla haftada iki gün 3 saat olarak anlaştık son zamanlarda kadın 3 saatte yapılamayacak işleri yazar oldu amacı galiba 3 saatte bütün işi yaptırıp tek gün çağırmak onuda anlarım durumu kötüyse çağırmasın diyorum yok beni tek gün kurtarmaz diyo sürekli neyse örnek vermek gerekirse kadının evi 3+1 ve benden istediği şeyler tüm koltuklar silinecek tüm kapılar silinecek tüm camlar silinecek banyo dip köşe temizlenecek camları yıkıyacakmışım ve daha bir kaç ıvır zıvır iş söylüyor yok çöpü yıka yok mutfakta hamur yoğur bırak gibi bu yazdıklarım hepsi tek birgün ve 3 saatte yapmamı istemiş bende mesaj olarak yapabildiğimi yapacağımı yazdım bana bozuldu sanırım sizce ben kendini uyanık zanneden karşısındakini kullanmaya çalışan işverenime nasıl davranayım
Ya canım böyle ufak hesaplarlar
Vallahi biraz temiz bir insan detaylı temizlik seven birisi 3 saatte ancak evin camlarını siler.Yaklaşık 2 yıldır bir kadınının ev işlerinde yardım ediyorum bu şahısla ciddi bir mesafemiz var ve sürekli benden memnun oldugu falan söylüyor uzatmadan anlatayım bu arkadaşla haftada iki gün 3 saat olarak anlaştık son zamanlarda kadın 3 saatte yapılamayacak işleri yazar oldu amacı galiba 3 saatte bütün işi yaptırıp tek gün çağırmak onuda anlarım durumu kötüyse çağırmasın diyorum yok beni tek gün kurtarmaz diyo sürekli neyse örnek vermek gerekirse kadının evi 3+1 ve benden istediği şeyler tüm koltuklar silinecek tüm kapılar silinecek tüm camlar silinecek banyo dip köşe temizlenecek camları yıkıyacakmışım ve daha bir kaç ıvır zıvır iş söylüyor yok çöpü yıka yok mutfakta hamur yoğur bırak gibi bu yazdıklarım hepsi tek birgün ve 3 saatte yapmamı istemiş bende mesaj olarak yapabildiğimi yapacağımı yazdım bana bozuldu sanırım sizce ben kendini uyanık zanneden karşısındakini kullanmaya çalışan işverenime nasıl davranayım
E hani kırsaldı kız?İzmirdeyim canım bornova
93 çok ilginç bir sayi.93 TL canım 3 saati
hamur yoğur bırak mutfağa diyormuş bir deCidden 93 lirami veriyor? Yada daha fazla veriyorda yol parasını falan düşüncemi elinize 93 kalıyor??
Az yesinde tam zamanlı hizmetli tutsun.hamur yoğur bırak mutfağa diyormuş bir de
kadın kendini konakta yaşayan hanım ağa sanmış.Az yesinde tam zamanlı hizmetli tutsun.
Evet haftalık 93 liraylakadın kendini konakta yaşayan hanım ağa sanmış.
Hamuru evde ben bile yoğurmuyorum makina yoğuruyorTemizliğe gelen kadın neden hamur yogursun yahu ?Abartmasınlar artık.Oldu börek acsın bide kadın.
Sömürüyor resmen.Tavrınızı koyun yani.
tam tersi gelen kadının önüne sofra kurulur tam günse yarım günse de çayla kek vs verilir ya da kahve.Temizliğe gelen kadın neden hamur yogursun yahu ?Abartmasınlar artık.Oldu börek acsın bide kadın.
Sömürüyor resmen.Tavrınızı koyun yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?