Kendini çok akıllı zannedenler

Evet Malesef bide işlerin yetişmediğini görünce bi mırın mırın konuşuyor haspam neyseki çokta tın tın
arkadaşım kendini mutsuz edeceğine daima meseleye bodoslama dalmanı öneririm. mırın kırın mı ediyor? memnuniyetsizliğinin sebebini sor. durumu anladıktan sonra kendi gerekçelerini söyle. herkes ikna olmadan o sorun çözülmez. çözülene kadar açık iletişimde olmak lazım. verdiği paranın azlığı, emeğini sömürdüğü gerçeği ortada ama bunlar kadının kötü, arsız biri olduğu için de olabilir ahmağın teki olduğu için de. zaten ahmak olmasa seni kaybetmekten korkar ama görünüş aldatıcı olabilir. kimsenin aklından geçeni tavırlarına bakarak anlayamayız. ben mesela gerginken yavşak gibi gülerim. içimde kopan kıyameti anam babam anlamaz. öfkemi asla belli etmem, öfkeyle konuşmam, tartışmam. sinirleri çelikten biri sanırlar. bir şeye çok sevindiysem dingin ve sessiz olurum ama neyin var? canın mı sıkkın diye sorarlar. yani zaten mesafeli olduğun birini tanıman zor. bu yüzden en iyisi hem kendine hem ona açık seçik bekletilerinizi ifade etme fırsatı vermek.

Sizin emeğinizi sömüren vicdan yoksunu iğrenç bir kadın. Benim 2+1 evime temizliğe gelen kadın 250 tl alıyor. 3+1 olunca 300 tl istiyorlar. Eğer temizlik şirketi ile anlaşırsanız daha fazla oluyor. Bazı kadınlar iki kişi geliyor eve. Hem yatakları, koltukları filan çekiyorlar. Hem daha kısa sürede bitiriyorlar. Bunun piyasası böyle. Çok nadir bir tık düşüğünü ya da yükseğini bulursunuz.
Alternatif bir iş bulun kendinize. Harcadığınız zamana yazık.

Hiç te soramam kendi salakmı elbette kusacak birgün bende o zaman konuşacağım saatim dolunca basar gelirim kimsenin kölesi yok tavırları zaten umrumda değil sadece sinirimi bozdu biraz

Ablacim,is ve buna bicilen zaman dogru orantili degilse yapilan isten elde edilen verim ve ortataya cikan urunun kalitesi duser..
Ornek olarak : Camlar yeteri kadar temiz silinmez..
Kapilar yuzeysel olarak hizlica gecilir.Banyoya iki tas su dokulur..
Bir tek hamur halledilir ve cikilir..
Anlarsa ve sorarsa da : Emek,ucret ve zaman arasindaki celiski ve orantisizlik dersin...
SuperGirl degiliz,insaniz sonuc olarak..

Son düzenleme:

Bir evin temizlikte en büyük işi camları. Size ödediği rakama karşılık istekleri çok fazla.

Saat ücretinizi arttırın , karşı tarafın arttırmasını beklemeyin ; isteyin. Karşı tarafın işine gelmiyorsa ; az da olsa para kazandığınız için bu işe devam ederek sağlığınızdan olmayın.

Millet hemde ne rahat söylüyor.
Ben eve kadın aldım kadınlar iş bitince beğenmediğin yer varsa söyle dediler bir kaç yer vardı ama yok dedik gectim.
Zaten canlari çıkmış gitme saatleri gelmiş.
Bir de durdurup şurayı da al diyemem.
Ben de ilçede yaşıyorum burada yarım gün 200 250 arası.
Ve 9 12 arası dediğiniz gibi yapılan iş maksimum silme süpürme ve banyo tuvalet.
Cam varsa başka iş yapamam dedi kadın onlar zaten 3 saatimi alır dediler haklı olarak.
O saate ne yetişirse o dediler o yüzden ilk aciliyetini soruyorlar.
Ben hep tam gün almıştım.
Seneye yarım yarim daha sık almak istiyorum.
Ama durum bu.

Ben bu kadar işi ance üç haftada yaparım. İnsaf yani. Yapamayacağınızi söyleyin. Hepsi nasıl sigsin üç saate.

Ya canım böyle ufak hesaplarlar

Kadın kuruşçu resmen.
Yardım için birisini aldığımda birlikte hangi işleri yapabileceğini kendimden hesap ediyorum.
Tüm koltukları, tüm camları, tüm kapıları silmek evi silip süpürmek, banyoyu dip köşe temizlemek zaten bir günlük iş değil mi?
Genel temizlik için çağırsa ne iş yaptıracak Allah bilir.
Bir de çamaşır, hamur istemiş.
Bir de ücreti çok düşük.
Şu an 250-300 hatta bazıları 350 bile istiyorlar.
Kendim yardımcılar tarafından çok mağdur edilmiş olmama rağmen vicdansızlık asla yapamam.

Vallahi biraz temiz bir insan detaylı temizlik seven birisi 3 saatte ancak evin camlarını siler.

Temizliğe gelen kadın neden hamur yogursun yahu ?Abartmasınlar artık.Oldu börek acsın bide kadın.
Sömürüyor resmen.Tavrınızı koyun yani.
Hamuru evde ben bile yoğurmuyorum makina yoğuruyor Bunu duyan makina çalışmak için benden para istemesin sakın

Temizliğe gelen kadın neden hamur yogursun yahu ?Abartmasınlar artık.Oldu börek acsın bide kadın.
Sömürüyor resmen.Tavrınızı koyun yani.
tam tersi gelen kadının önüne sofra kurulur tam günse yarım günse de çayla kek vs verilir ya da kahve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…