Pek sanmıyorum eski sevgilisini gördüm kendisi atmıstı Travestiye falan benziyor
Nasıl bir özgüven bu adamdaki hic aynaya bakmadımı acaba?
ben gerçekçiyim biraz yalan söyleyemem
Bana yakışıklımıyım diye sordu cok yakısıklı diyemem normal yakısıklısın dedim
Bunun neresi kötü? Yalan söylemek daha kötü
Fiziksel özelliklerden bel altı vurmayın bence,o da sizi yukardaki çizelgeden görüyorum mesela bi on kilo ver istediğin yere geleyim dese hoş olur mu,her doğru her yerde söylenmez adı patavatsızlık olur. Sizde lafınızı bilin ki konu oralara gelmesin konusahibi.
Ama yenilere bakıyorum da yakışıklılık olursa karizma olmuyorArtık ülkece Brad Pitt yerine, yeni bir ulusal yakışıklılık kriteri koymamızın zamanı gelmedi mi?
Öneriler için başlık açıcam bir ara.
Ama yenilere bakıyorum da yakışıklılık olursa karizma olmuyor
Ama chris hemsworth diyebilirim
Eki Görüntüle 2550964
Bir Çağatay Ulusoy çıktı son zamanlarda hala üstüne çok çıkan olmadı bizim ülkedeBöyleleri cok az ülkemizde
Bir Çağatay Ulusoy çıktı son zamanlarda hala üstüne çok çıkan olmadı bizim ülkede
Kadın veya erkek ben çok güzelim /yakışıklıyım diyorsa direkt üzerlerine bir iticilik geliyor
Kendini bilmek tanımakla ego kasmanın insanlara tepeden bakmanın farkını öğrenemiyorlar
Tipik örneği Hülya Avşar sürekli kendine güzelim Türkiye'nin en güzel kadını benim diye bir yol tutturmuştu bir ara
Benim için dünyanın en itici kadınlarından biri üstelik hiç bir zaman öyle aman aman bir güzelliği
Kendi zamanında şu anda da çok daha güzel kadınlar çıkmıştı ortaya
Okumayın o zaman bu kadar zor olmasa gerekNe yalan söyleyim, bu konuyu okurken, bir kaç beyin hücremin öldügünü his ettim. Elveda size hücreler! Nereden bilebilirdim ki?
Elinin altında bir Angelina seçeneği varsa, ben seni tutmayayım deseydin.Evet buda basıma geldibiriyle tanıstım arkadaş ortamında 2 bulusmayı yapıcaz
Orta yer bulalım dedım adamda yok bu tarafa gel dedı gelemem dedim en son Bred piit olsa bile beni kımse oraya getıremez
Sonra bana dedıgıbred pitt kim yanımda şaka yaptı sandım meger ciddi
Bende abartmasan dedim yakısıklısın ama çok diyemem (ondan cok daha iyiside oldu )
Herkes cok begenıyormus falan
Adam kendini Bred piitten bıle iyi görüyor
Soğudum evlenılırmı bu adamla ?
bence de yaArtık ülkece Brad Pitt yerine, yeni bir ulusal yakışıklılık kriteri koymamızın zamanı gelmedi mi?
Öneriler için başlık açıcam bir ara.
bence de ya
gercekten ıtıcı bır adam hıc yakısıklı bulmuyorum erkek gıbı degıl at hırsızı gıbı tıpı
Brad pitt kimmiş
Kendisi dünya starı
Kadın dergilerince defalarca en seksi erkek seçilmiş bir oyuncu
Erkek arkadasınıda işte anası ve bir kaç kız beğeniyordur etrafında
Bu kadar kendini öven insanların eziklik psikolojisinin olduğunu düşünüyorum hep
Misal vende hoş biriyim .beğenen de çok olur ama kendimi gidip Adriana Limayla kıyaslamam
Dünyaca ünlü güzel kadınlarla kendini kıyaslayan tipleri çok gördüm
Hatun gidip saçını sarıya boyatıyor zannediyor Marilyn Monroe olmuş
Hay Allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?