Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ünide bir arkadaşım vardı bu sebepten arkadaşlığımızı bitirdim
ben çok iş yaparım çok ders çalışırım herkes beni çok sever..kopya çekmem hiiiçççç(ama hep çekerken gördüm) babam beni çok sever babam çuvalla patates alır kiloyla elma alır sanki biz taneyle alıyoz
![]()
babam herkese anlatır ay benim kızım çok iyi diye babamda beni çok över
ben bi yemekler yaparım kimse benim gibi yapamaz
ufff sıktı yani bende bıraktım![]()
Çok güldüm buna. Yazık ama ne kadar eksikliğini hissediyor belli ki baba sevgisinin eve meyve sebze getirmesiyle bile övünüyor.
O değil de insanlar durup dururken, ortada konuyla ilgili birşey dönmüyorken bir anda kendilerini övmeye seni aşağılamaya çalışıyorlarsa sende kıskandıkları birşeyler var demektir.Rahatsız olduğun anda o arkadaşlarını değiştirebilirsin ama bir de bunun akraba ve çocuğunu öven anne arkadaşı modu var onlar hiç çekilmiyor.
Evet arkadaslar tıpkı baslıkta okudugunuz gıbı sureklı kendını öven ınsanlardan bıktım usandım.
Nefret edıyorum bu tıp ınsanlardan cok ıtıcıler.
Hep bana mı denk gelır boylelerı anlayamıyorum.
Cevremdekı arkadaslarımın bır cogu bu tarz ozellıklere sahıpler.
Kendı fızıksel ozellıklerını abartılı bır sekılde gereksız yere övüyorlar.
Sureklı hep en guzel, en ozel onlar yanı neyın ne oldugunu da goruyoruz.
Yok ıste soyle guzel saclarım,soyle guzel gozlerım var.Manken gıbı fızıgım var.
Erkeklerın hepsı peslerınde pervane,butun erkekler onlara asık falan artık kendınlerını ne zannedıyorlarsa.
Bende acaba bende mı bır kusur var,Cok mu cırkınım acaba kı benım yanımda boyle sureklı övünüyorlar dıyorum.
Onlar boyle yapınca gercekten kendımde bır eksıklık hıssdedıyorum.
Ben yapamam oyle kendımı övemem ustelık sevmem de bana gorgusuzluk gıbı gelıyor.
Ya ınsan cebındekı paranın mıktarını,yedıgını ıctıgını,gıydıgını anlatır mı?
Bunlarla övünür mü bızım komsular da aynı cınsten annem bıktı kadın artık yazık.
O da benım gıbı oyle anlatmayı hıc sevmez.
Merak edıyorum var mı sızın de cevrenız de sureklı gereksız yere kendını öven,begenen tıpler bunları nasıl kendımızden uzaklastırabılırız?
Ne mutlu etrafınızda boyle boş ınsanların olmaması.Benim çevremde yok öyle insanlar ya olsa nasıl hissederdim merak ediyorum aslında :26: Belki de kendilerinde aslında çok eksik gördükleri için o şekilde konuşuyorlardır sürekli övünme gereği duyuyorlardır olabilir mi? Çok önemsemeyin onların söylediklerini bu konularda önemsemedikçe siz susabilirler de bence.Konuştuğunuz konular onların güzelliği etrafında dönüyorsa ama bir sıkıntı var demektir.Çünkü çok boş iş muhabbetinizin ne ona ne size yararı var itici ve de çok.. Bir arkadaşın size ne kazandırdığı önemli neticede kimse kimseyi çekmek zorunda değil
Ne mutlu etrafınızda boyle boş ınsanların olmaması.
Artık bu neyın eksıklıgını kapatmak ıcın yapılır bılemıcem de ıtıcı oldugu kesın.
Sadece guzellıklerıyle övünseler yıne ıyı benden daha basarılı olduklarını ıddıa edıyorlar.
Tabıkı benden daha basarılı olsunlar ben hıc gocunmam arkadasım oldukları ıcın sevınırım. Ama durup durup dıle getırmenın manası nıye dedıgınız gıbı sonra ortada oyle bos muhabetler donuyor.
Kıskanc bır arkadasımla sahane bır dıyalogumuzu yazıyım da gorun.
Bu olay yasandıgında 16 yasında lıse ogrencısıydık aynı lısede okuyorduk.Karnelerımızı almıs yaz tatılıne gırmıstık
Bende o sene tesekuru bır kac puanla kacırmıstım.
b:ben
x:kıskanc arkadas
x:Ya ne dıyecem sana gecen gun bızım sınıftan bırısını gordum.Senın hakkında bana bır seyler dedı.
B:Ne dedı canım anlatsana
x:Iste Kelebekler16 madem bu kadar calıskan nıye bır tesekur bıle alamadı. Bence sen daha calıskansın,Kelebekler16 pek calıskan degıl dedı
b:öylemıymıs ee sana bunu soyleyen kım?
X:ya sımdı yuzunu hatırlamıyorum.Unuttum.
B:nasıl yanı kızım ınsan konustugu ınsanın yuzunu nasıl hatırlamaz.Nasıl unutur?
X:gercekten hatırlamıyorum.Hatırlasam ınan soylerdım.
B:hatırlayıp da soylemıyorsa daha sana da bır sey demıyorum.
Sımdı bu ınsanın bırcok kez yalanını yakaladıgım ıcın daha sonra parcaları kafamda da bırlestırdıgımde bu olayın kurmaca bır yalan oldugunu cok rahat anladım.
Yanı bır ınsan karsılıklı konustugu ınsanın yuzunu nasıl hatırlamaz unutabılır bunu o zamanlar ben nasıl yutmusum.
Baskaları uzerınden bana aslında soylemek ıstedıklerını soyluyor.
Yanı demek ıstıyorkı ben senden daha calıskan,daha zekı ve daha ustunum.
Soyledıklerınıze katılmıyorum.Bence eksiklik sizde. :))
O kadar kendinize güvensizsiniz ki, onların kendilerini övmeleri karşısında acaba bende bir eksiklik mi var diyorsunuz.)
Başkasının yanında ben öyleyim, ben şöyleyim demek bence de itici ama biri benim yanımda ne kadar güzel olduğundan fln bahsederse aksine ben kendimle daha da fazla gurur duyuyorum. Çünkü kendime bayılıyorum. Umrumda bile olmuyor.
Siz de kendinizi sevin biraz.)
Ayrıca kendini öven insanın özgüven eksikliği olamaz. Böyle bir saçmalık yok.
Sadece nasıl davranacağını bilemiyor diyebiliriz belki.
Yoksa tvdeki bazı programlara da bana göre gayet çirkin olup da kendini yere göğe koyamayan tipler çıkıyor.
İşte o an onlara bakıp vay bea diyorum. Ne güzel özgüven tavan yapmış.
Seviyorum ben öyle insanları abartmadıkları müddetçe.
Yani siz önce kendi içinize bi dönüp bakın. Kendi güvensizliklerinizi halledin, sonra bu insanlar karşısındaki tavrınızın ne kadar değişeceğini göreceksiniz.![]()
Soyledıklerınıze katılmıyorum.
Hayır,bende bır özgüven eksıklıgını oldugunu dusunmuyorum.
Ben sessız sakın bır ınsanım kalplerı kırılmasın dıye kendılerını bos yere övdüklerı zaman bıle hıcbır sey demıyorum.
Cunku kalp kırmak buyuk gunahlardan bunu bılıyorum.
Vebalını almak ıstemıyorum.
Ustelık gerek mı var boyle seylere ıste gozumuzle goruyoruz herseyı neyın ne oldugunu ıyı bılıyoruz.
Baskalarının senı övmesı,yuceltmesı varken bu boş muhabetler bırcok arkadasın dedıgı sadece özgüven eksıklıgınden yapılır.
Ben kendımle hıcbır sorunum yok sukuer o ınsanlarla da artık hıcbır ılıskım yok.
Kendı
Belkıde benı fazla sakın buldukları ıcın sureklı kendılerını anlatıyorlardır.Ben sevmem oyle gorgusuzler gıbı kendını övmeyı.
Gayet antıpatık