• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendını sureklı öven ınsanlardan bıktım.

Evet arkadaslar tıpkı baslıkta okudugunuz gıbı sureklı kendını öven ınsanlardan bıktım usandım.
Nefret edıyorum bu tıp ınsanlardan cok ıtıcıler.

Hep bana mı denk gelır boylelerı anlayamıyorum.
Cevremdekı arkadaslarımın bır cogu bu tarz ozellıklere sahıpler.
Kendı fızıksel ozellıklerını abartılı bır sekılde gereksız yere övüyorlar.
Sureklı hep en guzel, en ozel onlar yanı neyın ne oldugunu da goruyoruz.
Yok ıste soyle guzel saclarım,soyle guzel gozlerım var.Manken gıbı fızıgım var.
Erkeklerın hepsı peslerınde pervane,butun erkekler onlara asık falan artık kendınlerını ne zannedıyorlarsa.

Bende acaba bende mı bır kusur var,Cok mu cırkınım acaba kı benım yanımda boyle sureklı övünüyorlar dıyorum.
Onlar boyle yapınca gercekten kendımde bır eksıklık hıssdedıyorum.
Ben yapamam oyle kendımı övemem ustelık sevmem de bana gorgusuzluk gıbı gelıyor.

Ya ınsan cebındekı paranın mıktarını,yedıgını ıctıgını,gıydıgını anlatır mı?
Bunlarla övünür mü bızım komsular da aynı cınsten annem bıktı kadın artık yazık.
O da benım gıbı oyle anlatmayı hıc sevmez.

Merak edıyorum var mı sızın de cevrenız de sureklı gereksız yere kendını öven,begenen tıpler bunları nasıl kendımızden uzaklastırabılırız?
bende nefret ediyorum kendini ailesini öven insanlardan ama çevremde çok var malesef:52:

Arkadaşın böyle olsa siler atarsın ben daha kötüsünü yaşadım. Staj yaptığım yerdeki hocaların hepsi böyleydi. Sadece kendilerini överler beni ve diğer bayan arkadaşımı küçümserlerdi. Bayanlardan meslektaş istemezler tüm gün bakışları ve sözleriyle bizi rahatsız ederlerdi. Her gün o kadar sinirleniyordum ki birşeyde diyemiyordum içime atıyordum. Çünkü onlardan birşeyler öğrenmem gerekiyordu. Hasta oldum onların yüzünden. Bize birşeyde öğretmezlerdi. Hala nefret ediyorum onlardan ve bir ortamda görünce sinirlerim bozuluyor.

bence bu tip insanlar kendilerine güvensiz,kendini kanıtlama çabası içersine girmiş kişiler

..

ve özgüvenin "ö" sü yok tamamen bi arkadaşın da yazdığı gibi bu açığı kapatmaya çalışıyorlar.

özgüvenli insanlar başkaları tarafından övülseler dahi mütevaziliklerini korurlar,emin bir duruş,bakışa sahiptirler ama asla kendilerini övüp durmazlar:34::34::34::34:

bundan eminim..

bunla ilgili bişey anlatacağım.netten tanıştığım bi kızla,yani normal hayattan bi tanıdığımın tanıdığı işte neyse kendi fotoları yerine msn e başkasının fotosunu koyuyordu.daha doğrusu koyuyormuş Allah karşıma çıkarttı bunu:1::1:

bu kendini övüp duruyo felan saysam neler neler diyo ben de gülmekten yerlere yatıyorum tabi ama bi yandan da haline gerçekten ve içtenlikle üzülüyorum böyle karışık bi durum:25::25:

işte gözlerim mavi de.falan da filan da herkes aşırı güzel olduğumu söylüyo da.fotodaki o olsa tamam evt dünya güzelisin ama o fotolaar ona ait değilmiş meğerse. neyse bu çıktı ortaya ben de bu fotolar sana ait değil ki dedim yaa evt bi arkadaşım da felan dedi.:1::1::1::1:

arkadaşının fotosunu 2 sene boyunca msn ine felan koyuyo yani düşünün bu benim diye sonra da ay arkadaşım da çok yakınız da.öyle bişey de yok sorsanız kızla ilgili tek adını bilir.hesabından fotoları arakladığı için:27::27:

neyse ben buna buların yanlış olduğunu,hayatın bunlarla uğraşılmayacak kadar değerli ve sahici olduğunu anlatmaya çalıştım nacizane.ve üzüldüm acaba sevgi açlığı mı bu yoksa ilgi açlığımı?bişeyleri doldurma çabası vardı altında

iyi niyetli yaklaştım hep ama o yaptığı şeylere devam etmekte ısrarcı davrandı.3 senenin sonunda artık dayanamadım ve hayatımdan tamamen çıkardım.ki kötü biri olduğuna da inanmıyorum ama çok kötü tarafları vardı ve insanı deli ederdi

söylediklerini buraya yazsam gülmekten yerlere yatarsınız emin olun.öyleydi yani

netice olarak bunlar normal değil ve uzak durulmalı.hastalıklı durumlar lduğunu düşünüyorum hiç hoş değil

her dakika kendilerini övüp,kendileriyle ilgili olan ya da olmayan şeyleri söyleyip başka şey konuşmazlar.

özgüvenle ise uzaktan yakından alakası yok

bu arada o fotolarını çalıp koyduğu kızı biçoğunuz görseniz tanısrınız belki de çünkü güzelliğiyle baya bi nam salmıştı zamanında.o kızın yazdığı şeylerde ben hiç kendini övdüğünü görmedim ama başka insanlar kendiymiş gibi fotolarını çalıp çalıp millete caka satıyorlar.anlam veremiyorum

hastalık bu!!!

Benim anneciğimin bir sözü vardır> sen hep alçak gönüllü mütevazi ol bırak başkaları övsün, takdir etsin seni kendini öve öve bitiremeyen insanlar ya komplekslidir yada içi boştur gerçektende öle zaten kendini anlatıp duran tipler bana hep itici gelmiştir:31: ben hiç annemden kocam böyle iyidir oğlum kızım şöyle mükemmeldir şunu aldım bunu yedim buraya gittim şu kadar para harcadım gibi şeyler asla duymadım bu yüzden çevresi tarafında hep takdir görmüştür annecim hanımefendi asil bir kadın olarak tanınır komşularım arkadaşlarım , eşim ve eşimin aileside bunu hep dile getirir inşallah bende çevrem tarafından böyle anılırım yaşlandığımda:17:

Back
X