Benim kuzeniminde kendine olan güveni fazla olan bir insandır ama bugüne dek bir kere bile kendini övdügünü, kendini ballandıra ballandıra anlattıgını görmedim, o zaten dısarıya verdigi enerjiden, basarılı olmasından, bir ortama girince sergiledigi haraketlerden, tavırlarından yeterince belli oluyor ekstra kendi kendini anlatmaya da bir gerek yok bence..
Kimse dörtdörtlük degildir degil mi? Cogu insan buram da söyle olsaydı daha iyi olurdu dedigi seyler olmustur, demememiz lazımken diyebiliyoruz orası ayrı hic girmeyecegim, iste kuzenimin bir kere dedigini birseyinden sikayet edipte takıntı yaptıgını görmedim hic, cok güzel birsey bu, her konuda da basarı saglar, Allah yolunu acık etsin..
Ama bazıları var ki, kendi basarısızlıgını kabul etmez, o hep mükemmeldir sürekli kendini göklere cıkarır. Her is elinden gelir, haa bide onun gibisi yoktur ya ben bunu acık acık söyleyeni gördüm, ama tükrüdügünü yaladıgını da gördüm, her müsterisi hayrandır ona, tatile gider müsteriler nerelerdesiniz valla siz yokken orası batıcak der, herkes bizimle calıs diye kuyruga girmis, kafaya almak istiyordur onu, olumsuz birsey olsun asla kabullenmez kendi lehine cevirir, tam olarak bilmedigi bir isten biliyorum, yapıyorum diye bahseder.. Say, say bitmez, kendime kızıyorum ne diye dinlediysem özgüven iyidir ama kendinlr sürekli övünmek baska birseydir simdi ben bu kadının özgüvenden böyle konustugunu zannetmiyorum, hatta tam tersi sanki egosunu sisirmeye ihtiyacı varmıs gibi geliyor, sanki egosuyla besleniyor gibi geliyor..