Valla donup kendıme bakıyorum da arkadasım bende hıcbır sorun yok.Bence eksiklik sizde. :))
O kadar kendinize güvensizsiniz ki, onların kendilerini övmeleri karşısında acaba bende bir eksiklik mi var diyorsunuz.)
Başkasının yanında ben öyleyim, ben şöyleyim demek bence de itici ama biri benim yanımda ne kadar güzel olduğundan fln bahsederse aksine ben kendimle daha da fazla gurur duyuyorum. Çünkü kendime bayılıyorum. Umrumda bile olmuyor.
Siz de kendinizi sevin biraz.)
Ayrıca kendini öven insanın özgüven eksikliği olamaz. Böyle bir saçmalık yok.
Sadece nasıl davranacağını bilemiyor diyebiliriz belki.
Yoksa tvdeki bazı programlara da bana göre gayet çirkin olup da kendini yere göğe koyamayan tipler çıkıyor.
İşte o an onlara bakıp vay bea diyorum. Ne güzel özgüven tavan yapmış.
Seviyorum ben öyle insanları abartmadıkları müddetçe.
Yani siz önce kendi içinize bi dönüp bakın. Kendi güvensizliklerinizi halledin, sonra bu insanlar karşısındaki tavrınızın ne kadar değişeceğini göreceksiniz.![]()
Kendımı de severım sukur yaradanıma herseyım tam nıye bır ozguven eksıklıgı yasıyım kı...
Ben ve bırcok arkadasın dedıgı gıbı ozguven eksıklıgı bende degıl onlarda var.
Bunu ınsan Özgüven coklugundan degıl yalnızca şışkın bır egoya sahıp oldugu ıcın yapar.
Ben kendımı bılıyorsam bu bana yeter arkadasım kendımı nıye baskalarına anlatma, övme ıhtıyacı duyuyım kı...
Sen kendını övme baskaları senı övsun demısler.Baskalarını benı taktır etmesı,övmesı varken ben kendımı nıye bosu bosuna anlatıyım.
Bu kendını övenlere sakın bır ınsan oldugum ıcın hıcbır sey demıyorum.Ama bıyık altından gulmeyı de ıhmal etmıyorum.5 dk sonra unutuyorum gıdıyor.
Sanırım sırf bu yuzden hıcbır sey demegım ıcın bos yere kendılerını anlatma geregı duyuyorlar.Kalplerınıde kırmak ıstemıyorum.3 gunluk dunya deger mı dıyorum.
Sanırım burda hata yapıyorum.
Kendımde hıcbır sorun gormuyorum.Bu ınsanlarla da ılıskımı de kestım.
Gayet rahat ve umursamaz bır ınsanım bu konuyu sadece bu tıp ınsanları elestırmek ıcın actım.